Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
kvalitatīvu fotogrāfiju izgatavošana Rīgā
Mans iemīļotākais foto salons (Vaļņu ielā) ir būtiski paaugstinājis cenas (tagad 10x15 bilde maksā Ls 0.25), tādēļ atrodos lētākas foto labaratorijas meklējumos - kura izgatavojot bildes ar pietāti izturētos pret oriģinālajām proporcijām, lūkotos - lai krāsas ir dabīgas u.tml.
Kāda ir Jūsu labā (un ne tik labā) pieredze ar fotogrāfiju izgatavošanu?
mums patīk fotosalons "Nikon" iekš Origo, blakus Rimi... 10x15 bilde uz nākamo dienu maksā 0,10 Ls, ja vairāk par 100, tad 0,09... mums bija 500 un maksāja 0,08 Ls/gab. :)
Mūsu fotogrāfs ieteica fotosalonu uz Šarlotes ielas. Aizgāju un attīstīju bildes tur. Tā kā bija vairāk par 200 gab., tad 1 bilde 10x15 maksāja 11 santīmus. Par kvalitāti esmu ļoti apmierināta. Ja Tev bildēs vēl vajaga kādas korekcijas, tad nezinu, cik tāda mākslinieciska apstrādāšana tur maksā, jo man tādu lietu nevajadzēja.
Es arī bildes taisīju "Nikon" Origo, man bija vairāk nekā 200 bildes, cena par bildi bija 9 santīmi (parasti 10 sant. - ja bildes taisa uz nākamo dienu), tāpēc cena mani ļoooti apmierināja, jo citur ir 11, 12, pat 15 santīmi!!!! un bildes arī sanāca ļoti labas! :]
ajj..nu gan padārgi.. Es esmu no Valmieras un mums te pa 7-15 santīmiem (atkarībā no bilžu daudzuma)
cik man pieredze bijusi ar saloniem, viņiem tas viss ko minēji ir jāpasaka (izgatavojot bildes ar pietāti izturēties pret oriģinālajām proporcijām, lūkoties - lai krāsas ir dabīgas u.tml.
) ..citādi viņi mēdz arī īpaši uzmanību nepievērst. Un vēl - vajag pieminēt ka foto jau ir apstrādāti (ja tā attiecīgajā gadījumā ir) un tiem tavā izpratnē noteikti nav nepieciešams papildu asuma regulēšana vai kas tamlīdzīgs! (vairākos salonos ir bijusi nelāga pieredze ar šādu lietu - bildes jau apstrādātas, bet viņiem defaultā tur asuma paaugstināšana uzlikta, neviens nepaskatās, nenoņem to un beigās sanāk briesmīgas bildes - ja vairākas reizes "asina" viņas paliek graudainas u.tml)
katram fotoaparātam ir savas proporcijas un jāmeklē sava attīstības vieta!
man bija OLIMPUS ar FUDJIFILMS atmiņas karti-meklēju pa visas daudz vietās, bet beigās paliku FOTKI.LV
ber vienalga salīdzinājumā ar īru taisītajām ir slikti, jo fotoaparāts pirkts tur!
un ja jums ir fotogrāfs var paprasīt viņam, kur labāk taisīt.
un ar tām lētajām vietām var aiznest kādas 4 uztaisīt un apskatīties, bet nesiet ar dažādiem foniem un cilvēkiem.
man nav bijusi laba lieta ar KODAK, bet tur viss ir atkarīgs no meitenes kura taisa.
Mēs visa bildes attīstam tikai caur ELKOR, agrāk nesāmuz Šarlotes ielu, bet piefiksējām, ka uz lielu daudzumu, sāka haltūrēt ar izmēriem - šur tur bija šķibs. Tagad mēs paši mājās ar photoshop apstrādājam tās, kuras ir nelabas.Man patīk ELkor pasūtīt caur internetu, jo tad es izvēlos formātu,un visus rāmjus, apskatos, kā izskatās, ko nogriež, ko nē un man maksā tas 11sant. Bet tagad paši iegādājāmies printeri ar fotogrāfiju drukāšanas iespējām, mēģināsim mājās paši drukāt.
