FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Vai jūsu kāzās bija / būs filmētājs?

Z
Ziediņš 28.11.07. 02:42

Nevaru saprast... fotogrāfs man točna būs, bet domāju jā vai nē profesionālai jeb maksas filmēšanai? Padalieties, lūdzu, kā būs vai bija jums un cik tas izmaksāja / plānojat maksāt? Es te ar dažiem aprunājos un cenas tiek piedāvātas tā starp 300 un 400 Ls ar visu montāžu. Lēti jau nav, bet...

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Karolina 28.11.07. 08:10 | Kāzu datums: 28.07.2007

mums nebija... likās par dārgu...
mans tētis nedaudz pafilmēja :)

28.11.07. 08:39

Tagad daudziem ir kameras,varbūt ka kādam no jūsu draugiem arī ir-varat palūgt lai pafilmē
Bijām kāzāsa kur bija filmētāji,bet jaunie mums palūdza lai mēs ar pafimējam.Nu teikšu tā ja var maksāt kāpēc gan nē visu smuki safilmēs un samontēs un pie kam īstajā brīdī nenosēdīsies akumulators vai nebeigsies kasete,lai gan kad bijām citās kāzās kur jaunie nespēja maksāt par filmētāju mīļums safilmēja visu pa drusciņai tā sakot interesantokos mirkļus,protams ka no pakaļas neskraidīja bet kad kaut kas notikās tad filmēja
Mēs paši filmētājus neņemsim lūgsim draugiem lai pafilmē

Mīce 28.11.07. 08:44 | Kāzu datums: 28.06.2008

Man arī šķiet, ka palūgsim kādam no draugiem nofilmēt, jo citādi tas sanāk diezgan dārgi. Man nav svarīgi, lai tā filma pēc tam būtu ar super kvalitāti, galvenais, lai tas pats notikums tiek iemūžināts.

H
Harmony 28.11.07. 08:52

Mums bija savējais filmētājs no draugu loka. Sataisīja daudz smuki piefilmētas kasetes, taču mums radās slinkums tās aiznest un profesionāli apstrādāt, lai izveidotu vienu filmu. Vienmēr atrodas naudiņa kam citam, tikai ne tam :) Pagaidām arī šķiet, ka tas nemaz nav vajadzīgs, jo pilnīgi pietiek ar ļoti skaistām un profesionāli bildētām fotogrāfijām. Es labāk ieteiktu paņemt ļoti labu fotogrāfu un uz filmēšanu nelikt tik lielu akcentu. Katrā ziņā filmu, ja arī uztaisīsiet, varēsiet rādīt sev pašiem un tuviniekiem. No savas pieredzes varu teikt, ka svešu kāzu filmas man pašai skatīties neinteresē un ir garlaicīgi, lai arī cik kruti tās ir apstrādātas, tapēc arī negribētu uzbāzties un visiem rādīt savējo. Bet tas jau atkal katram ir individuāli :)

ilssy 28.11.07. 09:00 | Kāzu datums: 07.09.2007

mums bija filmeetaajs.Ļoti jauks cilvēks,un filmu uztaisiija vnk superiigu! DVD formaataa,apakshaa salika muuziku, samonteeja vnk perfekti,noformeeja DVD vaacinju ar muusu bildiiti,aizmuguree sarakstiija seciibu kaa kas bija! bija mums abas dienas! Tiešām super! samaksaajaam 200 Ls par visu! saakumaa varbuut man tas likaas daargi,bet taa nav! viens ir uzfilmeet,bet pavisam kas cits-to visu samonteet! Filmeetaaju mums ieteica muusu vedeejmaate-Ingreta! un viens ir fotograafijas,bet ja ir vel video....ik pa laikam uzlieku paskatiities un kaveejos atminjaas..
Domaaju,ka naakamgad cena buus augstaaka...jo viss jau paliek daargaaks...

Miika 28.11.07. 09:33 | Kāzu datums: 23.08.2007

Mums arī bija filmētājs.Bet tā kā par to izlēmām īsi pirms kāzām, paņēmām pakalpojumu bez montāžas. Samaksājām 80 Ls. Rezultātā mums ir lieliska 4 stundu gara filma. Kaut arī skaitījās bez montāžas, tajā nav neviena kļūdaina kadra.

