Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
*Sēlija (~200km no Rīgas) *16.gada 30.jūlijs(ar iespējamām nobīdēm) * "lauku" formāts *100 cilvēki *~12h(ģērbšanās-kūka) *atlīdzība ...-700e Meitenes, komentāros padalaties,lūdzu,ar iespaidiem un kontaktiem. Info no Profesionāļien gaidīsim uz neformālo epastu: deleteone@inbox.lv
Man jau šķiet, ka fotogrāfu daudz un katram pārim tik jāatrod tas, kura fotogrāfijas un stils vislabāk patīk. Tā kā mums negribas visu dienu pavadīt fotosesijās un ļoti būtiski ir mirkļi un emocijas, mēs savām kāzām izvēlējāmies to, kura fotogrāfijas mūsu sirdij tuvākas. Mums būs Juris Ross www.jurisross.com Bet labāk jau apskaties Latvijas kāzu fotogrāfu asociācijas mājas lapu, izpētiet, kas jums labāk patīk un sazinieties. Manuprāt tā iespējams atrast sev labāko. "lauku" formāts ir domāts šķūnis? jauki, mums ceremonija būs ārā, bet svinības viesu namā :) kaut kur diskusijās viena meitene meklēja šķūni uz to pusi, varbūt varat viņai ieteikt, ja jums plānots šķūnis ;)
@Zarinsh
Tieši šī iemesla dēļ (jāatrod tas, kura stils vislabāk patīk) arī esam Sava fotogrāfa meklējumos!
Tā kā līdz kāzām atlicis vienpusgads,lielākoties visi atpazīstamie(lasīt-kāzu asociācijas) fotogrāfi ir izķerti,jo ar katru gadu līgavas ir aktīvākas un aktīvākas :D , arī atlīdzība ir sākot no mūsu maximāli atvēlamās summas.. Lai nu kā-"bešā" noteikti nepaliksim!
Šķūni ballītei,diemžēl,nevarēšu ieteikt.
Gaidu vēstules/komentārus :)
Skatoties paraugā esošo bildi, gribētos teikt, ka šādā stilā fotogrāfē daudzi mūsu LV fotogrāfi. Bet tad es paskatījos kalendārā - tā būs viena no pieprasītākajām sestdienām uz kāzu bildēšanu droši vien. Iesaku apsvērt domu par kāzām piektdienā, jo cik saprotu - datums vēl nav nofiksēts. Un tad varētu arī kas labs no fotogrāfiem atrasties.
@senaz Tev ir kāds konkrēts zināmd no tiem "daudzi mūsi LV fotogrāfi"? Labprāt saņemtu kontaktus:)
Mums ir aizrunāts Einārs Freimanis - bildes viņam ir dikti skaistas, fotogrāfs pats par sevi arī ļoti jauks un atsaucīgs :)
einarsfreimanis.lv
Man kāzās fotogrāfs bija Juris Ross. Varu teikt tikai to labāko. Kera mirklus un spēja atraisīt. Tiešām super un bildes fantastiskas.
Mus bildes Janis Krakops. Atsauksmes no draugiem bija loti labas, ka ari bildes vinam ir loti skaistas. Fotografs loti jauks un pozitivs, izskatas, ka bus loti viegli sastradties..