FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Kur uzņemt ģimenes foto?

V
Vejamate 31.10.07. 09:16 | Kāzu datums: 25.08.2007

Šogad maniem vecākiem 30 gadu kāzu jubileja un tā kā tas skaitlis tāds apaļš (nezinu vai 30. jubilejai ir kāds īpašs nosaukums) gribējām visa lielā ģimene (vecāki, māsa ar vīru un sīko un mēs abi) aiziet uz kādu salonu nobildēties, tāpēc gribēju lūgt padomu, kur labāk iet? Kuru salonu Rīgā (vēlams centrā) jūs varētu ieteikt? Tā kā kāzās nebildējāmies salonā, bet gan brīvā dabā, tad neesmu izpētījusi salonu piedāvājumu. Liels paldies!!!

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
p
peleens 31.10.07. 09:20

Man patīk salons "Linda" Kr.Barona ielā. Viņi gan ir diezgan noslogoti, jāpiesakās laicīgi. Bildes ļoti smukas un nav tādas "stīvas".

V
Vejamate 31.10.07. 09:46 | Kāzu datums: 25.08.2007

Kad vecāki apprecējās un piedzimām mēs, tad katru gadu viņu kāzu dienā gājām uz salonu, nu bildes gandrīz nemainīgi vienādas, bet paši mainījāmies, un tas jau bija tas interesantākais. Bet tad nezinu kāpēc tā tradīcija apstājās, tagad gribētos to turpināt. Kādreiz gājām uz to salonu, kas uz Elizabetes ielas starp Barona un Tērbatas ielām. Varbūt kāds zina kā tagad tur ir???

p
peleens 31.10.07. 09:52

Mēs tajā salonā fotogrāfējāmies uz kurstdēla kristībām, bildes tīri labas, tikai man nepatika, ka no veselas kaudzes kadru viņa uztaisīja bildi, kur krustdēla tētis skatās citur, nevis uz fotogrāfu, it kā nieks, bet kopbildē izskatās nesmuki, jo bērniņš bija ļoti mierīgs, no ziņkārības pat acis gandrīz nemirkšķināja:D Pirms diviem gadiem viena bilde 15*20 maksāja 5,00Ls, tagad nezinu, droši vien inflācija:(. Jā un arī papildelementu izvēle man pie viņiem nepatika - tāds palietots viss izskatījās, gan krēsli, gan rotaļlietas:(

i
inxis 31.10.07. 09:52 | Kāzu datums: 11.08.2007

Foršas ģimenes bildes redzēju Gunāra Staņa studijā uz Brīvības ielas...
Mēs tur arī kāzās bildējāmies un vislabāk man patika tās, kur mēs ar vedējiem un viņju sīci.Riktīgi labas:)

a
anminka 31.10.07. 13:32 | Kāzu datums: 21.07.2007

man patīk NĀRA K.Barona 78
pati neesmu bildēties bijusi, tikai taisos, bet atsauksmes labas.
draugi tur ir bijuši-man patīk
www.nara.lv

a
anminka 31.10.07. 13:38 | Kāzu datums: 21.07.2007

piedodiet, tiko mājas lapas adresē atradu ka viņi ir pārcēlušies uz Avotu ielu 30.
apskatieties paši, kur īsti tas atrodas!