Africa 28.11.07. 09:34 | Kāzu datums: 21.07.2007

Mums arī bija filmētājs, super vienkārši, super!
Visur bija klāt, filmēja sākot no izpirkšanas plkst.16 līdz trijiem naktī, kopā izmaksāja 200 latus ar visu montāžu un filmas gatavo variantu, salika gan mūziku, gan akcentus visādus (it kā mūsu atmiņas - fotogrāfijas no mūsu kopā būšanas).
Draudzenes kāzās no 12 līdz 19 filmēja pa 100 latiem
Noteikti ņem filmētāju, jo foto ir foto, un video ir pavisam kas cits. Tur tu vari paskatīties uz sevi no malas, izdzīvot vēlreiz visus notikumus. Tikai jābūt labai sadarbībai starp operatoru un vedējiem (vakara vadītāju), lai var paspēt visu safilmēt.
Varu iedot arī kontaktus.

ashele 28.11.07. 14:27 | Kāzu datums: 14.07.2007

mees nebijaam domaajushi njemt filmeetaaju un pat draugiem kameru nebijaam sarunaajushi! bet tika mums paarsteigums, ko bija pashrociigi saorganizeejis vedeejtevs.
nu vnk super - peec kaada laika ir tik patiikami paskatiities un paveerot tas diena neatkaartojamaas emocijas, smaidus, paveerot notikumus no cita skatpunkta!
tas pavisam noteikti ir taa veerts.

ja nevar atljauties noalgot profesionaali var tak sarunaat kaadu no radiem vai draugiem - lai arii nebuus tik labs izpildiijums kaa profesionaalim, tomeer buus atminjas notvertas! :)

durvjupele 28.11.07. 15:45 | Kāzu datums: 25.08.2007

Mums kāzās oficiāla filmētāja nebija, jo abiem ar vīru ne visai patīk grozīties kameras priekšā. Tomēr divi draugi bija paņēmuši līdzi savas kameras un nozīmīgākos momentus safilmējuši. 2 stundas garo filmu vēlāk saņēmām kā pēckāzu dāvanu, un es jums teikšu - bija patīkami vēlreiz visu izdzīvot. Ja turklāt ir iespēja gatavo filmu "iedzīt" datorā, tad samontēt, uzlikt titrus, mūziku, mainīt krāsu efektus - to visu var pats izdarīt, un rezultātā tev ir tieši tāda filma, kādu esi vēlējies, ar tevi pašu galvenajā lomā.:)

ashele 28.11.07. 15:51 | Kāzu datums: 14.07.2007

durvjupele - re kaa! taapat kaa mums - paarsteigums. un peec tam tik laimiigi un forshi ka ir tomeer ko paskatiities, lai gan pirms kaazaam teicaam - kam tad mums to, mees nemaz negribam! :)

durvjupele 28.11.07. 15:57 | Kāzu datums: 25.08.2007

Precīzi, tieši tā! Un draugi, viltnieki, filmējuši "pa kluso" ar pavisam mazītiņu kameru, tā ka mēs to praktiski nemanījām un nebija jau arī laika nervozēt - bet pēc tam skatoties, bijām priecīgi, jo tai dienā uztraukums tomēr ir tik liels, ka, piemērma, no mācītāja runas baznīcā neatcerējos nevienu vārdu.:) Un pats labākais, ka draugiem, protams, nebija jāmaksā, bet filma izdevusies tiešām kvalitatīva, un ar pašrocīgu montāžu to vēl uzlabojām.

D
Digna 28.11.07. 17:27 | Kāzu datums: 01.09.2007

Es ieteiktu. Man likās, ka mums filmētāju nevajag, un tā arī palika, ka nebija. Viens draugs bija paņēmis līdzi savu videokameru un teikšu, ka nekas neatsver kustīgās bildes :) Tagad noteikti zinu, ka ja zinātu savas sajūtas skatoties drauga safilmēto, noteikti būtu algojusi profesionālu darbinieku.

