Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Fotogrāfs Aleksandrs Lebeds
Sveikas!!! Varbūt kādai līgaviņai kāzas ir fotografējis šis fotogrāfs. Mums ieteica,kāds videofilmētājs, bet diemžēl i-netā nevar apskatīt viņa kāzu foto-tikai daba un pasākumi.
Būšu bezgala pateicīga par jebkādu info!!!
Man bija Aleksandrs un esmu ļoti apmierināta! Kas tieši tievi interesē???
Ļoti vēlētos,lai manu kāzu bildes būtu , nu tādas - ar emocijām!!!
Interesē vai fotogrāfs taisa fotosesijas tikai diviem?
Man nav liela pieredze ar kāzām un to fotogrāfijām, bet 2no manām draudzenēm kāzu foto ir NEKĀDAS, piemēram vienai no viņām otrajā dienā ir tikai 1FOTO kurā redzams jaunais pāris,bet pārējās bildes ir kā no parasta tusiņa. Vēlētos lai nav galvenais uzsvars liks,kā lai noķer kadru,kad "Jānītis" piedzēries guļ zem galda.
Es zinu,ka izkalusās,ka nezinu-ko vēlos:) Bet gribās tiešām smukas bildes,lai var skatīties vēl un vēl.
Meitenes, varbūt kāda var vēl ko teikt par šo fotogrāfu(Aleksandrs Lebeds)? Kādas atsauksmes?
paskaties www.untumi.lv sadaļā Aleksandra L. foto - tur ir A.Lebeda bildes, arī no kāzām
Mums kāzās gan būs cits fotorgrāfs, bet esmu redzējusi Lebeda kāzu bildes - man ļoti patika! Pie tam diezgan ātri pēc kāzām bildes tika apstrādātas un atgādātas jaunajam pārim!
Jā, bildītes mēs arī redzējām un patika, un arī cena ir, mūsuprāt, ļoti laba - 100 Ls :)
Tagad meklējam vēl kādus variantus, bet šobrīd izskatās, ka šis variantiņš ir nu ļoti labs :)