Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Bez filmas:)
Bāc,laikam būšu palikusi bez savu kazu filmas,visi jau aizņemti. Tā ir, ka viss jādara pēdeja brīdī. Var jau būt, ka tas nav nekas tragisks,bet tomer gribejās kadu kustigu momentinu:) Kāda loma ir kāzu video jusu dienā?
iepriekšējos forumā jau rakstīju neesmu PRET, bet abi (ar otro pusīti) nolēmām, ka tā būs liekas naudas tērēšana. Ko mēs darīsim ar to video - 2 vai trīs reizes noskatīsimies un viss. kam tad vēl rādīsim? hm..īsti nezinu.....
:) vai tad nav kādam radam vai draugam kamera, lai kādus brītiņus pafilmētu? ne jau visu laiku skraidītu pakaļ, bet tomēr, lai kāda kustīga bilde būtu, ja tā paši vēlties..
esmu par video-viennozīmigi....
Arī mēs izdomājām, ka profesionāli nevaram atļauties, bet kaut kas uzfilmēts būs, jo kameru aizņēmāmies no mana brāļa, un filmēšanu uzņemsies atbildīgs puisis.
Ir man pašai kamera,ja nu tiesām neko nedabūšu,tad atliks vien kādam draugam iegrūst rokās:) Vienigi jānoperk vēl viens akumulators,jo ar to var pafilmēt kadas tris,četras stundas. Bet atmiņa gan ir pietiekama-30gb
Pagajušogad pafilmeju draugiem kāzas,tiri neko sanāca:D
Manas neizdarības dēļ, palikām bez filmas :( Iemesls tas pats kas Tev, par vēlu sāku meklēt...
Bija draugs kas filmēja, to filmu divreiz noskatījos un pat nepalūdzu kopiju. Esmu sajūsmā par savām bildēm, pēc video nejūtu vajadzību. Protams ļoti, ļoti gribēju, lai mums tāds būtu, bet amatiera nav tas :(
Man liekas, ta ir neatņemama sastāvdaļa pie kāzām. Mēs esam sajūsma par video, neviena bilde neaizstāj to, kas ir redzams video. Ta taču ir tāda vēsture!!!!!!
mums arī nebūs filma, jo arī sapratām ,ka viņu noskatīsimies labākajā gadījumā 1x mūžā! apajutāj;amies ar radiem un draugiem, kam bija video un viņi atzina, ka nav bijis vērts, jo skatījušies tik 1x un tas arī viss. nevienam tā filma neinteresējot un neviens negribot skatīties :( žēl, ka tā!
vienu filmu gan mēs noskatījāmies, jo es bērnībā biju noskatījusi kādu močošanu gribu un tad tā filma man palīdzēja, jo varēju vedējmātei parādīt, ko gribu!
Es ar sākuma domāju, ka filma nav vajadzīga, bet tagad esmu sajūsmā, ka man viņa ir. Nezinu cik viesiem ir interesanti viņu skatīties, bet man gan viņa patīk. Tas ir gandrīz kā izdzīvot kāzu dienu no jauna. :)
Mēs esam lūguši visiem kāzu viesiem, kam ir ar ko filmēt ņemt līdzi un pielietot....Bet tāds profesionālais, mūsuprāt nav vajadzīgs, interesantāk būs skatīties no trīs kameru (cilvēku) viedokļa :)
Mums būs draugu safilmēts video. Pagaidām gan vēl neesmu redzējusi, bet domāju, ka jābūt labam:). Mēs izvēlējāmies paņemt profesionālu fotogrāfu uz visu dienu, jo man tomēr svarīgāk bija, lai būtu skaistas bildes nevis superīgākais video.
Domāju, ka tomēr ir nepieciešams video gan, jo ejot laikam būs jauki to skatīties. Kaut vai ik pēc pāris gadiem kāzu gada dienā! Tutklāt, kā pārējās meitenes saka, tik tiešām ir iespēja izdzīvot vēlreiz to dienu un redzēt no malas, kā tad īsti bij.
Mēs ilgi spriedām un nospriedām,ka tomēr iztiksim ar to,ko draugi un radi safilmēs-pēc tam aiznesīsim pazāiņai,lai samontē. Man bildes tomēr daudz daudz svarīgākas:) Bet nu katram savs.
mums būs gan profesionāls fotogrāfs, gan profesionāls videooperators, jo uzskatu, ka tas nu tiešām būs tas, kas paliks paliks par piemiņu. Labāk atsakamies no citām, mirkļa lietām.
es piekrītu Enki, kaut arī iesākumā mums operators nebija paredzēts. tomēr tagad pēc kāzām, skatoties bildes, priecājos par savu izvēli ņemt gan labu fotogrāfu, gan filmētāju, jo tās ir principā vienīgās lietas (ja neskaita pašu laulību kā tādu), kas paliek par atmiņu no šīs dienas. es arī uzskatu, ka filmai un arī bildēm lielā mērā tomēr ir nozīme tikai pašiem laulātajiem- jo ne jau draugi būs tie, kas katru gadu atkal un atkal vēlēsies skatīties bildes vai filmu (viņiem mājās būs pašiem sava kāzu filma :)), tādēļ ja jaunais pāris jūt, ka viņiem ir nepieciešamība saglabāt atmiņas ne tikai bildēs, bet arī filmā, tad noteikti vajadzētu apsvērt domu par operatoru.
bet... protams... viss atkarīgs no jaunā pāra vēlmēm, prioritātēm kāzu rīkošanā un finansiālajām iespējām.
Esmu 1000 kārt PAR! Esmu tik laimīga ka man ir tas video, Noskaņa bildēs protams arī ir ,bet ne tik lielā koncentrācijā kā video.
Mūsu video montāža - 5 min.un 30.min. versijās. Viss garais ir 4 stundas.
Viesiem parādīt pusstundas laikā savas kāzas, tas ir super, līdz asarām. Paši skatamies ar jau kuro reiz. Skatīsimies arī pēc gadiem ar prieku.
Piemēram,savā 10 gadu jubilejā tā vienkārši atkorķēt vinčiku,salikt gardumiņus uz galda,pieaicināt bērnus, sasēsties visi mīļi uz dīvāniņa un noskatīties KĀ TAS BIJA....
Manuprāt bildes un video ir viena no galvenajām lietām kāzās. Manis pēc var nebūt ne ziedu dekori, ne limuzīns, ne uguņošana, ne torte, ne pat vispār bankets, bet atmiņas iekonservēt vajag. Tās silda pēc tam :)
tieši manas domas.....
uz šīm lietām uzskatu naudiņu nevajadzētu taupīt.....
arī piekrītu nebēdniecei :)
mums arī būs gan fotogrāfs, gan arī video. ne mirkli nenožēloju, ka radās ideja ņemt gan vienu, gan otru. pilnīgi piekrītu nebēdniecei, šīs ir tās lietas, kuras visspilgtāk spēs parādīt jaunā pāra tā brīža sajūtas. un tiešām jauki pēc gadiem to atkal noskatīties.
Diezija, pamēģini zvanīt arī uz kādiem foto saloniem, jo savu video operatoru atradām tieši caur foto salonu :) varbūt vēl nekas nav zaudēts? Lai veicas!