FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Kur lētāk bildes taisīt?

a
amorita 14.08.08. 17:46

Sveikas! Nu jau nedaudz pēc kāzām ieiets vecajās sliedēs:) Saņemtas arī lielākā daļa bilžu. Par piemiņu gribam sataisīt gan sev albumu, gan vecākiem,vecvecākiem un pārējiem viesiem kopbildes. Mūsu miestiņā 10*15 lētākais 0.12 santīmi. Varbūt Rīgā ir lētāk? Uz tiem simtiem gan jau būs starpība.

Gribētu dzirdēt jūsu viedokli. Vai jūs viesiem taisījāt kopbildi un kādas citas? Vai arī atstājāt pašu ziņā? Pēdējo 2gadu laikā ir būts vairākās kāzās,bet nevienu kopbildi neesmu saņēmusi:( Man jau patiktos pievienot albumā. Vecāki saka,ka viņu laikā taisīja viesiem kopbildi un kādu pāra bildi.

12 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
E
Es-tere 14.08.08. 17:51

www.picturehappy.lv 8 santiimi gabalaa, kvalitāte ļoti laba :) - iesaku,
pasuutiit var caur i-netu:)

I
Ilziite 14.08.08. 17:58 | Kāzu datums: 05.09.2008

Es parasti taisu www.eris.lv tur var pa e-pastu aizsūtīt un 1 dienas laikā uztaisa, ja nemaldos 10-11 santīmi par bildi.

Friidis 15.08.08. 14:11

Pirms pasūtīt daudzās bildes "pa lēto", noteikti atrodiet iespēju pārliecināties par fotosalona darba kvalitāti- kaut vai palūdzot, lai izkopē dažus paraugus. Ir bijuši pietiekami daudz gadījumi, kad cilvēki "iegrābjas " lētajos fotolaboratoriju haltūristos. Ja bildžu kvalitāte nepatīk (objektīvi), noteikti jācīnās par to, lai pārtaisa! Nereti gadās arī, ka brāķī mēģina vainot fotogrāfa darbu. Tādā gadījumā jācīnās, ņemot talkā savu fotogrāfu- viņš jau zinās pareizos vārdus..:)

a
amorita 15.08.08. 14:19

Paldies par padomu Friidi! Varbūt varat ieteikt kādos labāk taisīt? Jo pie mums ar nav diezko laba kvalitāte

Friidis 15.08.08. 14:29

Tās retās reizes, kad man "dzīvās bildes" vajag, taisu Ogrē 2 vietās- gan pie Nila Rīgas 13, gan M.Skujiņa fotosalonā. Un tur jau zin, ka es kašķīgs pret kvalitāti un man brāķi cenšas netaisīt- pāris reizes bij skuķiem gadījies, kad veselu čupu dabūja pārtaisīt- pierādīju ar bildēm, ko speciāli šim gadījumam izkopēju citā salonā.

Kukainiitis 15.08.08. 14:32 | Kāzu datums: 05.07.2008

Mēs bildes taisīsim pie sava fotogrāfa, kurš arī bildēja visas kāzas, gan laba kvalitāte, gan cena patīkama :) Ņemot vērā, ka ir ļooti daudz bilžuku :)

I
Ingeborga 15.08.08. 14:33 | Kāzu datums: 21.06.2008

www.erafoto.lv 7 santīmi gabalā. uztaisa stundas laikā.

stirninja 15.08.08. 14:42 | Kāzu datums: 28.06.2008

es arī pasūtīju apm.400 bildes www.picturehappy.lv.patīk kvalitāte.

a
amorita 15.08.08. 21:51

Sakarā ar to,ka vīra vecmammai svētdien v.diena, nolēmām klāt pie dāvanas sataisīt arī kāzu bildes tepat pilsētiņā. Meistars atsaucīgs, solīja tās 20-30 uztaisīt stundas laikā, t.sk. arī paris lielās kopbildes. Labi ka vedējmāte palūdza apskatīties -un konstatēja,ka sataisīja gan visus viesus ar sarkanām lūpām!!!!!!! Spilgti sarkanām!!! Mana mamma nekad nekrāsojas, bet šajā bildē SPILGTI sarkanas lūpas kā likts, un man arī! Un tas skaitās "Es te bišku pielaboju jūs bildes" :(

Bet kā ir ar jūsu domām, par to vai katram viesim(ģimenei) taisīt kopbildes u.c.bildes?Vai lai labāk paši taisa?

