Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
kādas ir aptuvenās muzikantu izmaksas?
mums viens muzikants, kas esot ļoti atraktīvs un prot spēlēt ar vairākiem instrumetiem piedāvā spēlēt par 100Ls vakarā. cik tad maksā grupas, kurās ir divi, trīs četri muzikanti?? dalieties pieredzē mīļās meitenes...
Rēķini 80 - 100 Ls uz vienu muzikantu.
Mums bija 2 muzikanti no 18.00 - 6.00. Prasīja 200 Ls. Vadīja arī savas atrakcijas, lai vedēji var atpūsties, dziedājām karaoke no viņu dziesmu kladēm.
Tas bija pagājušajā gadā.
Foruma sadaļā "Foto, video, mūzika" var atrast daudz info par muzikantiem.
mums maksāja 200 Ls, taču tādi muzikanti ir ne tik tādas vien summas vērti :)
Mums muzikants izmaksāja 200ls uz vakaru un nākamo dienu līdz 12.00
Mums izmaksāja 120Ls, bet bija pazīstami, tāpeč malziet lētāk prasīja. Bet muzikanti super :) Spēlēja no 21:00 līdz 5:00 rītā :)
No sešiem vakarā līdz 4 no rīta mums prasīja 250Ls (2 muzikanti). Ļoti labi nospēlēja. Žēl tik, ka plkst. 3 viesi mūs lika gulēt - tik dikti gribējās dancot tālāk ;))
Mums spēlēja grupa "Shakespeare's Consort" - 3 profesionāli mūziķi, spēlēja gan seno mūziku, gan dejas, 20.00 - aptuveni 2.00, prasīja Ls 300 visi kopā. No 2.00 līdz rītam skanēja DJ liktā deju mūzika.
4 profesionāli muzikanti uz 2008 vasaru jau par 150,-Ls katrs
Mums grupa (nepateikšu, cik precīzi cilvēki... ~4) 500 Ls.
kas par grupur, ja nav nosleepums?
vai varat ieteikt muzikantus, kas speelee ko citu, nevis tikai shlaagerus un latvieshu dziesmas. tas pavisam neder, njemot veraa viesu sastaavu.
Nu, mums būs ''Tutti-Frutti'' ar Macho, ja atceraties tādu no Talantu Fabrikas :)
Paši neesam dzirdējuši, bet mums ir tik daudz labas atsauksmes no dažādiem cilvēkiem, kas ir bijuši pasākumos, ballēs, kur viņi ir spēlējuši, ka nekādu šaubu par viņiem nav :)
Viņi spēlējot visu un dažnedažādi, tā kā - būs forši! :))
mēs arī negribam šlāgerus, bet dažāda stila-no romantiskas līdz varbūt kādam disko gabalam manu vecāku gaumē-to gan. Paņēmām DJ pa 150Ls. Tā kā viesu ar būs maz, domāju, ka būs OK. Kaut gan no sākuma viennozīmīgi gribējām vienīgi dzīvu mūziku.
Varbūt kāda var ieteikt dj, jo man jauktā ģimenīte būs, tad gribas, lai ir visu veida mūzika, gan angļu, gan latviešu, gan krievu.Un populārākās dziesmas.Varbūt ir pat muzikanti, kas māk.
labas atsauksmes ir dzirdētas par Aleksi Hercbergu http://www.djpakalpojumi.lv/
Paldies.
ar Tutti-Frutti noteikti nekļūdīsies, ļoti labi spēlē, esmu bijusi gan uz koncertiem, gan arī uz privātiem pasākumiem.
Man vislabākās patīk tā vecā dziesma no TF laikiem - Amor baltais!
Kādas cenas ir Tutti Frutti?
Kā jau augstāk minēju - mēs vienojāmies par 500 Ls.
Forši! Mums jau ar daudz un dikti labas atsauksmes, tā ka noteikti būs lustīgi! :)) Galvenais jau, ka var labi izdancoties!
Pazīstu ļooooti labi šos puišus. Uz mūsu kāzām viņus nevarējām dabūt, jo pirms gada jau viens pāris viņus bija rezervējis, es viņiem piezvanīju par vēlu...
Tas mums būtu ideālākais variants, bet nu tagad jau vairs nekā...
.