Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Dūmu sveces kāzu fotosesijai
Vēlējos noskaidrot, vai kāda ir izmantojusi Dūmu sveces kāzu fotosesijai, bijāt apmierinātas? Vai kleitu var nosmērēt šie dūmi? Un apmēram cik dūmu sveces Jūs izlietojāt?
man viena fotogrāfe stāstīja, ka koši rozā dūmu svece esot vienai līgavai kleitas tilla daļu ietonējusi viegli, vigli rozā. nekas traģisks gan neesot bijis, bet, ja man būtu nomas kleita, tad gan domātu divreiz :)
Brālim kāzu fotosesijā bija dūmu sveces. Līgavai tika nedaudz sadedzināta kleita un apdedzināts kakls. Rezultāts bildēm skaists, bet tiešām iesaku ļoti uzmanīties.
Kleitu var nokrāsot, ja dūmus pūš virsū kleitai. Mums kāzās dūsu sveces turēja un mums apkārt skraidīja vedējtēvs, jo pašiem bildējoties, domāt par to kur tā svece un vai nav redzama kadrā, nelikās īpaši droši. :)
Bet rezultāts bildēs ļoti skaists- īpaši mežā, kur saules stari laužas caur kokiem.
man fotogrāfs teica, ka ja nepūs pa taisno virsū, nav gadījies kādām ko sasmērēt. Dūmu sveces esot jāpērk tās no dumusveces.lv nevis lētās.
Sveiki dāmas, ir pieredzīte +/- 20 fotosesijās ar dūmu svecēm. Tas vai dārgās dūmenes smērē mazāk nekā lētās, nez vai būs īsti pareizi, jo pēc pieredzes – jo dārgāka dūmu svece jo ilgāk un krāšņāk dūmo... tātad arī lielāka iespēja nosmērēties :) Ir mazas dūmu sveses, kuras jaunais pāris nereti tur rokās (lai arī instrukcija to īsti neatļauj) un lielākas, kuras labāk likt zemē, foniņā. Ar mazajām – bildēs ar divām vienlaicīgi ir o.k... ja foniņā paralēli zemē ieliek vienu lielo, tad vispār perfekto ;) Tā ka +/- 4 mazās un 2 lielās būs pietiekoši, lai pablēņotos ar dūmiem 2-3 reizes.
Par to kleitas krāsošanu – ja vējš uzpūtīs, nu tad ietonēs... par vēja virzienu ar fotogrāfu konsultējieties uz vietas, jo šos dūmus arī ostīt nav īpaši patīkami (arī no dārgajām dūmenēm :D ... ne sejiņas būs smaidīgas, dūmus ošņājot, ne pašsajūta laba ;) Mazliet paplānojiet un viss izdosies :)
Ja Jums kāzās ir kāda noteikta krāsa, tad noteikti arī dūmusveces ņemiet šajā krāsā... būs saskaņotāk :)
Lai burvīgi foto!
Ingmārs
Mēs nopirkām tādas, kur piecas gab, dažādas krāsas vienā iepakojumā, aiz Ogres, pirotehnikas veikalā. Un vienu izmēģinājām, kā darbojas dzīvē, lai zinātu, kā izskatās utt., Nekā traka nebija, baigā smaka nebija, un, turot rokās, apģērbu ar nenosmērēja. Tā kā vislabāk pirms kāzām izmēģināt, jo tās sveces ir dažādas!
Aldi pirotehnikā noteikti :) mēs arī tur gribējām, bet fotogrāfs ieteica dumusveces.lv, jo tās ir košākas un laikam arī ilgāk deg, tad nu tur pasūtījām
Cik zinu, tad neliekot rokas pārlieku tuvu pie dūmu sveces gala, kur iznāk dūmi, tad nosmērēties nevar. Ja pieliek tuvu intensīvajai dūmu plūsmai, tad gan varot radīt traipus.
Pati esmu pirkusi no dumusveces.lv, viss bija kārtībā un pārdevēji sīki izstāstīja, kā pareizi lietot.
Man arī draudzenei kleitu sasmērēja un ļoti kodīgi tie dūmi var būt. Es gan īsti nesaprotu priekš kam tās sveces nepieciešamas, lai visiem vienādas bildes būtu....