FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Atsauksmes par fotogrāfu Miku Fominu?

Shuko 27.02.08. 11:11 | Kāzu datums: 02.08.2008

Atkal lūdzu Jūsu palīdzību!
Vai kādai ir kāda informācija par šo fotogrāfu? Es domāju - cenas, attieksme utt.
Paldies! ;)

11 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
L
LieneRoze 20.03.08. 00:50

Varu dalīties Pieredzē. Manai māsai kāzas bija pagājušā vasarā, un organizēšana manā pārziņā. Sākām ar fotografēšanu jau pie kleitas vilkšanas, tad baznīca, tiltiem, neliela fotosesija tikai diviem pļavā, vēlāk viesu galds, gājiens gar jūru un mičošana. Bildes absoluti fantastiskas! Sevišķi jau melnbaltās. To fotogrāfu izvelējāmies, jo iepatikās darbi via galerijā draugos.lv :-) Varēja redzēt, ka lieto jaunāko fototehniku, viņa bildēm piemīt savs stils, jūtama liela pieredze kāzu foto. Ļoti atsauīgs un jautrs puisis. Esmu Miku ieteikusi vairākām draudzenēm un arī viņām ļoti patika. Kā sazināties ar viņu visa informācija mājas lapā www.fomins.lv :-)

miice 20.03.08. 07:21 | Kāzu datums: 02.08.2008

Šeit daudz jautājumu par fotogrāfēšanos, es dodo priekšroku tikai un vienīgi, ka mūs fotogrāfē baznīcā pašu procesu un pēc tam foto salonā un viss.Labi zinu, ka pēc gadiem tām bildēm nav nozīmes, kas, kā un ar ko.Bet fotosalona bildes ir skaistas un domātas tikai mums abiem.): Bet, tās ir tikai manas domas.):

H
Harmony 20.03.08. 09:21

Jā, Miice, katram patiešām ir savas domas. Es, piemēram, par fotogrāfijām domāju daudz savādāk. Tagad ļoti priecājos, kad skatos mūsu albūmu. Mums nav nevienas salonbildes - visas tika taisītas dabā. Droši vien, cik šeit meiteņu, tik viedokļu par šo tēmu :)

Africa 20.03.08. 12:54 | Kāzu datums: 21.07.2007

Pievienojos Harmony - mums arī visas bildes dabā, nevaru iedomāties sevi salonbildēs

T
Taube 20.03.08. 12:58 | Kāzu datums: 28.06.2008

Es pievienojos tam, kas velas ne salona bildes. Mani neizraisa emocijas tas bildes, kur fona zils palags vai zaljsh. Mani parasti raisas patikamas emocijas, ja ir nopozetas bildes, kur virs bucho jaunajai sievinjai roku uz celja nometies zem ozolkoka. Vardu sakot es ari velos visas bildes tikaiidaba, lielakoties momentkadrus - protams ari kadu iso fotosesiju.

L
Līga 20.03.08. 13:30

Piedevam - var jau uztaisit arii dabaa kaut ko dikti lidzigu salonbilde.Tadu strapstadiju - ka ir smukas bildes bildes - ala klasikas stilaa, ko ramiti ielikt. Kaut gan tiri perosnigi - es sev rgiebtu ramishos ielikt atraktivas, interesantas bildes, nevis tik pareizi nopozetas, ka salonos taisa. Vel man gribetos studijaa - tur labprat interesnatas bildes uztaisitu, bet ja salons+bildeshana visa garumaa - leti tas neizmaksatu.

S
Spārīte 20.03.08. 19:07

Izlasīju šeit rakstīto un apskatot viņa darbus sazvanījos un šodien tikos ar mākslinieku. Sarunāju, ka Mikus Fomins būs mūsu kāzu fotografs! Esmu pārliecināta, ka pareiza izvēle.

S
Spārīte 20.03.08. 19:07

Sarunāju arī fotosesiju kāzu ielūgumiem, ko sūtīt viesiem. Vai kāda zin kur kvalitatīvi nodrukāt?

b
buga 24.03.08. 13:35 | Kāzu datums: 06.06.2009

Geka kvalitatīvi visu ko parasti sadara!

Shuko 23.05.08. 12:39 | Kāzu datums: 02.08.2008

Vakardien uztaisījām pirmskāzu fotosesiju, pa vienkāršo mājās zaļā zālē utt. SUPER!!! Kolosāls profesionālis, kas attiecas uz fotogrāfēšanu! ļoti ļoti gribu redzētu bildes, bet jau esmu sajūsmā!!

P
Pecinja 23.05.08. 14:15 | Kāzu datums: 26.07.2008

Geka visu dara ļoti super - pašai pieredze - gan kāzām, gan darbam.. tiešām iesaku!!!