FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

FOTOSALONS!!!

m
montons 12.04.07. 21:03 | Kāzu datums: 04.08.2007

gribam bildeties salona, bet nezinam kura! ari par cenam skaidribas nav. viena no centra saloniem 6 bildes maksa 30ls Vai tas ir adekvati?

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
ashele 12.04.07. 21:21 | Kāzu datums: 14.07.2007

mjāaa...tā ir tēma kas nomoka arī mani... nezinu ko, kur un cik daudz? un vai nevar kā savādāk?

linese 12.04.07. 21:36 | Kāzu datums: 21.07.2007

Mēs nebildēsimies kāzu salonā. Vasarā daudzās vietās var uztaisīt smukas bildes arī bez salona.
Mēs nolīgām fotogrāfu kas mūs bildēs gan baznīcā, gan kāzu ceļojuma laikā, gan viesu namā.
Pēc tam visas bildes būs sarakstītas diskos un mēs paši varēsim uztaisīt tādas bildes kā vēlēsimies.

b
buciite 12.04.07. 22:32 | Kāzu datums: 22.06.2007

Mums arī ir noligts fotogrāfs, kurs bus ar mums visu dienu :) tachu salonaa arii bildeesimies :)

karliina 12.04.07. 22:36 | Kāzu datums: 18.08.2007

ir jau arī iespejams ja īrets fotografs tad jabūt pieejamam salona fonam arpus slona nav jau uzreiz jafočējas salonā!!!
man pazīstama viena a tā darīja ka fotogrāfs bija paņēmis līdzi to palagu no slona un vienkarsi piestiprinaja pie sienas viesu nama un tad visi uz nebēdu fočējas ta itkā būtu salonā!!!!

m
montons 13.04.07. 00:03 | Kāzu datums: 04.08.2007

nu jaa, taisniba jau ir gan par vasaru, gan dabu... Bet sheit jautajums vairak par finansem-vai tik salona nebus letak, jo dabaa draugi ari var safochet (2 draugiem ir pusprofesionalas kameras)

L
Līgaviņa 16.04.07. 11:40

Mīļās līgaviņas, kuru fotosalonu vai studiju izvēlējāties kāzu dienai? Es arī tagad meklēju, nepieciešams centrā, bet skatos, ka kāzu fotosaloni centrā ir tikai pāris. :( Kurā Jūs taisīsiet vai jau taisījāt bildītes?

Friidis 16.04.07. 18:33

Neieteiktu tādā nopietnā brīdī paļauties tikai uz nolīgto fotogrāfu, vai vēl sliktāk- pāris draugiem ar "pussprofesionālu tehniku". Fotosalonā tomēr ir daudzmaz garantēts vismaz tehniski kvalitatīvs rezultāts (par pozām un seju izteiksmēm nerunāsim).
Bet brīvā dabā tieši tajā brīdī, kad plānota "skaistā fotografēšanās" nekad nevar prognozēt labus laika apstākļus - ja nu uznāk negaiss utml? Un tad "uz sitiena" diez vai tiksiet fotosalonā bez iepriekšēja pieraksta.
Protams, daudziem fotografiem līdz ir studijas gaismu komplekts, be arī tas fotogrāfam svešā telpā ne vienmēr garantēs labu kvalitāti.
Tā kā es, pats fotogrāfs ar pieredzi, tomēr ieteiktu jaunajiem laicīgi sarunāt kaut īsu fotosesiju arī pieklājīgā fotosalonā!

I
Incha 18.04.07. 17:46 | Kāzu datums: 14.07.2007

Varu ieteikt fotosalonu "Linda" Barona 79. Esmu redzējusi darbus - patīk! un pati ar tur esmu fotogrāfējusies.

lai-lai 18.04.07. 17:53 | Kāzu datums: 19.08.2006

mees arii fotograafeejaamies salonaa «Linda» uz Barona ielas. Esam loti apmierinaati. Mums bija pats lielaakais komplekts panemts. Tajaa ietilpa 25 fotograafijas (bet bija vairaak sataisiitas, tad par katru naakamo 1Ls), fotograafiju ierakstiishana diskaa, 20 pateiciibas kartinas ar muusu izveeleeto fotograafiju, kalendaars naakamajam gadam. Maksaaja tas viss kopaa ap 120 latiem, bet tas bija to veerts. SUPER BILDES, ko gribas apskatiit katru dienu! Fotosalonaa pavadiijaam veselu stundu, kameer visaas pozaas un uz dazhaadiem foniem bijaam safotograafeejushies :)