FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

kā ar muzikantiem un fotogrāfiem?

m
mincite*** 05.11.07. 12:07 | Kāzu datums: 02.08.2008

kā tad īsti ir, ja kāzas vēl tikai augustā, par muzikantiem un fotogrāfiem jādomā tik pat laicīgi kā par viesu namiem??? Un vēl, vai ir kaut kāda iespēja noklausīties vai vismaz paskatīties muzikantu repertuāru?lieta tāda, ka mums no draugu un radu loka būs pirmiem muzikanti kāzās, un par tiem mums nav nekādas nojausmas, cik tagad izmaksa muzikanti, kādas grupas vispār eksistē kur tādas meklēt...Lūk cik daudz jautājumu:)

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Pixy 05.11.07. 13:19

Mes sarunajam fotografu, par muzikantiem domajam.

durvjupele 05.11.07. 15:38 | Kāzu datums: 25.08.2007

Jo laicīgāk darīsiet visu, ko vispar laicīgi var izdarīt, jo mazāk stresa būs pirmskāzu laikā. Viesu nams, ēdināšana, mūzika, pušķošana, fotogrāfs, kleitas / uzvalka šūšana - to visu var un vajag sarunāt savlaikus.

B
Baibs 05.11.07. 16:14 | Kāzu datums: 16.05.2008

mēs par muzikantiem gribam ņemt grupu, kurā spēlē mums pazīstami cilvēki. izrādījās, ka jau šobrīd viņiem visa vasara ir aizņemta. labi, ka mūsu kāzu diena ir maijā ;) tā kā jau šobrīd var gadīties, ka izvēlētie muzikanti ir aizņemti

durvjupele 05.11.07. 16:22 | Kāzu datums: 25.08.2007

Es, gatavojoties kāzām, biju sastādījusi sarakstiņu, kurā mēnesī kas jāizdara, lai nav tā, ka jāskrien pa kaklu, pa galvu pēdējās nedēļās. Muzikantu sarunāšana bija nolikta uz janvāri, t.i., 6 mēnešus pirms kāzām, bet sarunas ievadīju jau ātrāk. Un ar visu to, ka mūziķi bija pazīstami.

Pixy 05.11.07. 16:30

Vot es ari domaju saksies jauns gads ar jauniem darbiem. ;)

T
Taube 05.11.07. 16:50 | Kāzu datums: 28.06.2008

Mums kazas junija, bet jau tagad mekleju fotografu, viesu nams jau rezervets, domaju jau kleitu paskatities, jo tagad atlaizju laiks un galva salieku pa plauktinjiem visus parejos darbinjus! (kur sutit torti, kur ziedus utt.) A shodien kareiz samekleju fotografu! Domaju ,ka pirms kazam tad bus mierigaka sirds, ka nav taa, ka palikushi divi meneshi un nekas nav izdarits, jo tomer tas ir liels darbs, ja grib ta pardomati visu!

a
anminka 05.11.07. 18:38 | Kāzu datums: 21.07.2007

manas domas-viesu nams, fotogrāfs, muzikants ir pirmie un tad pārējais!
mēs visu sarunājām vienā dienā(arī zaksu pie reizes)
mūzika manuprāt visiem vienāda-viss atkarīgs no balss un tiem, kas dejo!
ir gadījies dzirdēt, ka muzikanti lieliski, bet dejotāji no 60viesiem tikai 10-15.
tādi gadās cilvēki, kuriem nepatīk dejot un spēlēt, ākstīties.
un muzikantus mums ieteica viesu nams.

a
anminka 05.11.07. 18:43 | Kāzu datums: 21.07.2007

Taube
nu lai cik arī būtu sarunāts kādu pusotru mēnesi iepriekš piezvani un pārprasi vai viss ir ok!
mēs zvanījām divi mēn. iepriekš, tad nedēļu iepriekš.viss bija ļoti labi sarunāts.kāzu dienā vīrs teica, ka atslēgs telefonu ap 14:00, bet 13:00 zvans no muzikantiem :"klau, a uz kurieni jābrauc?"(par telefona atslēgšanu zināju tikai es!)