Friidis 15.08.08. 22:55

Vienās kāzās, kur bildēju, vedēji bij izdomājuši pārsteigumu viesiem- kopbildi uz atvadām. Pie baznīcas Krimuldā sabildējāmies, un,kamēr jaunie vienā Siguldas fotosalonā bildējās, paspēju otrā salonā iedot atmiņas karti ar bildēm, ātri izvēlējāmies labāko un izkopējām A4 katram viesim. Tauta bija sajūsmā.
Bet, tas jau jāizlemj pašiem- tomēr 70 Ls + kāzu tēriņiem gana liela nauda (tur bija 70 viesiem bildes jākopē).

L
Līga 16.08.08. 09:32

Nu nevajag jau A4 izmera.Shaubos vai mana draudzene manu kazu bildi majas turetu A4 izmera kaut kur apskatamu:D
Pec manas pieredzes - var izmantot mazu pastkartishu printeri, sapirkt nelielus ramishus, mazus, letus un bildites mazas.Un katram viesim uzdavinat.Tas ir super un viesiem ar tas nebus apgrutinajums.
Man ir bijushi vairaki varianti, ko istenojam - viens - drukajam bildes araa viesiem redzot, otrs - kamer viesi un jaunais paris brauka apkart pec cermonijas - kads aizved uz viesu namu jau sabildetos failus un atlasa ar visiem viesiem vai arii tikai kopbildi(tas vienkashak - vajag tikai vienu failu), kuru izdrukaja, ielika vienkarsha ramiti un otra pusee jau bij jauna para paraksti - teiksim - Kalninu Ilzei no Ievas un Mara taja un tajaa datumaa.
tad vel ar www.fests.lv taisijam kopaa tadu varinatu, ka izdrukaja bildes jaunajiem/viesiem nezinot, ka parsteigumu viesiem vakarinju otraja dalja(svinibas v\bij veinu dienu) edeva jaunajiem apsniegt saviem viesiem.Katram bilde bij unikala, jo sabildejam ar katru viesi jaunos kopaa.Be tas isti nederes, ja viesu ir daudz vairak par kadiem, 25-30, jo vajag daudz laika, lai sabildetu un ne visi velas bildeties...
Isteniba variacijas ir visadas, ka var izdomat un darit.
Bet tas taisniba - agrak taa bij pienjemts, ka uz atkazam jaunasi paris uzkopeja kopbildi un kadu bildi ar viesi un uzdavinaja viesiem.Tagad ta retais dara.It ka naudas del, bet ..Nu ja ta paskatas, kur mes terejamies ar naudu, es domaju, ka tas ir pupu mizas un tads aizbildinajums/attaisnojums pashiem sev:)

L
Līga 16.08.08. 09:50

Pec kaazam savukart man liekas forshi nopirkt nelielus letos albuminus, ar kadam 10- 20 kur ievietot, bet uztaisit teiksim - kadas 5-10 bildites pastkartishu izmeraa.
Vel ir varinats, ka dara dazi mani klienti - ieraksta visas bildes. Atslasot nost tas, kas attiecas tikai personigi uz jauno pari - parasti viena vai divos DVD diskos.Tad ieksha filmu vacinaa, uzkopejam vacinu(izmaksas sanak ap 0.80 lidz pat 4 lati uz vienu eksemplaru).Man tas liekas arii forsh varinats,jo tad cilveki var pashi sakopet kadas bildes vien velas.