FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Fotosesija pirms vai pēc zagsa?

K
Katy 17.02.16. 09:07 | Kāzu datums: 10.09.2016

Chaw, meitenes!
Ka jums ir ar fotosesiju? 
Ir kuras plano fotosesiju divatā pirms zagsa? 
Es dikti nevelos ņemt viesus uz fotosesiju un ari pec zagsa man isti nav kur viņus visus likt uz 3 stundam ( viesu namā it ka varetu, bet tur jau ar nebus ko darit 3h) 
Un tagad apdomaju fotosesiju taisit pirms zagsa. Pasiem mierigak, gan viesi vares braukt uzreiz uz viesu namu. 

13 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
h
helliite 17.02.16. 10:22 | Kāzu datums: 01.08.2015

Katy,
Mums laulību ceremonija bija plkst 15:00, līdz ar to nebija laika lielai fotosesijai pēc baznīcas. Tāpēc izdomājām, ka satiksimies plkst. 12, uztaisīsīm "first look" fotosesiju,mierīgi pabildēsimies, padzesim šampanieti.
Satikāmies Brīvdabas muzejā. Biju pasūtījusi "sapņu galdiņu"no Sapņu aģentūras. Sataisīja, novāca mums neredzot, to, protams vedēji arī var sarīkot, vai ko citu interesantu.
Tas bija ļoti jauki, mazliet nomierinājāmies, pabaudījām dienu, pasmējāmies utt.
Un , protams, pēc ceremonijas var arī kur aizdoties īsā fotosesijā, bet tad jums nevajadzēs likt viesiem stundām gaidīt ;)

I
InnaR 17.02.16. 16:12 | Kāzu datums: 09.01.2016

Mēs arī rīkojāmies tieši tāpat - kopā ar vedējiem sarīkojām nelielu fotosesiju 1.5 h pirms sarakstīšanās ceremonijas. Savukārt, pēc sarakstīšanās viesi devās uz svinību vietu, kur viņiem bija sarūpēti dažādi nelieli uzdevumi un welcome uzkodas, bet mēs vēl stundiņu paturpinājām fotosesiju jau laulāto statusā. Plāns izdevās un viesi izteica tikai pozitīvās atsauksmes par šādu kārtību :) 

T
Tamija88 17.02.16. 18:07 | Kāzu datums: 04.07.2015

mums bija pec sarakstishanas kamer viesi brauca uz viesu namu, atputas mazliet uzkoda kadu uzkodinju, tikmer mes stundinju sabildejamies. un tad jau devamies uz viesu namu pie cieminjiem.
visy paspejam un neviens nejutas apdalits

K
Katy 18.02.16. 08:37 | Kāzu datums: 10.09.2016

Mums gan sanak diezgan ilga fotosesija, ap 3h. Tapec ar domaju ka viesiem 3h nebus ko darīt. 
InnaR, Man ari bija tada domā, kadu 1,5-2 h pirms aizbraukt uz fotosesiju un tad pec zagsa pa ceļam uz viesu namu mums vel ir divas pieturvietas fotosesijai un tur mes pa 1 h tiksim galā. 
Rit braukšu runāt ar fotografu, redzesim ko viņa teiks :)

z
zarinsh 23.02.16. 13:21

Pēc garas sarunas  ar mūsu fotogrāfu, kurā uzzināju daudz, daudz jaunu un interantu lietu, kas kāzās 100%noderēs - pat tādas nianses, kādas klietas labi vai ne visai labi izskatās un frizūru ieteikumi,  sapratu, ka kāzas nevēlamies kā lielu fotosesiju, tie tomēr ir svētki, ko gribam izbaudīt gan paši, gan ar mīājiem, līdz ar to kopā ar vedējiem plānojam ceļu līdz viesu namam ar dažādiem pieturpunktiem, kuros arī uztaisīsim mazas 5 - 10min fotosesijas. Pagājušā vasarā taisījām tādu kā mīlasstāsta fotosesiju pie cita fotogrāfa - neciešu pozēšanu, tā kā neesam profesionāli modeļi, daudzas bildes pārāk samākslotas. Nogurām arī nežēlīgi. Kāzas tādas negribu!
Bet zinu vairākus pārus, kas fotosesiju taisījuši pirms ceremonijas, mūsu fotogrāfa lapā arī atradu tādus pārus, bet tad vienīgi gredzeni vēl nav pirkstā, ja bildēs nav tuvplāni, tad jau viss ok :) Un viesiem tas protams ir foršāk, jo nīkšana gaidot jauno pāri baigi garlaicīgi.

