FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Kāzu video un kāzu fotogrāfs!

k
kuka25 24.01.08. 11:13

Vai kāds var ieteikt kādu labu kāzu fimētāju (vēlamies lai filmē no sākuma līdz mičošanas beigām..)? Jā un arī fotogrāfu.. Vispār nav nekādas sajēgas kā meklēt un vai var uzticēties tiem, kas te reklamējas.. Daiga

14 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Africa 24.01.08. 13:17 | Kāzu datums: 21.07.2007

Staņislavs Eglītis, Sigulda, bet izbrauc arī pa Latviju, 26541886, mans un arī draudzenes kāzu video vienkārši super

Piko 24.01.08. 13:20

cik maksaaja tavs filmeetaajs??

Africa 24.01.08. 13:49 | Kāzu datums: 21.07.2007

pagājušo gad bija 200 lati par darbu no līgavas ģērbšanās līdz mičošanai un vēl drusku pēc, plus montāža un diska noformējums

Friidis 24.01.08. 13:53

...vai var uzticēties tiem, kas te reklamējas..

Akli uzticēties reklāmai nekad nevajag- jāsazvana, jāaprunājas, jāsarunā randiņš, jāapskata vairāku kāzu visas bildes un tad jāpieņem lēmums par sadarbību.

stirninja 24.01.08. 15:27 | Kāzu datums: 28.06.2008

Man būs vislabākais videopuisis-Edgars Starķis(www.draugiem.lv var sameklēt).Filmēja draudzenes kāzas, filma jautra un aizkustinoša.

a
adella 24.01.08. 15:38

varu ieteikt Māri no Rīgas, 26280147 - montē sirsnīgi un nesamāksloti

k
kuka25 24.01.08. 16:54

Paldies par palīdzību :) īstenībā, baigi forši ka ir radusies šī mājas lapa, kur kāzām var atrast da jeb ko :)

S
Samantiņa 24.01.08. 17:01

Manai draudzenei fotogrāfēja Laura, bildes foršas www.eyezoom.lv

L
Līga 24.01.08. 18:38

Par fotografiem - noteikti noziedo laiku un ir verts sakontakteties un satikt, apskatit bildes vairakiem.Ja lidz kazam padaudz meneshi, tad vienkarshi , teiksim nedeljaa noziedo pa kadai pecpusdienai, kura ielpano tikshanos ar akdu fotografu. Ja iepatikas vairaki, tad pec tam vari pavakt atsauksmes, par katru. Un jaa - uzticeties, jaizvelejies, varbut ar ljoti akli tapat nevajag, lai cik labas atsauksmes - nosledz ligumu un atrunaa, ko velies sanjemt pretii un kas janodroshina fotografam par cenu, ko maksaa;) Lidzigi ar operatoriem.
Katra zinjaa - izteretais laiks atmaksasies;)Jo busi atradusi pienjemamako stila, atalgojuma un noteikumu zinjaa, no piedavaata.
Info ievac ne tikai no sheit esoshajiem fotografiem precos.lv, bet kazas bildee arii daudz citi, kas sheit nemaz nereklamejas. Tapec derigi ir apjuataties draudzenem, radiem, pazinjam, darba kolegjiem, studijbiedriem...Varbut tieshi kads no vnju ieteiktajiem var izradities labakais kazu fotografs prieksh jums;)
Varetu sarakstit chupu ieteikumu, jo sho sferu ka reiz dikti labi zinu.Tiesa gan - operatorus gan baigi maz zinu. Bet ta ka pati fotografeju - fotografus un visu par un ap to - gan labi:D
Bet nu galvenais - nenozelo tam savu laiku. Jo pati lidz ar to busi ieguveja, ja meklesi, nevis njemsi pirmo, ko iesaka, vai pirmo, kas gadijas celjaa;)

liilu 20.02.08. 11:05 | Kāzu datums: 02.08.2008

Varu ieteik ļoti labu un atsaucīgu video operatoru... Draugiem kāzas nofilmēja super, ja vajag var arī samontēt... ļoti pretīmnākošs puisis... Viņš pats ir no Rīgas, bet var aizbraukt tur, kur nepieciešams.
Māris 27130303

L
Lienija 26.02.08. 14:40 | Kāzu datums: 04.08.2007

Mums bija Artūrs Jasinskis - superīgāku un labāku fotogrāfu iedomāties nevaru :)
P.S. neesam nekādi fotomodeļi, taču bildes sanāca īpaši jaukas (neizmantojot fotošopu)!

R
Rasaslāsīte 28.02.08. 09:19

nu nezinu, ja jaunais pāris kā modeļi dzīvē tad jau ok, bet par fotošopu arī nevar tik viennozīmīgi, ja nu kāda pumpa gadās, tad tomēr labāk gribētu lai man to novāc, nevis uz sevi tādu skatīties, un tad jau grimu arī nevajag izmantot, jo tas jau ar nav dabīgs. man šķiet, ka galvenais lai bilde baudāma un ar noskaņu, kā panākts, mani tik ļoti neuztauc

Friidis 28.02.08. 10:21

A vot man ar to kosmētisko defektu Foto-šopošanu ir arī negatīva pieredze- vienās kāzas lielai daļai "svinīgo bilžu" centīgi "aizkrāsoju" manuprāt ne visai smuko dzimumzīmi uz līgaviņas zoda. Beigās dabūju visas tās bildes pārtaisīt, jo , izrādījās, ka tā dzimzīmīte bij jaunajiem dikti mīļa...:)

R
Rasaslāsīte 28.02.08. 11:05

es šeit nedomāju dzimumzīmītes, nedomāju, ka kādam cilvēkam varētu būt mīļa viņam nevietā un nelaikā uzmetusies pumpa :)