Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Kāzu fotogrāfs
Cik varetu izmaksat kazu fotografs,ja vins fotografetu tikai laiku kamer esam zaksa un izejam ara no vina?
mums bija 2 stundas 40 lati
Mums bija Ls 50, kurā ietilpa fotogrāfēšana, bildes tika iedotas līdzi DVD un uztaisītas (kopā kādas 200 gab.).
Man liekas laba cena par šādu pakalpojumu klāstu.
50 Ls, ja vēlies atraksti man laura@eyezoom.lv (www.eyezoom.lv)
Ka tas sanak vins ir tikai baznica,jo ko tad var paspet tanis 2 stundas vai vins ari brauc lidz uz viesu namu jo gribas lai vins noker tos istos mirklus piemeram ka pirmais valsis?=)
Ja varat pastastiet sikak ka tas notiek un vai var redzet kadas bildites=)
Nu takš jautājums skaidri uzdots-cilvēkiem fotogrāfs vajadzīgs tikai reģistrācijai un bik pastaigai. 50 Ls- mērena cena. Tikai neizdariet skopuma kļūdu- ja cerēsiet, ka visu pārējo sabildēs draugi ar ziepīšiem- var palikt pie "sasistas siles" ar simtiem "miglubilžu". Viesi takš arī grib ballēties...:)
kā jau minēju mums fotogrāfs bija paņemts uz izpirkšanu + fotosesija pie mājas + zagss + fotosesija pēc tam, kopā 2 stundas, par darbu 40 Ls, par bildēm kopā ar viesu safotogrāfētājām būs kādi lati 50 -60, īsti nezinu, man kopā ir divi albumi pa 200 bildēm, viens ar īstā fotogrāfa bildēm, otrs ar viesu, otrajā pat ir līdzīgas bildes, tikai no dažādiem skatu punktiem. Katrā ziņā personiski es nenožēloju, ka fotogrāfs nebija uz visu nakti, jo bija operators.
Nju bet man jau ir lieta tada,ka mes gribam kazas tikai mes 2 un liecinieki un pec tam aiziet uz kadu restoraninu un tad uz vakaru uz viesnicu vai uz viesu naminu parvadit jauku nakti!Un tapec ari vajag tikai zaksa!
Cik cilvēku, tik viedokļu. Es personīgi varu teikt, ka neviena videofilma neatsver tās superīgās bildes, ko mums kāzu garumā sataisīja fotogrāfs.
Mums to maksa 7O Ls, bija apmeram 200 foto diska, un uz papira apmeram 20 fotos, apskatit varet sheit http://www.shamano.net/index.php?cat=celebration
krupiti iesaku noteikti ņemt fotogrāfu. Es pieļāvu kļūdu kuru tagad ļoti nožēloju. Paņēmām fotogrāfu, ko piedāvāja dzimtsaraltu nodaļa. Fotogrāfijas skaistas, bet... tikai kādas 20. Gribējās visādas bet bija tikai ceremonijas oficiālās un dažas āra bildes. Pārējo ceļa daļu un izdarības vedējtēvs filmēja.
Raima, attiecibā uz bildēm minētajā linkā- diemžēl jāaizrāda, ka pārāk daudz tehniskā brāķa- pārgaismotas bildes, kur gaišajās vietas nav saskatāmas detaļas. Amatierim ar ziepi tas būtu piedodami, taču profesionalim, kas ņem naudu- fū!!!
bildes ir bildes, bet filma ir filma
man ir gan viens, gan otrs, bet negribētu kādu izcelt vairāk vai noniecināt.
Fotogrāfijās ir iesalis moments, bet filmā tu paskaties uz visu pasākumu no malas, redzi to, ko redzēja citi, redzi savas starojošās acis
es tomēr iesaku visām izvēlēties arī filmēšanu kāzās, ja ne profesionāli, tad vismaz lai kāds labs draugs pafilmē kaut vai momentus
Nu jaa,profesionalis skataas ar kritisku aci,bet man patika taas bildes...
njā..par to linku var Friidim piekrist...(bet tie "pārcepumi" laikam tagad modē? :D ) tad jau tepat precos.lv fotogrāfu sadaļā sameklējamajiem ir labākas bildes.