L
Līga 07.11.07. 11:34

Nu, vispar vienam no telelfoniem bbutu jabut sazvanamam no jaunajiem vai vedejiem. Man ar ir gadijies taa, ka izrunajam visu, zinu, kur jabut, bet realitate izradas nedaudz citadak un nevaru atrast jaunos:D

A par rezerveshanu - vispar, jo atrak rezerve, jo zini, ka lielaka izvele un var mierigi izrunat, satikties, apskatities darbus, paklausities repertuaru. Bez tam es ar ka fotografs - man patik, ka es zinu krietnu laiku ieprieksh, kad man bus aiznjemts, lidz ar to - nevaru neko citu tajaa laika planot.
Tapec nemaz nebrinos, ka kads saka - gribeju tur to un to fotografu vai muzikji, bet izradas - visa nakama vasara aiznjemta. Ess gan pazistu tikai dazus trakos, kas bilde pilnig katru vikendu. Pati ar bildeju gjimenes del - tikai katru otro nedlejas nogali, ta lai viena butu pashas gjimenei un otraa - savam priekam. Beigas jau tas kazu skaits sanak visai mazs, ko vari uznjemties bildet. Man gadaa vairak par 20 parasti nav.

a
anminka 07.11.07. 12:01 | Kāzu datums: 21.07.2007

Līga
es gribēju ar visiem tikties, bet:
muzikati pateica, ka nav vērts, viņiem visas dziesmas ir, ja ir kas īpašs, lai vedēji piezvana.un viss bija augstākajā līmenī, pat vairāk nekā biju domājusi.(izņemot kāzu valsi, jo diskas neaizgāja)
fotogrāfu vīrs teica, ka nevajag, beigās nu kā ir tā ir.teiksim tā-bija cilvēks ar labu fotoaparātu.tagad jau saradu un viss O.K.
filmētāju zināju, ka viss būs labi, jo viņu biju redzējusi un zināju darbus, bet viņš pats ar mani satikās un gribāja zināt sīkumus.
limuzīnu šoferi gribēju satikt, bet viņiem slīdoš grafiks un nezināju kurš būs tajā dienā.uzināju pirmdienā, bet viņi teica, ka nav vajadzības tikties-izrādijās-vajadzība bija ļoti liela!cilvēks kurš nepazīst Rīgu(iedomājaties kas bija???)ja kādai vajag, pastāstīšu sīkāk.pietam viņš uz divjoslas šosejas ar ""bardūriem" un augsto iežogojumu gribēja apgriesties braukšanā pretējā virzienā(protam nevis otrā joslā ar pretējo virzienu, bet tajā pašā joslā ar vienvirzienu)
ziniet kā es spiedzu? :D
ai, nu ja nebūtu visi ties stresi, nebūtu tie lielie smiekli!

07.11.07. 14:40

Mēs piedāvājam reizi mēnesī noklausīšanos. Tagad tā būs 30. novembrī krodziņā "Gaiss tīrs - sievasmāte laukos"

Pie manis pat uz mājām ir braukuši jaunie un esam snieguši paraugdemonstrējumus. Domāju, ja muzikanti ir ieinteresēti, lai viņus noklausās, tad variantus vienmēr var atrast.
Es arī noteikti gribētu dzirdēt muzikantus, kas spēlēs manā pasākumā.

