Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
fotogrāfs
Neesmu te forumos atradusi nevienu fotogrāfu no Ogres. Varbūt kāds tomēr tur ir, jo tiem, kas brauc no Rīgas cenas uzreiz citas. Vēlētos iekļauties 200 Ls un ja iespējams, tad sievieti, bet nav obligāti... Paldies...Vajadzēs septembrī....
Kāpēc tieši no Ogres vajag? Lielākā daļa fotogrāfu tak pārvietojas pēc vajadzības.
Nu ja!Mums piemēram fotogrāfe brauks no Rīgas uz Daugavpils rajonu, un viņai nekas nav pretī :)
kāds kāzu datums??? man daži vēl brīvi, atbilstu it kā kritērijiem :) naudiņas runājamas. manas fotogrāfijas var apskatīt manā mājas lapā: www.fotomirklis.lv, ja interesē, lūgums rakstīt uz e-mailu.
Nē nu nav jau obligāti jābūt no Ogres, bet vienk., lasu te forumā un neviens nemanās :)
Galvenais jau, lai cena atbilst kvalitātei.
Jā, lasu,ka visi mobīli:), bet...ai nu gribās jau pa 50Ls. :D
Datums 13.09.2008.
Kādā ziņā cenas runājamas? Var arī nokaulēt zem 200Ls? :D
Var jau arī bez maksas, kāds onkulis vai tante ar savu ziepeni :))
kad meklēju fotogrāfu, biju arī ogrē apskatīties. ja vēl ir nepieciešama info. tad raksti privāti :)
nu par 50 Ls pie pašreizējām cenām, diez vai kāds normāls fotogrāfs tērēs savu laiku, jo fotogrāfa darbs jau nebeidzas ar pēdējo reizi nospiesto slēdža pogu, vajadzīgas vismaz trīs dienas, fotogrāfiju apstrādei utt. tad jau sadalot šo summu uz laiku sanāk par neko strādāt :)
kapec sievieti?tev ir kaut kas pret viriesiem?tas tak nav vizite pie sieviesu daktera :) un lidz septembrim ar musu inflaciju fotografa izmaksas var celties divreiz.bet zinu vienu fotografu kas dzivo Ogre,cik dzirdeju,tad esot labs.ja interese,tad varu uzzinat vina numuru vai e-pasta adresi.
Vai man nav tiesību izvēlēties? Mans pasākums galu galā....Negribu nevienu aizvainot, jo man nav nekas pret vīriešiem, bet uzskatu,ka tādā dienā tikai sieviete sapratīs, kādas bildes vēlos un kā gribu tajās izskatīties.
Kāda tad būs pēcapstrāde? Aizsmērēs stabu fonā? Notušēs pumpu? To es pati varu izdarīt :P
Jā, mani interesē visi varianti. Sūtiet man kaut tepat privāti :)
njaa... kāds te tiešām nezina, kas ir pēcapstrāde. Aizej pie laba fotogrāfā, viņš Tev parādīs. Mēs ar no sākuma neko par to nezinājām, toties tagad zinam, cik tas ir svarīgi un cik daudz laika tas fotogrāfām prasa.
nu, ja cilvēks pats izvēlās pumpas smērēt ciet, un neko vairāk nevēlas, tad fotogrāfam darbiņš mazāk :) Taču lielākā daļa tomēr savas kāzu bildes grib redzēt īpašas, nu tad protams pat ar trīs dienām ir par maz.
Nu kas tad ir pēcapstrāde?
Samazina bildes no 5mb uz 1mb? Vai krāso matus un drēbes? Paspilgtina sarkanos toņus?
Pārtaisa bildi melnbaltu vai sēpijā?
Es nenoniecinu fotogrāfus. Cienu viņus un viņu darbu, bet ne jau tāpēc taisīju šo forumiņu,lai man tagad kāds brauktu virsū, kāpēc gribu sievieti utt...
Ja nav ko rakstīt, tad labāk vispār neko nerakstīt....
Nu bet ko tad tu gribi - par šitādiem tekstiem :) Kaut vai tā pati pēcapstrāde - nu tiešām, tas tomēr ir kaut kas bišķi vairāk par tevis uzskaitīto :)))
Tiiraane, ja jau Tu tik labi orientējies fotografēšanā un apstrādē, bildē pa 50 Ls pati- aparātu uz statīva, autoknipsi un uz priekšu.
Citādi tie fotogrāfi takš neko nesajēdz un tik plēš naudu par prastu knipsēšanu...:)))
Atbildēju privāti
Jā, ja tā nebūtu mana kāzu diena, tad arī bildētu. Ne par to bazars...
Tiraane, nejem ļaunā- Tu tā šeit fotogrāfus "noliec", ka metos aizstāvēties...:)))
Es jau teicu, bet varu ari atkartot, ka nevelos nevienu aizvainot un cienu gan vinus pasus, gan vinu darbu.
Saprotu ari to, ka inflacija liela un visiem vajag izdzivot, tacu ari man...
Es jau ne tik daudz par naudām, kā par ambīcijām...:)
fotogrāfi principā nevienam neuztic bilžu "jēlmateriālu," jo tu jau vari teikt, ka bildes pati retušēsi, bet to arī neizdarīt un pēcāk šādas "neapstrādātas" bildes var radīt nepareizu priekšstatu par fotogrāfu - katram, kam bildes rādīsi, taču neteiksi -"viņš man piedāvāja fotogrāfijas retušēt, bet es pati to negribēju?!" Cilvēki vienkārši padomās, ka fotogrāfs bijis nepietiekami zinošs vai pietiekami slinks, un nav pabeidzis savu darbu līdz galam un nevēlēsies ar šādu fotogrāfu sadarboties :) tā lūk situācija. Neviens tīšuprāt sevi pa spērienam negribēs nolikt. + Tie fotogrāfi, kas šo diskusiju lasījuši vai lasīs, sadarboties diez vai vēlēsies. No tādiem klientiem parasti visi cenšas izvairīties.