Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Modra Skujiņa foto salons Ogrē
Kādas ir atsauksmes par šo foto salonu? Meklēju kādu labu fotosalonu, kur taisa skaistas bildes Rīgā, Rīgas apkārtnē, Ogrē. Lūdzu padalieties ar savu pieredzi :)
Ja interesē Ogre, tad ir vēl fotostudija R-13, tur mums viesiem bija fotosesija pēc baznīcas, bildes foršas iznāca un telpas krietni plašākas, līdz ar to, lielāks pūlks cilvēku var vienlaicīgi nofotogrāfēt. Gala rezultātā sanāca smukas bildes. Bet gaumes lieta.
Piekrītu- R-13 studija plašāka un labāk aprīkota, uzreiz var datorā izvēlēties bildes. Par fotogrāfu radošajām spējām (salīdzinājumā) grūti teikt- katram gadās labākas un sliktākas dienas.
R-13 telefons ir 26043409, fotogrāfs Nils. Piebraukšana un parkings- vislabāk blakām esošajā NESTE benzīntanka autostāvvietā.
Un kādas tur apmēram cenas?
A priekš kam ta telefons?...:)
Diemžēl R-13 ir jau aizņemts uz 08.08.08. :( Tā kā palika tikai šis salons. Tāpēc arī jautāju, vai šis salons ir gana labs vai tomēr meklēt ko citu. Jāpiebilsts, ka būsim tikai 4 cilvēki, tā kā daudz vietas mums nevajadzēs :)
gribeju zinat vismaz aptuvenas,lai zinatu - zvanit vai ne :) Jo,ja loti dargi iztiksu ar "reportazas" bildem
Modra Skujiņa fotosalons ir varen feina iestāde. Bildes sanāk apburošas!! Patiešām.
Nu būs vien jāuzzvana.... :)
Mani arī interesētu atsauksmes par Modra Skujiņa foto salonu Ogrē .... Kā tur īsti ir,un cik daudz cilvēku var vienlaicīgi fotografeties?
Var taču piezvanīt un visu uzināt
:
http://www.fotosalons.lv/
Ja fotogrāfē pats M.Skujiņš, tad bildes ir foršas, bet viņš salonā pats praktiski nefotogrāfē. :( Mana draudzene fočējās pēc dzimtsarakstu nodaļas tur, viņa teica, ka nekas īpašs, bet gaumes lieta. Jārunā ir personīgi ar fotogrāfu, lai saprastu būs ok vai nebūs.
Mums paveicās, fotogrāfēja M.Skujiņš, ar bildēm esmu ļoti apmierināta un arī par attieksmi varu teikt tikai to labāko! Bija gan klasiskās bildes par prieku vecmāmiņai :) (kā fotogrāfs teica), gan arī interesantākas. Man ļoti patika!