Paldies visām. Man sekretārīte darbā arī ieteica Šarlotes ielu - būs japamēgina tur :)
Esmu mājās arī printējusi fotogrāfijas, bet nu tas sanāk ļooooti sālīti, jo fotopapīrs ir diezgan dārgs un arī tinte baigi ātri tērējas, drukājot fotogrāfijas.... fotosalonos tomēr sanāk daudzreiz lētāk
Es bieži pasūtu caur Kodak fotoprint, esmu interneta cilvēks, līdz ar to jo vairāk es varu izdarīt i-netā, jo apmierinātāka esmu! Plus vēl 2 Ls un atved man uz mājām :)
Pieteicos Elkor, bet vēl nav sanācis pasūtīt.
Saņēmu info no Erafoto.lv tur teikts, ka 1 bilde maksā 0.07 Ls, ar korekciju 0.08 Ls, bet man bail pasūtīt! Ja nu slikta kvalitāte, varētu jau pasūtīt eksperimentu, bet min.bilžu skaits tur ir 50 gab., kaut kā negribas tik daudz sliktas bildes :)
digna
Kodak fotoprint pastāsti sīkāk vai iedod mājas lapu, lūdzu!
Bildes taisu caur Fotki.lv Patīk gan kvalitāte gan ātrums, gan tas ka pati varu noformēt pasūtījumu internetā - izkadrēt, uzlikt proporcijas, pielikt maliņas, īsāko sakot noformēt pēc savām vēlmēm... Iepriekš taisju kodak - kvalitāte diemžēl krasi atšķīrās..
www.fotoprint.lv
Ar kvalitāti esmu apmierināta.
Vienīgi, kad lādēju 200 bildes, prasīja kādu stundu laika (bildes vidēji 2-3 Mb).
Digna, Elkoram ļotilaba kvalitāte, nešmaucas ar izmēriem. Vismaz es esmu ļoti apmierināta.
es gan esmu jelgavniece, tomeer varu ieteikt Timermaņa fotosalonu. Rīgā pavisam noteikti tāds ir, tikai adresi gan nezinu. Kvalitāte laba, man patīk! Cenas gan neesmu iegaumējusi, bet nebija dārgi.
Mums pašiem ir pusprofesionālā Sony digitālā spoguļkamera, tāpēc arī izvēlējāmies Timmermani, jo viņiem tomēr pieeja ir ļoti profesionāla. Par korekcijām nemācēšu teikt, jo paši apstrādājam bildes, tāpēc vienmēr piesakam ka labot neko nevajag!
www.fotki.lv
ļoti kvalitatīvas bildes. ja nemaldos - 9 sant./gab.
izgatavo stundas laikā.. un visu var izdarīt caur internetu.. pat uz mājām atved - ja slinkums pašai braukt pakaļ..
ar elkor foto - reiz riktīgi iegrābos - uzreiz attīstot 200 bildes.. bija izplūdušas, sarkanas utt...
Nu vislētākās laikam ir erafoto.lv... bet papiirs ļoti plāns (ja liekat albūmā, tad jau vienalga) - kvalitāte - normāla, ja nevajag neko ekstra, un lielu daudzumu - sanaak super izdeviigi...
Lauminja
Man ar ļoti patīk bilžu kvalitāte tanī fotosalona Vaļņu ielā, bet es tās pasūtu caur internetu, jo tur cena ir 0,10 Ls par bildi. Tagad gan viņi ir uzlikuši pasūtījuma cenu 0,50Ls. Mājaslapas adrese ir www.eris.lv
aguciz
9sant/gab. ir ja jauns salons vaļā vai akcija!
pārējā laikā vairāk.
tā vismas bija pagājušajā septembrī!
tieši tā, bet tagad arī ir akcija!
aguciz
kurā salonā?
paldies apskatījosm tikai nesapratu ko nozīmē tā zvaigznīte!]
"Cenas ir spēkā tikai fotogrāfijām, kas izgatavotas no digitāliem datu nesējiem."
tas ir no fotoaparātiem, vai no CD vai kā?
ja es caur internetu pasūti?