Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Fotografs Tukumaa
Meitenes,iesakiet luudzu fotograafu Tukumaa!Un cik prasa par pakalpojumu?
Viens ir mans fotogrāfs,tas nav dārgs,tad no fotosalona -Guntis.Nemācēšu gan teikt cik viņš prasa.Noteikti jarunā ar pašu.Nu un tad MENS UZ kurzemes ielas ir fotogrāfs.Vārdu uzeiz nepateikšu,tāds apaļš,taisa arī datorus.Ja interesē paskatīšos man kautkur ir vizītkarte.Bet bildes jāprasa viņam pašam lai parāda ko sabildējis.
Derbija: ir viens baigi foršais fotogrāfs viņš bija manās kāzās, bildes atdeva jau gatavas pēc nedēļas 2DVD (550bildes), 2CD (550bildes), 1CD melnbaltas bildes (550bildes), taustāms albūms ar 100 gatavām bildēm. Tas man izmaksāja 150 Ls Uģis Grantiņš 29373760.
Mums bija Aldis Rozenbergs. Bildes ir pasakaini skaistas, pakalpojums maksāja 150 ls. DVD formātā, ja vēlēies gatavas bildes, tad jāpiemaksā, manuprāt, ka 0,10ls par katru!
Dzimtsarakstu nodaļā un pie strūklakas mūs lieliski sabildēja Guntis Jēkabsons. Visas bildes viņš sadeva DVD formātā (180 bildes) un gandrīz visas tās bija arī attīstītas. Mums tas izmaksāja Ls 50.
Tālāko kāzu procesu bildēs iemūžināja mūsu liecinieks un tuvs draugs, kā arī vēl daži draugi ar labām fotokamerām.
Bildes kopskaitā ir vairāk kā 3000! :)
Mūs arī bildēja Guntis Jēkabsons, viņu var atrast foto salonā Foto tev