Video vairāk parāda tās dienas emocijas un labāk var novērtēt sevi :)

ashele 29.11.07. 08:11 | Kāzu datums: 14.07.2007

Digna - es gan nedomaaju ka buutu izleemusi profesionaali. kad ar kameru apkaart staigaaja mans krusteevs tas mani nemaz neuztrauca, bet ja tur buutu profesionaalis - es noteikti saspringtu un justu vinju...nu varbuut ne kaa trauceekli, bet tomeer justu. mani kameras nervozee. taa kaa draugu filmeetajam video ir pat savas priekshrociibas saliidzinaajumaa ar profesionaalo.

un nav jaamaksaa... ;)

29.11.07. 13:38

Mums bija mūsu videokamera un vēl dažiem vīriem bija palūgts piedalīties filmēšanas procesā - tad nu mums ir vis kau tkas un vislabākās filmas ir tās kas ir 2dienā, vai 1.dienas naktī kā teikt "NO dzēruša viesa skatpunkta", kad skatamies, tad smejamies līdz asarām.

Alise 29.11.07. 14:22 | Kāzu datums: 27.07.2007

Mums bija profesionāls filmētājs no LNT. Ilgi šaubījāmies, bet tad es pateicu topošajam vīram- ja tev ir naudas žēl, tad tu varēsi neskatīties :) jo patiesībā tas ko viņš prasīja par 9 stundu filmēšanu, graizīšanu, ierakstīšanu utt, uz pārējās iztērētās naudas fona šķita smieklīgi.
Esam neizsakāmi laimīgi, ka mums bija šis filmētājs un ka nepažēlojām naudu- tās sajūtas, kas ir skatoties filmu- katru reizi birst asaras un uzjundī visas tās dienas sajūtas. ar bildēm vien to nevar dabūt- to fīlingu :))
iesaku, ja, protams, finanses atļauj.

engjeleens 29.11.07. 14:59 | Kāzu datums: 19.10.2007

Mums bija var teikt, ka pro filmētājs, paņēma no mums 100 ls (parasti ņem 160 ls, bet nu tākā puspaziņa , tad lētāk) par filmēšanu no 12 rītā līdz 20.00 vakarā. Profesionāli apstrādāja un vispār super iznāca, vīrs kad noskatījās video teica, ka bildes nemaz nav tādas kā filma. Prieks vienmēr skatīties un nav nekas garlaicīgs iekšā vai par garu. viss ir tieši tā kā tam ir jābūt :)

Niania 29.11.07. 15:51 | Kāzu datums: 08.09.2007

mums nebija filmētājs, jo pirmkārt bija vairāki fotogrāfi.. un otrkārt es filmu negribēju nekādā gadījumā..jo ciest nevaru skatīt sevi no malas... pat kāzu bildes stāv datorā vēl arvien ((vīrs tik ik pa brīdim pašķirsta un papriecājas)), nevis albumā.. negribas ap tām krāmēties...

a
annuks23 29.11.07. 17:39

Mums bija filmētājs! Izmaksāja 200ls un ņēmām viņu, jo šis teica, ka var bez montāžas labi uzfilmēt! Un tā arī bija. Un, ja jautā ņemt vai neņemt, atbildu-ŅEMT! Viens ir bildes, bet otrs ir video, tās emocijas tajā, to nevar aprakstīt! Tik patīkami paskatīties, atcerēties, redzēt dažādus kadrus, kurus kā jaunlaulātie neredzējām utt.

Lauminja 29.11.07. 19:39 | Kāzu datums: 28.07.2007

Mums nebija filmētājs, jo tā nebija prioritāte.

i
ingreta 29.11.07. 21:31 | Kāzu datums: 20.02.2016

Nu tagad skanēs teksts kā no vecas tantes ,bet tāda nu man dzīve bijusi.Pirmajās kāzās mums obligāti gribējās lai filmē.Tas bija senajā 1991 gadā.Safilmēja kolēģis un vēl tagad ieslēdzam un pasmaidam.Abi jauni un mode bija citi.Bērni smejas kādi vecāki izskatās.Tad nu dzī`vē sanāca tā ka svinēju otrās kāzas--nefilmēju.Ir tikai foto.Un tas liekas tagad bezpersonisks.Nav redzamas tās sajūtas un emocijas.Bet šovasar svinējām ar pirmo vīriņu otreiz kāzas un atkal mūs filmēja jauks cilvēciņš.Filma fantastiska un v aru pateikt viennozīmīgi-vajag video.Kaut vai lai vecumā būtu ko paskatīties.