Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Mākslinieciska kāzu foto transformēšana?
Sveiciens vasaras karstumā!
Ķimerējoties ap savām kāzu bildēm, man ienāca prātā kāda ideja. Ceru ka neviens šeit mani par to nenoēdīs :)
Arī es, proetams, esmu par to, ka visvērtīgākā bilde ir tad, kad tai nav vajadzīga nekāda apstrāde. Taču, kā jau radošs cilvēks, atzīšos, ka reizēm esmu ķērusies pie dažādām bilžu mahinācijām un efektu pielietošanas ( kurš gan nav!?:))
tostarp arī lētiem un klišejiskiem, uz kuriem atskatoties pašai smiekli nāk ...
pārgriezti kontrasti, krāsas, un visādi banāli "defoltie" rāmīši,embosi, sirdis un mākonīši :P
...nu bet ,kā zināms, pieredze nāk caur kļūdām.
Un ar laiku es secināju, ka ir tomēr ļoti daudz FEINU efektu, kas var NE TIK IZDEVUŠOS BILDI PĀRVĒRST MĀKSLAS FOTO!
Eksperimentējot secināju, cik gan daudzos veidos var transformēt vienu un to pašu fotogrāfiju, un cik vēl daudzus veidus es nezinu!
Nu lūk. Sagribējās uzzināt.
Rekur zemāk ir viena bilde!
( piedodiet ka ar mani virsū, vienkārši sāku eksperimentēt tieši ar šo un tā likās piemērta šim mērķim) interesanti būtu uzzināt: ko var panākt tieši ar šo konkrēto orģinālu?
Tātad šis būtu aicinājums, varbūt vairāk fotogrāfiem ( ēm) ,arī amatieriem,photoshop-istiem padalīties pieredzē un,izmantojot šo fotogrāfiju, parādīt kādus savus apstrādes knifiņus un idejas, ja nav žēl.. :)
aicinu arī pārējos uz diskusiju par to, kas ir gaumīgi, kas banāli,utt.
man patīk ar nomainīto fonu un sarkano rozi - ir līdzsvarotas un sabalansētas kompozīcijas salīdzinoši ar citām pārveidotajām bildēm. :)
Feini! Ļoti labi, es pati gan neēsmu kam tādam ķerusies klāt, bet būs jāpamēģina :)
Liela dalja fotografu to nemaz netaisa.Ikdienaa.Jo lielako tiesu cilveki grib redzet realas bildes.Bet ja man paludz, es pakimerejos un ar bildem paspelejos.Ja tu sho jautatu rudenii velaka, akd nav sezona, saliktu vienai bildei nez cik variacijas, bet tagad nav ta isti laika sedet un tapat vien paspeleties.:)bet tas ir interesanti.Dazkart ir pavisam salkans rezulats, bet dazkart ta var izvedot ko ljoti superigu:)
Jā,sapratu! Protams, ka vajag atdot bildes dabiskas jaunlaulātajiem. Es biju tik laimīga ka saņēmu gandrīz visas no fotogrāfiem( nu tikai galīgus brāķus ne) un priecājos ka tās nav pa kāda modei saķēpātas un sagrozītas, pietam lielā izšķirtspējā.
Es šeit domāju vairāk tās apstrādes tehnikas, ko izmantot ar izlases fotogrāfijām, ja klients paprasa uztaisīt kaut ko.. ala style vai Art.
:)
gribētos gan ļoti redzēt kādu tavu mistrojumu..
kaut vai kādu fikso!
Es arī domāju, ka pārsvarā jaunie pāri grib redzēt kvalitatīvas un labi noķertas dabīgās bildes, nekā šaubīgas gaumes kolāžas ar sirsniņām un balodīšiem...:)
Pats pie montāžām ķeros, tikai, lai noformētu DVD vāciņu un bildi paša diska apdrukai.
Bet vienu piemēru gan atcerējos- jaunais pāris bildējās muzejā, tai skaitā arī pie veclaicīgas "fototapetes" . Nu dabīgi, ka sagribējās to košo ciparbildi vecāku pataisīt...:)
Jauka bilde!Man ar ļoti patīk tie retro un old stiliņi. Feini būtu ja varētu redzēt orģinālu ar blakus..
varbūt ka vari parādīt kādu triku ar manis doto bildi ? :)
ok,sarunāts. :)
Hē! Patiesi, noteikti labāk izskatās bez tiem rozā ģīmjiem.
tai apstrādātajā variantā uz brīdi palikās ka viņiem patiesi aiz muguras tie cilvēki..
Ēriks - man patīk, bildei rodas tāds kā "dziļums"
Niania - otrā bilde man liekas padrūma... liekas ka no tā akmeņu krāvuma izlīdīs kādi gari!
Bet pirmā manuprāt ir neko!Jauka :)
tai ir tāda kā kāzu noskaņu asociējoša migliņa, zinu ka bieži līgavas prasa līdzīgu kaut ko. Žel tikai ka reizēm tas aiziet galējībā ar pārmērīgu bluru un glow, kā rezultātā zūd kleitu tekstura, un vispār dajebkāda tekstūra! :) kā teikt, visu ar mēru!