FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Fotogrāfs Aleksandrs Lebeds

l
laimigaaa 06.04.08. 14:34

Sveikas!!! Varbūt kādai līgaviņai kāzas ir fotografējis šis fotogrāfs. Mums ieteica,kāds videofilmētājs, bet diemžēl i-netā nevar apskatīt viņa kāzu foto-tikai daba un pasākumi.
Būšu bezgala pateicīga par jebkādu info!!!

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
m
mimi 06.04.08. 18:27

Man bija Aleksandrs un esmu ļoti apmierināta! Kas tieši tievi interesē???

l
laimigaaa 06.04.08. 18:36

Ļoti vēlētos,lai manu kāzu bildes būtu , nu tādas - ar emocijām!!!
Interesē vai fotogrāfs taisa fotosesijas tikai diviem?
Man nav liela pieredze ar kāzām un to fotogrāfijām, bet 2no manām draudzenēm kāzu foto ir NEKĀDAS, piemēram vienai no viņām otrajā dienā ir tikai 1FOTO kurā redzams jaunais pāris,bet pārējās bildes ir kā no parasta tusiņa. Vēlētos lai nav galvenais uzsvars liks,kā lai noķer kadru,kad "Jānītis" piedzēries guļ zem galda.
Es zinu,ka izkalusās,ka nezinu-ko vēlos:) Bet gribās tiešām smukas bildes,lai var skatīties vēl un vēl.

Alicante 24.01.11. 22:41 | Kāzu datums: 11.07.2011

Meitenes, varbūt kāda var vēl ko teikt par šo fotogrāfu(Aleksandrs Lebeds)? Kādas atsauksmes?

P
Pusiite 25.01.11. 15:12 | Kāzu datums: 06.08.2011

paskaties www.untumi.lv sadaļā Aleksandra L. foto - tur ir A.Lebeda bildes, arī no kāzām
Mums kāzās gan būs cits fotorgrāfs, bet esmu redzējusi Lebeda kāzu bildes - man ļoti patika! Pie tam diezgan ātri pēc kāzām bildes tika apstrādātas un atgādātas jaunajam pārim!

Alicante 26.01.11. 21:47 | Kāzu datums: 11.07.2011

Jā, bildītes mēs arī redzējām un patika, un arī cena ir, mūsuprāt, ļoti laba - 100 Ls :)
Tagad meklējam vēl kādus variantus, bet šobrīd izskatās, ka šis variantiņš ir nu ļoti labs :)