FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Foto pēc kāzām

a
agigi111 17.12.17. 14:19 | Kāzu datums: 12.09.2020

Sveikas meitenes! Vai jūs uzskatāt, ka gaidīt 4 mēnešus ( solīts bija 2 mēneši) kāzu foto. Fotogrāfs nav no tiem, kas ir uz izķeršanu un katras brīvdienās ir kāzās,kas jāfotografē. Man nāk dusmas virsū, ka pēc 2 mēnešu gaidīšanas es uzrakstīju, bet solīja mums - būs pēc 1 vai 2 nedēļas ( 11.novembrī). Tad nesagaidījām neko. Tad mans vīrs rakstīja- tas pats, pēc nedēļas vai divām. Atkal nekā - man gribas jau pa labām, bet sāk apnikt šis bērnu dārzs. Vēl piektdien vīrs uzrakstīja- ignorē neatbild. Mūsu kļūda bija ,ka visu summu samaksājām uzreiz. Bet riebīga sajūta - ja nespēj tik ātri izdarīt darbu - tad nesoli neko! Kā man labāk rīkoties šajā situācijā?

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
E
Ehz_forshaa 21.12.17. 23:33

Uj, man jau šķiet, ka tas ir par ilgu. Varbūt viņam bildes ir pazudušas, bet nezin kā jums to pateikt... Tomēr prātīgākais, ir atlikušos 50% maksāt pēc bilžu saņemšanas (tagad protams, vairs mainīt neko nevar). Vēl ieteiktu publicēt fotogrāfa vārdu, lai citas līgaviņas neuzķeras.

K
KristineKK 23.12.17. 21:40

Fotogrāfija  savā būtībā ir īpašs " produkts" ar tās formu- pēcapmaksa īsti nestrādā, jo saņemot bildes, motivācija samaksāt fotogrāfam vairs nav, tieši tādēļ ir pieņemts apmaksāt daļu līdz kāzām un otru pusi kāzu dienā,vai solītajā apstrādes laikā (ārzemēs vispār ir jaapmaksā visa pilnā summa fotogrāfam pat vēl pirms pašas kāzu dienas). Neviens fotogrāfs neizsūtīs bildes kamēr nebūs saņēmis pilnu apmaksu par pakalpojumu.
Apstrādei 2 mēneši ir pilnīgi normāls laiks kāzu fotogrāfiem, 4- tas gan ir stipri par daudz. Vai līgumā šis punkts (apstrādes laiks) netika atrunāts? 
Ieteiktu tiešām publicēt  vārdu, ja reiz tapusi šī diskusija, iespējams vēl kādai būs šāda pieredze ar jūsu minēto fotogrāfu! Lai izdodas  sagaidīt bildes! 

S
Seda 26.12.17. 23:53 | Kāzu datums: 02.09.2017

Mums tāda pati situācija - solīto 2 mēnešu vietā veseli 4!
Fotogrāfs atmaksāja 100 eiro, bet nauda neaizstāj lielo vilšanos par gaidīšanu...
agigi - tev fotogrāfs gadījumā nebija no rēzeknes?

a
agigi111 05.05.18. 12:32 | Kāzu datums: 12.09.2020

KristineKK un Seda  Fotogrāfa vārds bija Rihards Lonskis (Jelgava). Saigaidīju pēc Ziemassvētkiem tikai pēc tam , kad pieslēdzu citu fotogrāfu. Paldies viņai par atbaltu un saprašanu. Bet biju ļoti vīlusies par foto , jo uz visām bildēm bija uzbliezta stulbā ūdens zīmes, kuru neviens nevēlas redzēt savās kāzu foto. Ļoti paviršs darbs apstrādājot foto. Varbūt tāpēc , ka pati uzņemu foto un saprotu kas ir kas.  Un pat visus foto neatsūtīja - nebija neviena pat foto, kur mēs griezām torti un mičošanas beigas. Nerunāsim par kāzu deju. Biju pārsakitusies uz nebēdu. Par līgumu bija runa, bet kāzu dienā tā arī netika mums iedots parakstīt (mistiski aizmirsās). Es jau sāku draudēt ar policiju , jo tā jau sanāk cilvēku krāpšana. Nevienai meitenei neiesaku viņu ņemt. No malas pieklājīgs un jauks zēns, bet darbs ir neizsakāmi draņķīgs!!! Ja nespēj savu darbu veikt ar atdevi, tad nedari to.