Niania, modē varētu būt vienīgi tā saucamās "high key" stila bildes, kur pārsvarā ir maigi gaišie toņi un šā stila labā bildē arī nav "pārceptu" palankumu. Bet minētajā linkā bildes ir vienkārši pāreksponētas un nav veikta pēcapstrāde. Fotogrāfs , protams, var mēģināt atrunāties ar modi, savu "augsto stilu" utml, bet reālitas tomēr ir brāķis, kuru kauns atzīt...:)
Fotogrāfi zinās, ka lielākā ķēpa kāzu bildēs ir tieši ar līgavas kleitu. Lai nebūtu tādu "pārcepumu", jāeksponē bik mazāk, nekā vajag, tad kleitā būs redzamas arī piegriezuma detaļas, mežģiņu raksts utml, bieži saulainās dienās kleita kā magnēts "pievelk" debesu zilgmi- arī tas jālabo atsevišķi. . Tātad manāmi pieaug darba apjoms ar bilžu pēcapstrādi- katrai bildei atsevišķi "jāizvelk" gan līgavas kleita, gan arī pārējie bildes elementi. Bet tas prasa laiku un darbu- tātad haltūristiem nav izdevīgi...:)
Atu nekad neesi iedomājies ka ir cilvēki kuriem patīk dabīgas,reālas bildes?Nevis pārveidotas uzceptas utt?Man patīk tādas kā dzīvē nevis uzceptas.
Ingret, uz ko attiecas Tavs jautājums?
Lai nepazaudētu domas pavedienu, atbildēšu uzreiz.
Ja runa iet par manu iepriekšējo tekstu, Tu mani nepareizi saprati. Man arī nepatīk "safabricētas", samākslotas bildes.
Bet runa ne par to- ka dzīvē cilvēka acs pielāgojas apgaismojumam un redz visu dabīgos toņos un pareizā kontrastā . Toties fotoaparāts nav spējīgs pareizi atveidot tādu milzīgu spilgtuma intervālu, kā, piemēram, līgava baltā kleitā un līgavainis melnā uzvalkā spilgtā saules gaismā. Un ja Tev patīk tāda bilde, "kā dzīvē", labam fotogrāfam nākas krietni pasvīst pie bildes apstrādes. Cilvēki taču gribēs bildē redzēt gan, cik skaista, kā pašūta un izdaiļota ir baltā līgavas kleita, gan līgavaiņa melnais uzvalks. Ja neizdara visu pareizi, būs vai nu balts, vai melns pleķis (kā daļā no minēto bilžu).
Tā kā mana runa ir tikai par to "cepšanu, pārveidošanu", kas ļauj ieraudzīt uz bildes reālajā dzīvē esošās krāsas, toņus, kontrastus. Bet tā jau vairāk tehniskā problēma- galvenais jau saturs.
Bet kā lai zin kurš ir labs fotogrāfs??? Frīidis ļoti labi pasaka - ir jāiegulda liels darbs lai parādītu skaisto kleitu un līgavaiņa tumšo uzvalku. Tātad secinu, ka mans fotogrāfs ir bijis pietiekami labs, lai gan tikai uztaisīja dažas bildes. Lielīju bildes par to kā tur var redzēt visas puķes uz manas kleitas. Domāju, ka viņam nebija viegli baltu uz baltu izcelt.
Žanna, nu tas takš pavisam vienkārši- sarunā ar fotogrāfu randiņu, paskaties visas bildes no vairākām kāzām, ja Tev patiks- tātad priekš Tevis labs fotogrāfs. Ja nē- meklē citu.