Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Man veicas!
Šodien saņēmu patīkamu pārsteigumu, esmu viena no 3 laimīgajām, kura saņems dāvanu karti 250,00 Ls vērtībā fotosesijai foto studijā "Fotostill".
Vai kāda ir bijusi šajā studijā, kādas atsauksmes?
Apsveicu laimīgās!:)
Super! Apsveicu!!!
Forši! Apsveicu!
Apsveicu!! Vairs jau nav tālu skaistā dieniņa;) Lai veicas pēdējos darbiņos un lai tauriņi nebeidz lidot:)
Tas gan ir jauki--Apsveicam!
Paldies. Nezinu, kad lai izmanto to dāvanu karti.Kāzās, laikam nebūs laika salonā fotosesijai. Varbūt pēc kāzām arbi ar vīriņu aizbrauksim!
WOW!!!! APSVEICU!!! :)
Tas gan tāds jauks pārsteigums vai ne?;) Aizej uz to studiju pirms kāzām un sarunājiet kāda veida bildes gribat un laiku kad fotosesiju rīkosiet.
Apsveicu!!!:)
Apsveicu! Lai smaids sejā pozējot!
Malaciite :)) apsveicu :) es domaju ejat pec kaazaam kkad uzreiz kamer vel abi pilni emocijam :)))
It kā konsultējos ar vedējmāti, viņa teica, ja vēlamies, varam arī atrast brīvu laiku kāzu dienā fotosesijai, bet tiešām varbūt bildes taisīt tā saucamajā medusmēneša laikā!:)
juhuuuuuuuu APSVEICUUUUU!!!!!! @--/---
Apsveicu...!!! =)
forši! es ar būtu gribējusi vinnēt to fotosesjiju - derētu pirmajai kāzu jubilejai! :)
iesaku tomēr kāzu dienā! jo tad tās emocijas.... kā nekā - tā ir jauka dāvana un bildes noteikti būs foršas! :)
Nu tad! Apsveicu!
Ehh, es ar gribētu... a man īpaši tādās loterijās neveicas. Anketu aizpildīju protams
APSVEICU!!! Lai top jaukas bildītes! :)
Man jau arī īpaši tādās loterijās neveicas. Veicas, kur kaut kas radošs jātaisa.Bet pārteigums gan ir jauks!
priecājos par tevi : ) varbūt parunā foto studijā, ko viņi iesaka kā vari izmantot dāvanu karti : ) varbūt, ka viņi tomēr var piedalīties tavās kāzās... : )
Toč parunā ar salonu, iespējams, ka vari vienoties, ka viņi rīko izbraukuma sesijas un piedalās Tavu kāzu iemūžināšanā!
Apsveicu!!! :)