FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Vai esam apkrāpti?

Luciaa83 12.07.16. 16:52 | Kāzu datums: 03.06.2016

Vēlos padalīties. Mēs gaidam bildes no kāzām,bet kā nav tā nav. Teica,ka būšot pēc Līgo. Līgumā rakstīts,ka no 3-5 nedēļām. Nu jau iet 6 nedēļa. Uz ziņām Fb neatbild,pat nav lasījusi. Bet Fb var redzēt,ka mesengerā sēž. Uz zvaniem neatbild, arī ja zvana no cita nummura. Uz SMS neatbild. Ja arī ir kaut kas noticis, mēs tak visi esam cilvēki,var tak atbildēt. Labi,ka līgums ir. Sliktākajā gadījumā,ko mēs domājam, varbūt,ka bildes ir pazudušas. Bet tāpat var atbildēt. Un kā fotogrāfei reputācija jau ir un būs sabojāta,jo neatbild. Naudu mēs gandrīz visu samaksājām. Labi,ka ir līgums,bet patreiz nezinu,ko darīt. Gaidīt vēl. Un nepublicēt viņas vārdu vai negaidīt un sākt meklēt caur attiecīgajām instancēm. Un publiskot vārdu.

10 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
E
Ehz_forshaa 12.07.16. 18:10

Nu iespējams tiešām bildes ir pazudušas, bet būtu tikai cilvēcīgi no fotogrāfes puses par to pateikt. Man draugiem arī no kāzām lielākā daļa bilžu pazuda, fotogrāfs atzina savu vainu, naudu nepaņēma... Ir škrobe, bet dzīvē visādi gadās!
Es ieteiktu vēl pagaidīt, varbūt pašai fotogrāfei kas atgadījies... un ja vēl pēc kāda mēneša bildes nesaņemat, tad gan var sākt rīkoties, sākumā tajā pašā FB publiski nokaunināt, ja tas neko nedos, tad varētu arī policijā rakstīt iesniegumu... (par to, cik tas ir efektīgi, gan nemācēšu teikt).

B
Bebris 12.07.16. 19:41 | Kāzu datums: 17.09.2016

Var nogaidīt, tad var uzrakstīt viņai oficiālu vēstuli un nosūtīt pa pastu ierakstītā formā, lai saglabājas pierādījums, ka ir sūtīta, ja nav reakcijas, var vērsties tiesā ar prasības pieteikumu par līguma izpildi, pievienojot klāt ierakstītās vēstules čeku, kā pierādījumu, ka strīds ir vispirms risināts ārpus tiesas. Policija šādus jautājumus nerisina. 

B
Billijs 15.07.16. 20:19

Diemžēl policija nebūs īstā vieta kur vērsties ar šādu problēmu. Ieteiktu atrast alternatīvu veidu kā sazināties, vai pat iespējams satikties ar fotogrāfi un mēģināt uzdot tiešu jautājumu šādā veidā. Iemesli kapēc aizkavējās bildes var būt gana un tas nebūt vēl nenozīmē, ka kaut kas ir pazudis. Katrā ziņā no fotogrāfa puses ir neprofesionāli kavēt un nebrīdināt par iespējamiem iemesliem kādēļ notiek aizkavēšanās.

k
klevera 18.07.16. 13:25

Dīvaini, ka neatbild un ignorē vēlmi komunicēt. Ok, viena nedēļa pa virsu jau nav traka lieta, bet kāpēc nepasaka, tas gan dīvani... Mēs pirmās fotogrāfijas dabūjām jau pāris dienas pēc kāzām, tagad gaidām pārējās, jo mums līgumā termiņš garāks. Gribas redzēt pārējās, kaut par tām, ko saņēmām esam sajūsmā. 
Varbūt caur Fb var saprast, kuri tuvākie draugi un uzjautāt viņiem, ja nu patiešām k.kas noticis.

s
susurs 19.07.16. 09:58

Lai cik stulbi tas būtu, bet pēc redzētā varu teikt, ka, ja ir drosme, tad vajag vērsties Bez Tabu. Viņi visu nokārtos un sazināsies ar šo fotgrāfu labāk nekā policija.

Martins_Leitis 19.07.16. 10:54 | Kāzu datums: 18.06.2011

Iesākumā var publicēt šeit vārdu. Gan jau tad drīz uzradīsies vainīgā ar savu skaidrojumu šai situācijai.

Apšubeka 13.11.16. 20:13 | Kāzu datums: 18.08.2018

Sveika!
Man interesē, kā jums tas viss beidzās? Nesen piereģistrējos un lasu cauri forumus, saprotu, ka veca ziņa, bet uzdzina interesi. 

baibahughes1 05.12.16. 03:16

Sasmiidinaajaat mani! Latvijaa un kaartot caur policiju????!!!!! Tikai un vieniigi lietot Facebook, Draugu saitu, sho pashu Precos.lv. veel ir saits vedeejiem - vaardu sakot uzrakstiet kas ir sanaacis, ne paaraak garu un neiisu rakjstinju un IEKOPEEJIET   ABSOLUUTI visur, kur viuen var iekopeet. Latvija tachu maza!!!! Vai tad jums tieshaam liekas, ka tas ir normaali, ka cilveeks neatbild uz juusu komuniceeshanu???? Un juus veel ko gaidiet???? Un, protams, TV arii ir perfekta vieta, kur to nodot. Resp. visur. Gaidiit veel? Ko gaidiit? Kad puucei aste ziedees, slotas kaatam lapas plauks? Man bildes 3 dienaas uztaisiija un komuniceejaas jau no pirmaas dienas. ...Uz priekshu ar taadiem tik - laukaa no biznesa, un tad arii caur tiesu vareesiet pieprasiit uzdevumus. Lai veicas!

M
Madarab 05.12.16. 05:35 | Kāzu datums: 26.08.2017

Cik nepatīkami, ka baibahughes1 šo vietu vēlas padarīt par negāciju klubu. Var izteikt savus ieteikumus (publicēt ziņas FB u.c.) bez policijas apvainošanas. 
Man žēl Luciaa83 nākas piedzīvot šādu nepatīkamu situāciju. Es ceru, ka tā ir atrisinājusies. 

baibahughes1 06.12.16. 16:16

Madarab, es atvianojos, ja esi sapratusi un paarpratusi. Piedoshanu. Es tikai gribeeju zinaat, no kura laika policija nodarbojas ar fotograafu mekleeshanu? Nu, ir tachu jaasmejas, piekriiti?  Palasi sho diskusiju veelreiz. Arii Billijs  saka: "Diemžēl policija nebūs īstā vieta kur vērsties ar šādu problēmu.". Veel skaidraak nevar!