FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Normunds Jakušonoks

Shuko 02.05.08. 10:18 | Kāzu datums: 02.08.2008

Sveikas, vai kādai no Jums ir kāda informācija par minēto mākslinieku, kā kāzu muzikantu?
Kādsas ir cenas, un atsauksmes?
Paldies!!!

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
s
sena5 02.05.08. 11:12 | Kāzu datums: 30.08.2008

Nemācēšu teikt par kāzām, bet ikkatrs pasākums, kur ir bijis viņš, man saistās, ar jautrību(esmu piedalījusies diezgan daudzos)!!!Supper cilvēciņš!Atsaucīgs un feins!:)

L
Lienija 03.05.08. 12:37 | Kāzu datums: 04.08.2007

Pagājušajā gadā, īsi pirms 07.07.07 Privātajai dzīvei bija iznācis speciālizlaidums par kāzām, kleitu tops, pušķu tops, muzikanti utt. Un tur Jakušonoks + Labvēlīgais tips atzina, ka kāzās nelabprāt spēlē. Kaut ko tādu atceros, bet nu varbūt ka ir kas mainījies :)

03.05.08. 13:03

Piekrītu iepriekšrakstītajam - Normunds ir izcili foršs un īsts profesionālis, bet pirms apmēram gada viņš man vienā privātā pasākumā arī atzina, ka kāzām piekrīt nelabprāt, esot ļoti liela slodze tāpat - vadot un spēlējot firmu pasākumus, kā arī televīzijā, pie tam tūlīt arī sāksies Dziesma manai paaudzei sezona.
Normunds ir atrodams Draugos, var uzjautāt, ko viņš pats domā.

Shuko 03.05.08. 21:16 | Kāzu datums: 02.08.2008

Varbūt tad varat ieteikt kaut ko tik pat orģinālu un lielisku muzikas lauciņā?

03.05.08. 23:16

Otra tāda Normunda nav un izskatās, ka nebūs ;) un visi atdarinājumi būs muļķīgi.

M
Milaa_Princesite 04.05.08. 00:14

Biju dzirdējusi, ka viņš prasot ~ 700 ls par muzicēšanu kāzās, bet tas bija tikai baumu līmenī.

a
amnesia 06.05.08. 10:01 | Kāzu datums: 23.08.2008

biju kāzās, kur viņš spēlēja, +, kas man patika bija tas, ka viņš ļoti iesaistījās arī vadīšanā, piemēram spēles, viesu iepazīšanās, varbūt tāpēc, ka vedēji bija paklusi, nezinu
vēl + tads, ka viņš nospēlēs dajebko

bija normāli, labi, bet ne vairāk
protams, iesakāms, ņemams - nu bet tas atkal jāskatās, kāda kuram gaume un ko kurš no muzikantiem sagaida - un jā - arī dzirdēju no viņa, ka kāzās ne visai pierunājams uz spēlēšanu