Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Iesakat videooperatoru
Iesakat, lūdzu, labu videooperatoru. Paldies!
Njā... Man arī šis jautājums sāk palikt aktuāls... Tikai vēl nav ne mazākās nojautasmas kas un kā...
es arī nevaru atrast...piedevām, man vajag Jēkabpilī...
It kā jau daži ir sazvanīti, bet nevar jau zināt kas un kā, tadēļ gribētos lai kāds iesaka....
Staņislavs Eglītis, Sigulda, bet izbrauc arī pa Latviju, 26541886, mans un arī draudzenes kāzu video vienkārši super!
Ja drīkst jautāt - cik sapiķojāt? :) Man vienkārši nav zināšanu nekādu - cik tas vispār varētu maksāt!
oficiāli Stasis maksāja pagājušogad 200 latus (tas ietver filmēšanu no izpirkšanas līdz mičošanai + vēl kādas izdarības, spēles pēc pusnakts), mums viņš pa draugam iedeva atlaidi un tā kā kāzās visu laiku kaut kas notika, tad nofilmēja līdz pat 3 naktī, kamēr beidzās abas baterijas un filma:)
Plus arī vēl filmas montāža ar mūziku un mūsu diski (filma ir divas stundas gara uz diviem diskiem).
paziņām bija forš filmētājs, gaumīgi samontēts. Tikai baigi savlaicīgi bija jārezervē, citādi vēlāk vairs nevar dabūt! tel.26280147
Un cik tas maksā??? man ar operators ir aktuāls...tikai nav ne jausmas ,ne kur,ne kā,ne cik ?????
Jā, mani šis jautājums arī nomoka. Vienu ieteica, bet liekas, ka pa dārgu...
Man viens nr. ir, samekleshu, tagad nav pie rokas, vinjsh ir no Juglas kkadas fotostudijas, zinu ka cena par focheshanu un filmeshanu, no izpirkshanas lidz michoshanai ir kopaa 330 bet tur ir 150 un 180 attiecigi viens bija par filmeshanu, otrs pa fochesanu, cenas labas. Vel ir noruna ar vinju satikties, paskatities ka un ko vinjsh dara un tad izlemt, bet cena laba. Lidzi nak filma divos diskos 2h un 20 min gara, ar muziku utt. un bildes ir 1000 un 100 gb uztaisitas 15*21, kka taa :)
Es te biju uzstaisījusi nelielu aptauju pr video, pgaidām atnākušas tādas atbildes ar cenām (vārdus un nosaukumus varu iedot privāti, jo varbūt šī informcija ir komerciāla):
1.400 Ls
2. 440-560 Ls
3. 800-1000 Ls
4. 200 Ls
Varbūt dažas cens ir paaugstinātas, jo pieprasījumu veicu uz 08.08.08., cenas r filmēšanu, montāžu, diskiem.
video Rēzeknē (vrbūt k'dai noderēs)!
http://www.studiofv.lv/video-operatora-pakalpojumi/
Varu ieteikt ļoti jauku puisi Māris 27130303
cik maksā Rēzeknē? man vajag ne pārāk tālu no tā gala...
par Rēzekni: zem mana iepriekšējā linka ir tieši lapa ar cenām
paldies! darbā nevarēju atvērt... ;)
varu ieteikt foršu operatoru un nedārgu.Ventspilī :)
Šodien piezvanīju Staņislavam, aprunājamies - izklausijās ļoti jauks, apsveica ar kāzām:))
Sinduci!
Stāsti par to operatoru Ventspilī! Man dikti vajag. Kādas koordinātas, cenas utt.
P.S. Nosūtīju tev šeit arī privāti to pašu jautājumu.