FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

fotogrāfe Līga Vasiļūne

KiWi 25.02.08. 17:32 | Kāzu datums: 29.08.2008

Vai kādam nav kādas atsauksmes? Būtu ļoti pateicīga. :)

12 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
i
ingreta 25.02.08. 19:35 | Kāzu datums: 20.02.2016

Loti jauks cilveks.sava amata meistare.tagad gan bebi audzina,bet zinu ka stradas ar visu berninu.Un labi to apvieno.

i
inii 25.02.08. 20:41 | Kāzu datums: 24.08.2008

Neesmu neko dzirdējusi, bet vai kaads varētu Lūdzu pateikt kur es varētu arī aplūkot viņas darbus.
Būšu pateicīga, ja kāds dos kādu koordināti.

p
pecite 25.02.08. 20:54 | Kāzu datums: 17.10.2006

Cik zinu, tad Līga šeit arī mēdz diskusijās piedalīties. Tā ka vari sarunāt, kur var aplūkot viņas darbus :)

L
Līga 25.02.08. 21:04

Ja, es te figureju:D Jo pati ar visu laiku taisos preceties un atlieku kazas dazu iemeslu del:D Man netaa kazu darbi ir maz, kaut kazas daudz bildeju. Jo es radu uz laptopa satiekoties bildes. Nav ar ipashi nepiecieshama liela reklama - tad daudz laika japavada atvainojoties, ka esi aiznjemts:D
Laikam tomer tuvaka laika beigshu slinkot un ielikshu bildes vismaz te, lai +/- skaidrs, ka bildeju;)

i
inii 25.02.08. 21:08 | Kāzu datums: 24.08.2008

Vai pašlaik nekur nav iespējams netā redzēt Jūsu fotogrāfētās bildes? Labprāt apskatītos.

i
ingreta 25.02.08. 21:15 | Kāzu datums: 20.02.2016

fotkas pie kazu foto var redzet Ligas bildes ar niku -portiz.Bet gan jau ar laiku vina saliks labas bildes ari seit.

L
Līga 25.02.08. 21:23

http://fotki.lv/portiz/comments_9263663/
Nu ja - shis, bet te tikai dazas bildes no draugu kazam. Otras kazas - bildes, kur bij saluzis fotoaparats, tapec pec tam nevar spriest par to, ka bildeju. Labak paradu 3-4 dazadu kazu neshirottas bildes - pec tam var labaks priest par to, ka bildeju kopumaa;) Laikam tas viens no iemesliem, kapec joprojam neesmu ielikusi bildes precos.lv:D Jo tad jaieliek dazas, bet pec dazam bildem gruti secinat, ka fotografs bildee...

i
inii 25.02.08. 21:34 | Kāzu datums: 24.08.2008

Paldies. Gaidīshu kad varēs aplūkot arī pārējās bildītes. Kāds būtu tas laiks līdz kuram jāaizrunā fotogrāfs?(mums paredzētas kāzas ceturtdienaa :) )

L
Līga 25.02.08. 21:52

4dienas maz latvieshi precaas;)Ta ka neuztraucies;) Bet vispar - ja meklee - tad skatoties, kada diena, kads datums. Piemeram uz 8.08.08 droshi vien tagad lielaka dalja fotografu jau aiznjemta. Lai gan es vel nesen nevienam nesoliju bildet un tikai tagad - no februara sakuma runaju par konkretiem datumiem un sledzu ligumus. Bet 4diena ir vieglak dabut fotografu. Vienigi var gadities taa, ka tas kuru noluko - bilde jau teiksim piektdien vai sestdien - vai varbut pat abas dienas.Un diez vai piekritis bildet vel arii 4dien...No tada viedokla labak atrak sarunat un vienoties. Citadi - ja nav pieprasitakais datums, menesis - domaju, ka pat isi pims kazam var gan atrast, gan sarunat fotografu.

C
Chocolate 25.02.08. 22:59

Tiešām profesionāle! Būs bildes, kuras pēc tam prieks skatīties :))

26.02.08. 19:12

Jauks un patīkams cilvēks. Arī bildes interesantas, uzreiz var redzēt, ka profesionāle bildējusi.

L
Līga 20.03.08. 13:37

Ja kādam pārim vajag - izrādas, ka man atbrīvojies 8.augusts. Ja nu kādam tieši nepiečiešams fotogrāfs - varbūt varu būt noderīga.