FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Meklēju kāzas ar kādu interesantu tematiku, kuras nofotografēšu bezmaksas vai ar atlaidi!

LiigaP 04.02.16. 01:12 | Kāzu datums: 10.07.2010

Sveikas topošās līgavas un līgavaiņi!
Piedāvāju nofotografēt šogad kāzas par brīvu jeb ar milzīgu atlaidi pārim, kura kāzas varētu dēvēt par neordinārām! :)
Kāzas kādā ļoti interesantā vai neierastā tematikā:
- gotu kāzas, kur, piemēram, līgavai ir paredzēta netipiska kāzu kleita, varbūt pat melna kleita;
- latviskas kāzas, kur jaunais pāris precas tautastērpos;
- vai jebkas cits neordinārā stiliņā, ar kādu konkrētu tematiku, ar interesantām detaļām, idejām utt.
Šādas kāzas nofotografēšu par brīvu jeb ar atlaidi, atkarībā no atrašanās vietas, darba apjoma (vai jāfotografē  gatavošanās+ ceremonija+ fotosesija jeb pilna kāzu diena)!
Svarīgs nosacījums:
Jāatvēl kāzu dienā jaunlaulāto fotosesijai kā minimums vismaz 1,5 stunda!

Mans kāzu bilžu portfolio atrodams manā mājas lapā: www.ligapetersone.lv, kā arī manā facebook lapā!
Ja Jums iepatikās manas fotografētās bildes un ja Jūsu kāzas atbilst kādam no augstākminētajiem punktiem, priecāšos ja atsauksieties un atrakstīsiet man uz e-pastu: info@ligapetersone.lv

P.S. Ja Jums ieinteresēja šis piedāvājums un ja grasāties precēties šajā vasarā, tad informācijai – man vispieejamākie ir maijs un jūnijs. Jūlijā un augustā palikušas brīvas vien pāris nedēļas nogales. Septembrī pāris ned. nogales vēl brīvas. 

0 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši