FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

kaazu foto peec kaazaam?

l
lapšuks 17.09.07. 18:13

Lasu juus meiten es un priecaajos.. manas kaazas jau ir aiz muguras, un toreiz sjis forums veel nebija iipasji aktiivs... taapeec neesu te daudz rakstiijusi, bet nu ir gan man jautaajuminjsj ko gribeetos jums pajautaat!

muusu kaazas bija mazas un mees nebraucaam uz salonu fotograafeeties. tacju tagad skatoties draugu albuumus un arii bildiites te sagribas tomeer kaadu skaistu atminju par kaazaam, jo mums vairrak ir bildes tikai no notikumiem, nevis taadas ko pie sienas likt.

vai juus domaajat, ka buutu iespeejams kaada dienaa vienkaarsji taapat sapuceeties atkal - es savaa kleitaa veel noteikti ieliist varu - un aiziet uz salonu sabildeeties? nebuus jau kaazu diena, bet tomeer... viirs saka, ka jociiga doma, bet kaapeec ne?
kaa jums liekaas?

17 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
17.09.07. 18:22

lapšuks, ja tev sirds vēlās tās skaistās bildes tad tik uz priekšu:) Man ar;i nav salonu bildes ir tikai tās kas brīvā dabā safotogrāfētas, kuras skatoties es jūtu visu to atmosfēru, kas bija tajā brīdī - gan priežu smaržu, gan lietu, gan vēju:) Pat nevajag salonu, sagaidiet lapkriti un skaisti lapkritī sabildējaties.No otras puses - tās emocijas jau neatjaunosi bildēs, kas bija tajā brīdī.

Africa 18.09.07. 08:54 | Kāzu datums: 21.07.2007

mums arī nav nevienas tipiskas salona bildes, par salonu mums kalpoja pilsdrupas un to apkārtne Siguldā, tāpēc bildes ir dzīvas, ar vēju, sauli un mākoņiem
iesaku labāk fočēties brīvā dabā, bet noteikti paņemiet līdzi kādu cilvēku, kas piekārto tērpus un matus
ārā ir tik daudz visādu lietu, ko var apspēlēt, paskaties te kāzu aprakstos, kas ir fotogrāfējušies ārā

Siice 18.09.07. 09:00 | Kāzu datums: 07.07.2007

Man liekas, ka jūs to noteikti varat darīt! :)

Gunita_(fotogrāfe) 18.09.07. 09:10 | Kāzu datums: 15.07.1995

Ja ir tāda vēlme, to var darīt, un tas nemaz nav jocīgi, drīzāk jutīsieties jautri, jo būsiet izdarījuši savādāk kā citi :) Protams, ir savas sajūtas tieši kāzu dienā bildētām bildēm, bet manuprāt arī šāds variants ir ļoti labs, ja tādā veidā var iegūt to, ko vēlaties. Esmu dzirdējusi par to, kā vai nu pāris vai līgava ir taisījuši fotosesiju pirms kāzām, un tas viss ar mērķi, lai būtu viss tā normāli bez skriešanas kāzu dienā, jo tad jau vienmēr nav laika fotosesijām, citreiz arī laiks pieviļ, visādi gadās. Ir dzirdēts arī, kad pāris katrā savā kāzu gadadienā saģērbjas kāzu tērpos un fotografējas. Tā ka doma par bildēšanos pirms vai pēc kāzām nav nemaz tik jocīgi :)

Lai iegūtu skaistas bildes, var bildēties arī brīvā dabā :)

i
ingreta 18.09.07. 09:53 | Kāzu datums: 20.02.2016

Nu pēc manas rūgtās pieredzes varu teikt ,nav jēgas.Pēc pirmajām kāzām mums nesanāca neviena salona bilde,miglainas cilvēki visi dubultā.Reiz jau to rakstīju.Tad nu pēc dažiem mēnešiem izlēmām braukt vēlreiz bildēties.Sapucējāmies kā kāzās,pušķis,bet......Tad kad sa``nēmām bildes jutām nu tās tādas viltotas,nav tā apgarotība,nu kā jau viltots.
Vēl tagad uz šiem foto skatos un saprotu nebija jēgas,tāpat ir nianses kas atšķiras.
Tad labāk sapucējaties tāpat un aizejiet ar vīriņu uz foto salonu un sabildējāties.Nu kādu gaišu jauku kleitiņu,ziedus vīrs var uzdāvināt ,tad foto un vēlāk to visu noslēdziet ar romantisku vakaru.Tas būs daudz jaukāk un atmiņas no kā jauka.

l
lapšuks 18.09.07. 12:22

Tur jau ir taa lieta, ka kaazaas mums nesanaaca laika iipasji bildeeties, bija tik daudz daraamaa un arii diezgan gari paarbraucieni, fotograafs gan drusku pabildjeea muus briivaa dabaa, bet tikai mazliet, nu varbuut kaadas 10 bildes uztaisiija un taadas vienkaarsjas, es nekad neesu maaceejusi iipasji pozeet, bet, kad skatos, ka te ir liigavaam 100 un vairaak salonbildes visaados rakursos, gribas, lai arii no manaam kaazaam buutu taada pieminja, bet tagad saaku sjaubiities, varbuut tiesjaam nav veerts? emocijas protams, neatjaunot, bet gribeetos visma ziemuuzjinaat kleitu, ko tajaas bildees nevienaa iipasji labi nevar saskatiit, fotograafs vairaak koncentreejjaas uz sejaam.

L
Līga 18.09.07. 14:47

man nupat nesen bij kazas, kuras nepaguvam faktiski nekadas ipashas bildes uztaisit. Sanaca steiga, plus vel ne parak jauki laikapstaklji.

Ir bijis taa, ka taja kazu diena nesanak isti laiks bildeties un tad esmu bildejusi atkazas - pec nedeljas pari. Emocijas jau faktiski +/- vel tas pashas turas un uzfrishinoties - sanak teju tas pats. Bet isteniba vislabakas bildes ir sanakushas pirms kazam, ko bildeju. Tieshi Inegretas pieminetaa fakta del - emociju. Pirms kazam tas ir nu tadas pacilatakas un taa. Ingreta - jums jau nesanaca bildes salona del, ne jau kadu citu iemeslu...Esmu taisijui pirms tam un pari nav sudzejushies., Tikai pirms kazam tas, ka zud tas parsteiguma efekts virietim ieraudzit sievinju pirmo reizi kazu dienaa;) Pec kazam - lai ar kaut driz iztaisas bildeties - tomer nav isti tas. Bet toties daudz briva laika un iespeju uztaisit ljoti superigas bildes. Nezinu, ka bus a shito pedejo pari, bet nu parasti tados gadijumos uztaisam vel papildus sesiju pec kazam, ja kazas nav sanacis laiks divataa pabildeties. Parasti jau ta ka taa sanak fotografam visiem zagt laiku - vakara vaditajam, vedejiem...Bet nu ja vel gadas ne parak jauks laiks, tad vispar gruti dazkart sabildet kaut ko ipashu tieshi konkretajam parim.

Man liekas, ka bildeshanos varetu apvienot ar teiksim pirmo kazu gada dienu. Un butu reizee interesants pasakums. Un bildeties drizak kada studija, ne salonaa. Cik zinu - studiju fotografi nemaz tik daudz neprasa par stundas darbu, bet taja stundaa, ja labs fotografs - var uztaisit chupinju brinishkjigu bilzju.

l
lapšuks 18.09.07. 15:04

Iesakiet luudzu kaadu labu studiju! Varbuut tiesjaam varetu kaadaa kaazu gadadienaa aiziet sabildeeties!

i
ingreta 18.09.07. 15:22 | Kāzu datums: 20.02.2016

Man ļoti patik kā strādā Deinats.Viņam studija Avota ielā.Bija fantastiski viegli fotogrāfēties un bildes sanāk tiešām fantastiskas .Man no 120 bildēm 100 bija skaistas.Varbūt pameklē kā viņu atrast un sazinies.

l
lapšuks 18.09.07. 15:30

Un cik vinjs prasa par bildeesjanu?

i
ingreta 18.09.07. 16:21 | Kāzu datums: 20.02.2016

Nemācēš teikt,man bija pa velti.Bet saprotu ka nežēlīgi dārgi nav ,jo viņš bildē arī kāzās.

l
lapšuks 23.09.07. 21:32

Luudzu veel kaadus ieteikumus un juusu domas...

D
Digna 24.09.07. 15:23 | Kāzu datums: 01.09.2007

Gribas teikt, ka tādas bildes diez vai Tev pašai sagādās prieku, man pašai sāp sirsniņa, ka nav viena bilde no kāzām - mūsu muiža naktī, jo kad bijām izgājuši patālāk izlocīt kājās, muiža izskatījās apbrīnojamu skaista, caur logiem varēja redzēt senatnīgos aizkarus kā arī stāvus kas dejo un priecājas, un galvenais tas viss ir mums un mūsu dēļ, skats bija vienreizējs, bet nav nevienas tādas bildītes nevienam viesim, vīrs man piedāvāja kādu sestdienas vakaru tā pa kluso aizbraukt un nobildēt, gan jau kāzas vēl nav cauri. bet man negribās, tas būs neīsti, un ja citi varbūt to nemanīs, man pašai būs nepatīkami uzdot to bildi par kāzu bildi :)

Tev gribētos ieteikt, varbūt pirms mēģini taisīt tādas viltus kāzu bildes iedod kādam labam fotogrāfam, kas prot apstrādāt, esmu redzējusi neko neizsakošas bildes pārvērstas patiesā burvībā :)

l
lapšuks 25.09.07. 08:22

Varbuut vari ieteikt kaadu labu fotograafu, kas maak apstraadaat bildes?
Es jau negribu viltus - bet teiksim kaazu jubilejas bildes nevienam jau neuzdosim ka kaazu!

zhanna 25.09.07. 10:23 | Kāzu datums: 14.07.2007

Mums arī nav daudz bildes un nav arī salona bildes. Bet priecājos par tām kas ir. Tagad fotoshopā (datorprogramma) var uztaisīt pats dajebko. Es arī saskanēju zagsa bildes un kāds labs draugs tās apstrādāja un sanāca skaistas bildes - ar senatnīgu noskaņu, ar taurenīti man uz pleca un sirsniņām kas lido starp mums. Nav jau tā kā profesionāls fotogrāfs būtu taisījis fotosesiju, bet skaisti un citādi kā visiem.

D
Digna 25.09.07. 10:48 | Kāzu datums: 01.09.2007

Tādu gan ieteikt nevarēšu :( Man kā Zhannai esmu redzējusi, ka paši mājās ar programmu palīdzību apstrādā.

Man pašai gan diemžēl nu nekādi nesanāca neko apstrādāt.

L
Līga 30.09.07. 07:26

Zini, ne vienmer labs fotografs ir arii labs bilzju apstradatajs. Bet es tev ieteiktu darit taa - apklaushini pazinjas. kas zin kadu, kursh mak labi photoshop programmu darboties un tad parunajies ar to cilveku.
Butu labi ar redzet kadus vinja veikumus.
Man pashai ir izteikta alergija pret vsiadam cakam, taurenishiem un tadam lietam. Zinu, ka citi sajusmaa, bet kaut ko tadu riebtos taisit. Drizak patik vecinatas lietas, retro un tamlidzigaa agraa.
Tepat no precoslv fotografiem ,piemeram, man patik kaa Gunita apstradaa bildes un domaju, ka vinja diez vai prasitu milzigas summas. Labs spechuks shaja jomaa varetu but, ka negribes kepaties un vel jo vairak - par mazu naudu. Man ir divas draudzenes - masas, kas nodarbojas ikdien ar animaciju, bet pareja laika visadus shitadus darbinjus taisa. Abas macijushas Londonaa. Vari uzjautat kaut vai draugos vinjam pasham - teiksim Ilzei Spruģei, ko vinja saka par to. Vinjas gan varetu uztaisit da jebko no bildes.
Un lielaka dalja tepat esosho fotografu kaut vai precos.lv ar njemas ar datorapstradi.Vienig ta, ka pati esmu fotografe - man liekas, ka fotografi ne ipashi grib kepaties ar shitadam lietam. Labak tadas runat ar tadiem, ka ir Ilze - kas taisa visadas maklsas lietinjas ar atbilstosham programmam.