FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Kāzu video

I
Ilvone 17.08.08. 19:40

Lūdzu iesakiet kādu labu kāzu video veidotāju, kas strādā labas gaumes ietvaros- bez taureņiem, sirdīm un puķēm un prot uzvesties. :)
Paldies

12 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
RaitisSF 02.09.08. 11:43

Ilgonis Grosvalds - 29110882

ElīnaZ 02.09.08. 12:04

Un šis cilvēks brauc arī ārpus Rīgas?

fotoJanis 07.09.08. 15:20

Mārtinš Naglis 29888626- uzvesties prot ļoti un strādā ari kārtīgi + nav dārgs

L
Lāšukss 16.10.08. 09:28 | Kāzu datums: 30.08.2008

Vislabākos vārdus varu teikt par savas kāzu videofilmas autori Zani Vētu, kura video mākslu apguvusi ASV (filmējusi kāzas daudzus gadus gan ASV, gan Latvijā). Ļoti taktiska, viesiem nemanāma, filma ir bez sirdīm un taureņiem, jo tās ir pārejošas modes detaļas.
Viņa filmē, veic videomontāžu, izveido skaistu DVD.
Tas, cik ļoti ideāli bija saskaņots attēls ar mūziku - ir apbrīnas cienīgi. Piedāvā iespēju strādāt ar vairākām kamerām. Brauc ar savu auto visā Latvijas teritorijā.
Ja vēlies kaut ko tiešām kvalitatīvu par saprātīgu cenu, tad Zane ir īstā. (Belinda video)
Tel.29123045
Visu mūžu būsim viņai pateicīgi par šo lielisko darbu.

b
brenda 16.10.08. 10:58 | Kāzu datums: 16.08.2008

Ivars - 29289367, fotokino@tvnet.lv - mums ļoti patika rezultāts! + papildus arī vēl šo to pafotografē. Arī bildītes sanāca smukas. :)

b
berzinja30 16.10.08. 11:09

Es arī iesaku Belinda video. Uzfilmēts bija skaisti un filmas montāža kopā ar mūziku arī bija ļoti laba. Ja ir kādas vēlmes, tās var ar Zani izrunāt un saskaņot.

Augustīne 16.10.08. 20:23 | Kāzu datums: 30.05.2008

mūsu kāzu dienu filmēja Raitis, tālrunis 29249515. To, ka profesionālis, uzreiz var redzēt, jo filma bija ļoti gaumīga, perfekti piemeklēta mūzika un ļoti interesanta montāža. Turklāt, kas arī nav mazsvarīgi, viņš savu darbiņu izdarīja tik nemanāmi un nevienu netraucējot, ka daudzi kāzu viesi pēc tam bija pārsteigti, kad filmu rādījām, jo kāzās nemaz filmētāju nebija pamanījuši :)
starp citu, Raitis filmē arī TV3 šovus, piemēram, XXL.

i
inly 16.10.08. 22:22

Lai nu par ko, bet par Raiti man itin nemaz nav izveidojies labs priekšstats... īsts mākslinieks, nekad nevar zināt ko no viņa var sagaidīt... ja viņš neierastos uz kāzām, par to es itin nemaz nebrīnītos...
Mūsu kāzas filmēja Edgars no www.kazucelvedis.lv.... ja iepriekš tika minēts, ka iespējams filmēt ar vairākām kamerām, tad viņš ar vienu var dabūt gatavu filmu, kas izskatās, ka filmēta ar vairākām kamerām.... pat mūsu viesi, kas ļoti labi orientējas šajā jomā atzina, ka parasti gan tik labu aparatūru kāzam neizmanto un ka montāža ir ļoti, ļoti profesionāla...

M
Maijuks 17.10.08. 09:19 | Kāzu datums: 07.06.2008

Mums bija Ruslans no www.digitalvideo.lv, vakarā uzlika mazliet uzfilmēto materiālu kopā ar mūziku, mēs bijām ļoti pārsteigti un viesi arī bija sajūsmā par redzēto.Samontēts arī ļoti, ļoti labi.

Augustīne 17.10.08. 15:02 | Kāzu datums: 30.05.2008

nu un ko, tādēļ, ka Tev bijusi cita pieredze, man arī tagad sākt uzreiz sliktu domāt par cilvēku, kurš mūsu kāzu dienas video uztaisīja ļoti skaistu, un ar kuru sastrādāties nebija nekādu problēmu.

L
Lāšukss 17.10.08. 15:12 | Kāzu datums: 30.08.2008

Nu te jau sāk izskatīties kā pasākumā: "kurš, kuru pārspēs"
Dārgās meitenes, atgādināšu, ka diskusija bija ar mērķi noskaidrot iespējamo kāzu filmētāju nevis kurai šikāks kāzu video.

P.S. Tas, ka filmē ar vairākām kamerām - filmē konkrēto mirkli vairāki cilvēki , jo kā zināms viens cilvēks vienlaicīgi nevar atrasties divās dažādās vietās - īpaši baznīcā.

i
inly 17.10.08. 16:55

Vai tad es tev uzspiežu savu viedokli? Es tikai izsaku savējo... acīmredzot, tev ļoti paveicies....

Lāšuk, lai vairāku kameru efektu panāktu, nepieciešams mobils operators un profesionāla montāža. Ja operators atnāk, kameru uzliek uz statīva un visa ceremonija tiek filmēta no viena skatupunkta, tad nu gan nekā nesanāks...