FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Fotogrāfs Ventspilī...

E
Elfux 14.04.08. 18:38 | Kāzu datums: 16.08.2008

Varbūt kāda var ieteikt labu fotogrāfu Ventspilī!? Man vajadzētu tik uz kādām 2 stundām,tāpēc no citām pilsētām nav jēga meklēt...
Man ieteica ņemt Presņikovu,jo viņš itkā skaitotoies labākais Ventspilī...Mani kaut kā mulsina fakts,ka viņš prasa samaksu: 50 santīmi par bildi....Es tak reāli nemaz nazinu cik tad viņš izmaksās,jo kā lai zinu cik bildes viņš safočēs un vai man jāmaksā par visām bildēm vai kā...
Ceru,ka sapratāt,ko domāju...

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
L
Līga 14.04.08. 19:04

Nu - 2 stundas var samera daudz arii sabildet.Bet ticamak, ka tev bus lidz kadam 100-150 bildem fotografam, kuras gan jau piedavas izveleties.Bet nu - par to jau tev butu jajauta tak vinjam pasham.Katrs fotografs jau izdoma un uztada savus noteikumus;)
Bet taa, cik esmu ieverojusi - dazkart pat sanak shitada gara - tik un tik santiminji par bilditi, ebt beigas tu samaksaa daudz vairak, ka maksatu kadam par tam divam stundam darba;)
Videji fotografa darbs ir 25 - 30 lati stundaa.Rekjini - 50 - 60 lati par to darbu. Bet ja bildes ir ap - teiksim 150 gabalam - samaksasi ap 75 lati;)

GarJānis 14.04.08. 20:48 | Kāzu datums: 13.09.2008

Kādreiz Rīgā arī modē bija prasīt par katru bildi noteiktu samaksu. Visticamāk tas saistīts ar fotogrāfa vēlmi nopelnīt vairāk. Un ziniet kā tas nav izdevīgi klientam? No tāda fotogrāfa nevar dabūt digitālās bildes. Viņi dod tikai uz papīra ar domu, ka būs labas bildes, kuras laulātie gribēs vairākos eksemplāros un tad nu sākas laba peļņa. Tas nozīmē, ka digitālo albūmu Draugos vai citur nebūs iespēju uztaisīt.

sinduciitis 15.04.08. 07:08

Pretī ziedu pulkstenim Lielajā prospektā veras vaļā fotostudija,tas ir virs tās apdrošināšanas 2 stāvā,tur kolosāls fotogrāfs,tik pēkšņi aizmirsu viņa uzvārdu,bet tur neviena cita nav,kad uzkāpsi augšā pa trepēm,tur uz durvīm būs rakstīts,fotostudija un viņa tel.nr...
Presņikovu domāju ka nav vērts ņemt,vispār mums Ventspilī ar fotogrāfiem ir ļooti švaki,ja gribas ko labu un interesantu,tad jādomā pašai...Andrejnams vispār zem katras kritikas.

Mīce 15.04.08. 08:59 | Kāzu datums: 28.06.2008

Tas Lielajā prospektā ir Aivis Klajums. Viņš ņem 30 Ls/stundā. Mēs viņu izvēlējāmies par savu kāzu fotogrāfu. Ir dzirdētas ļoti labas atsauksmes no pazīstamiem cilvēkiem, kuriem arī viņš fotogrāfēja kāzas. Kad pati ar viņu runāju, radās ļoti patīkams iespaids, laipns un draudzīgs cilvēks. Ja vēlies varu Tev privāti iedot viņa telefona numuru.

z
zvirbulis 15.04.08. 09:44 | Kāzu datums: 15.09.2012

Es ar runāju ar Presņikovu. Viņš man par 8 stundām darba Ls 150 paprasīja. Manuprāt ļoti normāla cena! Bildes būs dabūjamas tikai digitāli, ne izdrukātas. Es gan paņēmu citu fotogrāfu, bet Presņikovs bija otra kandidatūra.