K
Katy 23.02.16. 15:50 | Kāzu datums: 10.09.2016

zarinsh
Runaju ar savu fotografu, viņa gan bija šokā ka es vēlos fotosesiju pirms zagsa. 
Vel 2 nedelas palika ko izdomāt pirms vai pec, bet nevaru lidz galam ta ari izlemt. Par tiem gredzeniem ir ta, ka jaaa, nebus vel uz pirkstiem, tas gan zel. :( 

Sirdiņa 23.02.16. 22:14 | Kāzu datums: 16.06.2016

Katy

Nu bet ar gredzeniem varēsiet pēc zagsa pāris bildes uztaisīt! ;)

R
Ragnhild 23.02.16. 23:44

Fotogrāfei jāatgādina, ka klientam vienmēr taisnība. :D Kurš maksā, pasūta mūziku, t.i. fotosesiju pirms ceremonijas. Bet first look bildes un fotosesijas pirms ceremonijas pedējos gadus ir bijusi viena no galvenajam tendencēm kāzu jomā, tā kā mūsdienīgai fotogrāfei jau vajadzētu par to zināt. :) Nākonē viņu droši vien gaida vairāki tādi pasūtījumi.

K
Katy 24.02.16. 09:19 | Kāzu datums: 10.09.2016

Man jau liekas ka first look fotosesija mani nomierinas pirms zagsa, jo noteikti busu stresā. Ta varešu nedaudz nomierinaties pirms, pierast pie kleitas un ar ligavaini arī kopā pabut pirms. 
Oj, meitenes, paldies jums. Kledejat manas bailes visas. Izrunajam ari ar ligavaini, izlemam par labu fits look fotosesijai :)

z
zarinsh 24.02.16. 12:36

Katy, kas jums fotografēs? Mēs ar savu fotogrāfu izrunājāmies, viņš dalījās ar vairākiem piemēriem no savas pieredzes, ieteica daudzas lietas, kā labāk izskatās utt., bet uzsvēra, ka tā ir mūsu diena, mums pašiem jāizlemj un jādara tas, kā vēlamies, viņa pienākums ir notvert labus kadrus. Jūs taču taisāt kāzas sev? Un ja maksājat fotogrāfam par darbu, vai tad viņai tas kaut ko maina - pirms vai pēc? Par to mieru - nu nezinu, vai fotosesija nomierinās, viss atkarīgs, cik ļoti būsi satraukusies. Galvenais, izbaudi dienu ar savu līgavaini, nesatraucies, jo jūs esat divatā um visu dienu varat viens otru atbalstīt, nomietināt, ja ir pārlieku liels satraukums.

Mazjanis 24.02.16. 13:46 | Kāzu datums: 30.12.2013

Fotosesija pirms ceremonijas ir ļoti forši, vienīgi iesaku ieplānot laiciņu ar tā teikt rezervīti, lai nav steiga un stresiņš ka jāpasēj uz ceremoniju. Objektīvs jau visus satraukumus un domas kas pa galvu šaudās redz, galvenais izbaudat mirkli un uztveriet fotosesiju kā randiņu un tad fotogrāfijas sanāks skaistas un mīlestības pilnas.

R
Ragnhild 26.02.16. 18:36

Prieks dzirdēt, ka izvēlējies darīt tā, kā pati to vēlies, nevis pakļauties spiedienam, ka "tā taču neviens nedara". Fotosesijai pirms ceremonijas redzu tikai priekšrocības: kā jau tu teici, nomieirna nervus, viesiem nav jāgaida, turklāt make up, frizūras un drēbes ir pavisam svaigas, nekas vēl nav nobružājies, saburzījies, utml.
Arī mēs noteikti fotogrāfēsimies pirms ceremonijas.
Lai labi bildējas!

K
Katy 27.02.16. 10:03 | Kāzu datums: 10.09.2016

zarinsh
Mana fotografe ir - Olga Shulezhko. It ka viņa tada moderna un vienmer tendencē ir, domāju ka viņai patiks mana ideja par first look fotosesiju un pati dikti nobrinijos, kad viņa teica. ka neko tadu nezin. Bet nu beigas tica ka kāzas manas, viņai maksā par darbu un tad darīs ka man labak patīk :)

Izrunaju ar ar citiem, daudzi saka ka first look fotosesija ir daudz ertaka visiem un tagat ir ļoti aktuali :)
Paldies, meitenes :)