FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

atkāpei - jautājums par foto stilu

Niania 09.01.08. 19:05 | Kāzu datums: 08.09.2007

aizdomājos par kāzu foto stilu -kādas Jums (gan jau precētās, gan topošās) kāzu bildes patīk vislabāk pēc krāsām, stila, noformējuma? Pēdējā laikā gadījies novērot jocīgu tendenci - diezgan parādās visādās puķainās, cakainās, ar mākonīšiem sazīmētās bildes.. vai tiešām tādām ir tik daudz piekritēju? Vai tās cakas tomēr nav pārspīlētas?

16 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Lauminja 09.01.08. 20:06 | Kāzu datums: 28.07.2007

Man labāk par pozētajām patīk "noķertie kadri". Daži ir tādi, ka "tirpas skrien pār kauliem". Piemēram, šis.

Lauminja 09.01.08. 20:10 | Kāzu datums: 28.07.2007

šis:

Lauminja 09.01.08. 20:12 | Kāzu datums: 28.07.2007

Gaumes gan protams, ir dažādas. Jaunākām un romantiskākām būtnēm varbūt aktuālāks ir ciku-caku :).

Friidis 09.01.08. 20:43

"Cakas",piemontētie gredzentiņi , balodīši, montāžas ar līgavu līgavaiņa plaukstā utml. jau vairāk raksturīgi mazāk izglītotiem lielās austrumu tautas pārstāvjiem- es savā praksē esmu pāris reizes saņēmis tādus lūgumus "noformēt" bildes, bet izdevās pierunāt jauno pāri tā nedarīt.
Bet tehniski jau var izdarīt viskautko - klients takš "pasūta mūziku", kā grib...:))) Tāpēc jau pirms kāzām jātiekas ar izvēlēto fotogrāfu,jāpaskatās vairāku kāzu seriālus, ko tas fotografējis. Tad uz konkrētiem piemēram var sarunāt visu , kā gribētos.
Man pašam vislabāk patīk veiksmīgi noķerti momenti, kad jaunais pāris pieradis pie fotogrāfa, dudinās savā nodabā. Kokaini pozētās bildes, protams arī var paveikties noķert pieklājīgas, bet tas tomēr nav tas.

M
Mīkijs 11.01.08. 14:37 | Kāzu datums: 10.08.2007

Tas jau laikam tiešām gaumes jautājums. Mēs fotogrāfei tiešu lūdzām lai mums nebūtu nekādu siržu lietu, sirdī iekļautu kadru utt., bet diemžēļ mūsu lūgums netika izpildīts un saņēmām arī paāris bildes ar sirdīm. Fotogrāfe to mums paskaidroja, ka savādāk nevarot parādīt mīlestību, bet mums taču tā nevienam nav jārāda, pietiek ka mēs abi zinam, ka mīlam viens otru.

r
rutuxs 11.01.08. 14:46 | Kāzu datums: 20.02.1993

Tā kā man nepatīk pozēt, tad es dodu priekšroku brīvajam stilam jeb ķertiem kadriem.

Africa 11.01.08. 17:34 | Kāzu datums: 21.07.2007

pievienošu dažus kadrus kāda stila fotogrāfijas veidoja mums fotogrāfs

Africa 11.01.08. 17:36 | Kāzu datums: 21.07.2007

...

Africa 11.01.08. 17:38 | Kāzu datums: 21.07.2007

un šī ir vienīgā, kuru nedaudz izskaistināja

p
pekainite 11.01.08. 17:58

Man patīk gan pozētas, gan ļoti dabiskas bildes, kurās iemūžināts mirklis, emocijas, gan krāsainas, gan melnbaltas, bet šeit pieminētās cakas, baloži, gredzentiņi, sirsniņas utt. ļoti nepatīk. Meklējot fotogrāfu, uzreiz atmetu tos, kuru bildēs dominēja šie "izskaistinājumi", brīžiem, manuprāt, sabojājot pat tīri smukas bildes. Man liekas, ka vai nu cilvēks nemāk uztaisīt labu bildi, tāpēc ņem palīgā cakas, vai nu vienkārši mums gaumes nesakrīt, bet es uzskatu, ka ar fotogrāfu ir jābūt uz viena viļņa :)

Lauminja 11.01.08. 19:16 | Kāzu datums: 28.07.2007

Tik pa stūriem, pa stūriem, pa vārtrūmēm vien :)))

durvjupele 11.01.08. 21:07 | Kāzu datums: 25.08.2007

Godīgi sakot, man arī netīk tās cakainās, mākslīgi darinātās bildes ar mākonīšiem, sirsniņām, puķītēm vai atkal tādas, kas jau pa gabalu brēc: "Fotošops, fotošops!" Protams, bildes var un vajag apstrādāt, bet ne jau tā, ka cilvēkam no malas skaidri un gaiši redzams, kas viss tur nav ticis piekrāsots, izpludināts, izķellēts un izgaismots. Mūsu meistare šādu "'mākslu" nebīdīja, daļu bilžu pēc mūsu lūguma apstrādāja "veclaiku" stilā, šur tur pievienoja rāmīšus un nedaudzus kadrus uztaisīja par dāvināmo / rāmītī liekamo "tīro mākslu". Piekrītu, īstam profesionālim vienlīdz labi izdodas arī nepavisam nepozēti kadri. Piemēram, šis:

durvjupele 11.01.08. 21:11 | Kāzu datums: 25.08.2007

Un vēl:

Friidis 11.01.08. 21:49

Re kā iet, kad speciāli pozē šampiņa atvēršanu- vedējam žakete slapja...:)))

12.01.08. 15:38

Kad es ieraudzīju savas kāzu bildes, šķita, ka jābūt apcakinātam utt..jo nez kāpēc biju iedomājusies, ka jābūt mākslīgi skaistām bildēm. Rezultātā biju stāvā sajūsmā par to, ka esam dabiski, bez noņemtām pumpām fotošopā un izspilgtinātiem ģīmjiem tur, kur ir labi tāpat kā ir.

Africa 12.01.08. 17:39 | Kāzu datums: 21.07.2007

kā gan savadāk, jo trakāks kakts, jo labāka bilde:))
pirmā tapusi uz vecas sanatorijas fona, nolupusi un pussgāzusies, bet kā fons lieliska..