Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Fotogrāfs Juris Karlinskis!?
Kādas atsauksmes!Kāds ir kā cilvēks? Utt...
esmu saskārusies ar viņu profesionālajos lauciņos.. neesmu droša, ka viņu var saukt par kāzu fotogrāfu, bet esmu droša, ka kāzas viņam labi sanāks nobildēt :)
esmu redzējusi, kā viņš bildē žurnāliem.. tas gan komentārus neprasa - lieliski!
laikam nav bijusas daudz saskarsmes ar so fotografu!?
Varetu but, ka Jurim pedejaa laika ipashi daudz nav laika fotografet, jo vinsh redaktors zurnalam Next Foto.Bet fotografs vinhs labs...
Juris nekādā gadījumā nevar saukties par profesionālo fotogrāfu, jo pamatienākumus gūst no redaktora vietas žurnālā.
Bija saskarsme profesionālajā jomā, bet par to, ka viņš fotografē kāzas - dzirdu pirmo reizi...
Lūdzu nedēvējiet visus, kas strādā par fotogrāfiem un ar to pelna naudu par profesionāliem fotogrāfiem un tā pat arī tos, kuri nenodarbojas ar fotografēšanu, kā maizes darbu nevar dēvēt par amatieriem. Naudai ar profesionalitāti nav nekāda sakara. Par profesionalitāti liecina tikai prasmes un pieredze.
Jāni! to ko tu teici sauc par meistarību nevis par profesionalitāti un par to var pārliecināties jebkurā enciklopēdijā un skaidrojošajā vārdnīcā. Bet ja gribi labprāt parunātu ar tevi citā gaisotnē, nespamojot šeit.
Fotogrāfu dēvēt par profesionāli nevar tikai tādēļ vien, ka viņš par to saņem naudu un netici ja kādas mistiskas vārdnīcas apgalvo pretējo. Tev taču ir sava galva lai saprastu :).
Cik zinu Juri, tad bildet vins pieprot gana labi, lai vinu nemtu par kazu fotografu, esmu redzejis, ka vins strada kazas, visur ir klat, fikse notiekoso!
Dmitrij, nesmīdini nu tautu ar nekorektiem formulējumiem. Pēc Tavām domām jau sanāk, ka jauns skuķis, kas nupat salonā ir iemācījies pases bildes knipsēt ir profesionālis, bet fotogrāfijā super pieredzējis meistars, kas pastāvīgi ar foto nepelnās, ir diletants?...:))
Profesionālis manā uztverē ir Meistars, kas spēj veikt profesionāla līmeņa darbu, neatkarīgi no diplomiem un darba vietas izziņām.
Kāzu albumā takš cilvēki līmēs nevis fotogrāfa diplomus, bet bildes?...:)))
nu vai ziniet
tie fotogrāfi, kas te apgrozās, lai nu kādi viņi arī būtu vai nebūtu, ir tikpat kašķīgi, kā viena otra topošā līgava :D :D
/jautri palasīties, bet
ja nopietni
kaut kā stipri dīvaini liekas, ka fotogrāfs tusē pa šādiem skuķu forumiem, sajūta, ka darīt nav ko
un kapēc darīt viņiem nav ko?
/tas bija filozofisks jautājums sev pašai ... :D
//gaidu, ka tūlīt metīsies man virsū un izplūkās pa vienai spalviņai :D :D :D - -jau iepriekš piedodu! :)
Amnesia, ja Tavs jautājums-pārmetums uz mani attiecināms, varu atbildēt, ka "apgrozos skuķu forumā" (un ne tikai šeit) garlaicīgu diennakts dežūru īsinādams...:) Ne visi pelna dienišķo maizīti tikai ar foto.
Un nekādu kašķi neredzu- drīzāk noderīga pieredzes apmaiņa.
vēl jau fotogrāfa piedalīšanās forumā ir papildus reklāma ;)
es tā atradu savu fotogrāfi, kura tepatapgrozās ;) nav ne vainas :))
bet atgriežoties pie Jura, nu ko te jautāt (autorei), paaicini viņu uz tikšanos un palūdz parādīt pēdējās kāzas ko bildēja un viss :)
man varbūt patikt - tev varbūt pilnīgi nē... gaume, par to nestrīdās!
Bet iet uz tikšanos ir vērts!
Vins ir totals maita, kadreiz terorizeja manu gimeni, meginaja izspiest naudu, tagad skatos, ka dzeks ir palicis loti nopietns un liek mani mieraa.
ha,ha - gan jau biji paradaa :D:D
nekaa, es paraadaa nebiju, shis vienkarsi apceela mani,, bet kad veersos policijaa, tad vins no ta laika lika man mieru.
Starp citu - atceries, ka par neslavas celshanu ir pants.Un atrast personu pec IP ir samera vienkarshi.Pirms runaa, padomaa...Man protams, nav ne jausmas, ka ir pateisiba, bet nu, iesaku tomer baigi nemetaties vardiem.Jo ipashi, ja tie ir meli...
Juri gan nepazistu taa, lai zinatu kads vinhs ir...
ha, karlinskis terosrists?? :) vins pat mushu nevaretu nosist, kur nu vel terorizet gimenes izspiezot naudu
Hehe, bravo, tāda sarakste:) Un kādai šis nule plaši aprunātais tips būs kāzās par fotogrāfu:))