Alise 07.11.07. 16:02 | Kāzu datums: 27.07.2007

mums bija ĻOTI labi, nu IZCILI muzikanti- profsionāli mūziķi- pazīstami, neviena dzisma neatkārtojās un spēlēja 2 džeki no 18.00 līdz 5.00. Patiešām spēlēja, nevis tik dzēra un rija un tik atraktīvi- nu super. mums tas izmaksāja 250 Ls.

durvjupele 07.11.07. 16:21 | Kāzu datums: 25.08.2007

Šoreiz nepiekrītu anminkai, ka "mūzika manuprāt visiem vienāda-viss atkarīgs no balss un tiem, kas dejo". Ja gribas, lai mūziķi spēlē arī ko atšķirīgu no parastā danču repertuāra, var atrast arī šādu variantu - protams, tad rūpīgāk jāmeklē. Mums obligāta prasība bija, lai spēlētu gan dejas, gan seno mūziku - rezultātā mums spēlēja lieliska grupa 3 mūziķu sastāvā - vijole, oboja un taustiņi, bet pēc vajadzības tika izmantota arī ģitāra, dūdas un tamburīns.:) Samaksājām Ls 300 un bijām ļoti apmierināti.

Petra_Anna_ 07.11.07. 16:48 | Kāzu datums: 17.06.2006

Mēs izvēlējāmies labākos no tiem muzikantiem, ko bija iespēja noklausīties.
Piekrītu viedoklim, ka muzikanti ir jādzird.
Fotogrāfu arī ņēmām tādu, ko jau zinājām, ka nenāksies vilties.
Muzikantus un fotogrāfu aizrunājām 3 mēnešus pirms kāzām.

E
Enki 07.11.07. 22:19 | Kāzu datums: 02.08.2008

varbūt padalīsies, kas bija tie foršie muzikanti?:)

Suns_Funs 07.11.07. 22:31 | Kāzu datums: 18.08.2006

Mes muzikantus un fotogrāfu aizrunājām četrus mēnešus pirms lielā notikuma.
Fotogrāfs bija draugu ieteikts, redzējām viņu kāzu bildes un līdz ar to - tur šaubu nebija.
Muzikantus arī staigājām un klasījāmies, rezultātā izvēlējamies 2 profesionālus večus, kas spēlēja ļoti dažādu repertuāru, tai skaitā arī klasiku, kā arī mzuikanti pēc pusnakts vadīja dikti interesantas atrakcijas. Mēs iestudējām mini rokoperu par Sarkangalvīti :) Bija izcili jautri un bildes ari sanāca elegantas.

L
Līga 10.11.07. 16:44

Anmika - tieshi tapec vajag tikties. Un es ar parasti gribu zinat, cik nu iespejams zinat par sho dienu. Otrs - nav mazsvarigi sapazities. Jo galu galaa - sakumaa jus esat sveshi cilveki. Man ir svarigi taja dienaa nebut vairs sveshai, ka no ielas. Jo citadi nebus bildes tik emocionalas, kadam tam vajadzetu but. Tieshi tapec, lai nebutu - biija cilveks ar labu aparatu, sabildet sabildeja, bet emocijas - neuztvera. Un galu galaa, nav jau tik gruti atrast laiku un satikties abpuseji. Vismaz lidz shim neviens paris par laika trukumu tam ipashi nav sudzejies...

Karolina 11.11.07. 12:40 | Kāzu datums: 28.07.2007

mēs netikāmies ne ar fotogrāfu, ne muzikantiem... fotogrāfu atradām internetā, mājas lapā bildes bija smukas un galvenais noteicošais faktors bija cena... un arī muzikantus atradu internetā un paņēmām pat nezinot un nedzirdot kā viņi spēlē (zemās cenas dēļ)... un bija ok... :)

Saige 13.11.07. 13:24

Jo ātrāk, jo labāk. Mums kāzas bija jūlijā, bet muzikantus aizrunājām jau iepr. gada oktobrī/novembrī - pēc tam viņi vēl teica "Jums paveicies - vēl par pag. gada cenām paspējāt!" Fotogrāfi vasarā arī būs uz izķeršanu!!!

m
mincite*** 13.11.07. 14:33 | Kāzu datums: 02.08.2008

paldies par atbildēm!!nu jau ir gan fotogrāfs gan muzikanti:)))