FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Bēdīga pieredze

L
Lazorenkiene 24.01.21. 15:51 | Kāzu datums: 08.08.2020

Mums gadījās diez gan bēdīga pieredze ar "Dream light studio". Mazliet vairāk kā stundu garo kāzu filmu (šeit forumā viņi bija rakstījuši, ka tas parasti ir 2 stundas garš) un nepilnas 5 minūtes garo treileri līgumā atrunāto 2 mēnešu vietā nācās gaidīt 3 ar pusi mēnešus. Aizbildinājumi tādi, ka daudzas kāzās Covid dēļ pārceltas no pavasara uz vasaru (kas, protams, ir ļoti iespējams). Bet tajā brīdī mums bija skaidrs arī tas, ka notiek aktīvs darbs pie jaunā seriāla "Bezvēsts pazudušās" (filmēšanas (ko mums pateica pats video montētājs) un nevienam nav laika domāt par mūsu kāzu video. Nekas traks jau nebūtu pagaidīt arī ilgāk, bet diemžēl rezultāts, saņemot video, nebija - Vāāāu!, kas būtu 3 ar pusi mēnešu gaidīšanas vērts. Pieņemam, ka video montēšana tika sasteigta. Kā arī ļoti apbēdina tas, ka iztrūkst tāds svarīgs mirklis kā līgavas ienākšana baznīcā tēta pavadībā, kas visdrīzāk vienkārši netika nofilmēts.

Kāzās bija 8.augustā, video saņēmām 24.novembrī, un 8.decembrī es uzrakstīju studijai, vai ir iespējams veikt korekcijas, uz ko man atbildēja, ka ir iespējams, lai rakstu uz e-pastu. Priekšā bija svētku laiks, kā arī nebija īsti iespējas noskatīties video ar saviem tuvajiem, tāpēc korekcijas vēl neiesniedzu, turklāt neviens nenorādīja, cik ilgā laikā jāiesniedz. Tad nu 24.janvārī (tieši 2 mēneši pēc video saņemšanas, kas, manuprāt, nav nekāds ilgais laika periods, jo dzīvē taču var gadīties visādi) uzrakstīju, kādas korekcijaa vēlos, uz ko man atnāca atbilde, ka materiāli vairs nav pieejami un tur neko nevar labot. Jautājot, cik ilgi materiāli tiek glabāti, man atbildēja, ka līdz Jaunajam gadam. Mēs saņēmām video 24.novembrī un pēc mēneša vairs nekas nav pieejams, manuprāt tas nav nopietns darbs. 

Esam ļoti vīlušies, diemžēl pilnīgi neko labu nevaru pateikt.

Labi, visu varētu pieciest, kā ir, tā ir, bet ļoti bēdīgi ap sirsniņamu tas, ka nav tā momenta, kad tētis mani ieveda baznīcā, vismaz labi, ka fotogrāfs to iemūžināja.

0 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši