Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Filmas montēšana
Varbut kads var ieteikt kadu cilvecinu,kas par sapratigam cenam varetu uzmontet filminu t.i. kaut kur uzlikt muzicinu,kaut ko iznemt ara, kadu bilditi ielikt pa vidu utml. Video jau ir, bet uzfilmets ka reportaza un man ta ne parak....
ja līdz 80 ls Tev ir pieņemama cena, tad varu ieteikt!
Jā. Man ir tā - filmiņa stundu gara, nav ne sākuma ne beigu, tad nu gribētos tur kādu slaidiņu ar vārdiem ,datumu utml. Un pa vidu pārs vietās, sadzīviskiem tekstiem uzlaist pa virsu mūziku.
tad to pats var izdarīt - pilns internets ar bezmaksas programmām, kas piedāvā šādas iespējas, pārsvarā visas ļoti vienkāršas
pirms pāris gadiem draugi paši taisīja sev filmu ar visiem efektiem, mūziku, burtiem virsū, sanāca ļoti laba, nezinātājs pat nepateiktu, vai taisījis profesionālis, vai nē :)
lielāķais pluss šajā padarīšanā - katrs pats ieliks tieši tos kadrus, kurus gribās/ir nozīmīgākie, videomontāžistam jau savs skats uz filmu ...
Varbut vari uzrakstit kadu programmas nosaukumu,lai varetu sameklet un vismaz apskatities,kas tur un ka? :)
varbūt kāda atrodama šeit:
http://www.faili.murds.lv/
bet labākas būs itkā maksas programmas, vai, ja ir kādam videokamera, tad bieži vien viņām diskā nāk līdzi šāda programmiņa, tieši šadu līdzesošo programmu,kā izrādās, izmantoja mani draugi
bet laba lieta, kas kādai varētu noderēt, ir etiķešu, CD uzlimju meikeris
http://www.faili.murds.lv/faili/kategorija.html?id=115
Sony Vegas vai Pinneacle var izmantot
kaut ko var izdarīt windows movie maker, vēl zinu ka ir arī tāda programma ulead video studio :)
Domāju, ka nav jēgas pašai sēdēt 100 stundas un mēģināt izburties cauri kaut kādām programmām. Rezultāts tā pat būs galīgi garām!!!!
Paskatoties "profesionāļu" mājas lapas, saproti - ja pat tie nevar uztaisīt normālu video, kur nu vēl es....bez visādām priekšzināšanām.
Labākais ir apskatīties, kas patīk & pie tā cilvēka griezties.
Varu profesionali samontet jusu filmu par nelielu samaksu. Ja ir interese paradisu ari jau gatavos materialus. Man ir liela pieredze celojumu vilmu montesana ka ari kazu filmu apstrade. 26311988
Man vīrs arī montē filmas ir taisītas vairākas kāzas ceļojumi un neskaitāmas ballītes :) Cena ap 30 ls,bet esam Ventspilī :) Pašu disku arī apdrukājam ar jūsu kāzu bildi vai iniciāļiem,ja ir tāda vēlēšanās.