FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Fotogrāmata

a
aijochka 23.08.08. 18:31

Vai kāda ir pasūtījusi www.picturehappy.lv fotogrāmatu? Izlasīju, iepatikās ideja...
KĀda ir kvalitāte?
Doma pasūtīt sev-kaut kas savādāks, interesantāks...

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Kristela 23.08.08. 18:46 | Kāzu datums: 05.07.2008

Mums šādu fotogrāmatu uzdāvināja fotogrāfs. Kvalitāte kolosāla!!! Ir doma šādu līdzīgu forogrāmatu uzdāvināt vecākiem. :)))

sinduciitis 23.08.08. 22:20

Es tiko tādu pasūtīju,man atnāca e-pasts,ka grāmata ir izsūtīta,vēl nesmu saņemusi,bet laikam pirmdien to dabūšu :)

eibelite 23.08.08. 22:50 | Kāzu datums: 30.08.2008

varbuut kada zin vai ir iespeejams,ka izgatavo atraak nekaa noraadiitajaas septinjaas dienaas?

nebēdniece_:) 23.08.08. 23:48 | Kāzu datums: 10.05.2008

Es varu tikai ieteikt.
Man izgatavoja tieši 7ās. Man gan bija 100 lpp, ieksha kadas 200 bildes.
kvalitāte ir ok! :)
lļoti patīkami šķirstīt , pavisam cita lieta nekā albūmi vai bildes datorā...

sinduciitis 24.08.08. 07:37

Manējo izgatavoja 3 dienās :) pati biju pārsteigta ka tik ātri :) Man gan nebija tik daudz lpp,varbūt tāpēc ātrāk,nezinu,manējai 40 lpp.

kriksisuk 24.08.08. 09:10 | Kāzu datums: 26.07.2008

Sveikas meitenes!!! Veeleejos uzzinaat cik ums izmaksaaja fotograamata un cik liela taa bija?
Paldies :)

naughtygirl 24.08.08. 09:56 | Kāzu datums: 25.07.2008

Kvalitāte ir Ok. Mēs tādas 'davinājām vecākiem, kur iekšā likām arī bērnības bildes, līdz ar to tās nācās skanēt un es baid;ījos, ka būs slikta kvalitāte, bet tiešām bija labi. Turklāt tagad viņiem ir akcija, ka katras papildus lapaspuses cena ir par puscenu līdz 31. augustam. Viņi nesen esot iegādājušies jaunu, jaudīgāku drukājamo mašīnu, līdz ar to viņi sola arī labāku kvalitāti.

Mums bija kādas 24 lapaspuses un izmaksāja apmēram 16 lati, jo kā pirmajam pasūtījumam bija vēl kādu 2 Ls atlaide.

Viņi uzsāk pasūtījuma izgatavošanu maksimums 7 dienu laikā, tiklīdz ir saņēmuši naudu par to. Tātad, jo ātrāk samaksā, jo ātrāk sāk izgatavot. Mēs izvēlējāmies saņemt fotogrāmatu viņu birojā, jo tas ir tuvu no mūsu mājām un turklāt bez maksas. Man izgatavoja kādās 5 dienās. Viņi atsūtīja e-pastu, ka ir gatavs, tikai nebiju to pamanījusi.

Vienīgais - saņemot fotogrāmatas, tās šķirstīju, un man prasījās, lai pie bildēm būtu arī kāds uzrakstiņš. (Sākumā domāju tos likt, bet pēc tam pārdomāju)

nebēdniece_:) 24.08.08. 14:00 | Kāzu datums: 10.05.2008

Man izmaksāja 46 Ls. 100lpp

a
aijochka 24.08.08. 14:06

Tur lasīju, ka vienā lpp var salikt vairākas fotogrāfijas...kā tad aprēķina maksu? Rēķina par lapām vai cik foto iekšā? Es jau vienā lapā varu salikt piem.4...tad būs 1 lapa ar 4 mazākām bildītēm-vai tā? Un par komentāriem-par tiem atsevišķa maksā(mājas lapā tik sīki nav parādīts, varbūt pati neizlasīju)

nebēdniece_:) 24.08.08. 14:07 | Kāzu datums: 10.05.2008

Lapā var salikt kaut 16 bildes, maksa ir par lapu!
es gan nevienā lapā neliku vairāk par 4...
par komentāriem ar protams nav jāpiemaksā :)

a
aijochka 24.08.08. 14:13

Nu, ja saliks 16 bildes vienā lapā-tad jau lupa jāmeklē :)
Manas domas jau bija, ka maksimums 4 bildes vienā lapā....
Tieši par to arī doma'ju-dators ir kas cits, albūms jāmeklē tāds, lai visa formāta (pat A4)bildes saliktu-te kaut kas īpašs...
paldies par ieteikumiem!

Ligavina_:)) 24.08.08. 16:10

Šos fotogrāmatas pakalpojumus izmantojam jau vairāk kā gadu - dažādās svētku reizēs, pārsvarā kā dāvanu.
Liekam gan pa vienai, gan pa četrām, gan pa sešpadsmit bildītēm - lupa noteikti nav jāņem, dikti patīkās - tādi kā mirklīgie zibšņi :) Tāda dažādību iespēja. Varu tikai ieteikt!
Un aijochka - tā ir kā grāmata - izcenojums ir pēc lapu skaita, nevis pēc bilžu daudzuma. Tā kā - uz priekšu! :)

a
aijochka 24.08.08. 16:36

Paldies vēlreiz...
Tieši tā es arī to saprotu-GRĀMATA....ļoti laba dāvana ,kā arī pašiem par piemiņu..

sinduciitis 26.08.08. 10:55

Saņēmu savu grāmatu,tā ir superīga!!!! Par cik es nebiju redzējusi kā tā izskatās,tad taisīju tikai ar 40lpp,tagad redzot cik tā ir skaista ir žēl,ka neliku tur visas bildītes :) Bet tādu grāmatu tiesām iesaku izveidot,daudzreiz smukāk nekā albumi :)

stirninja 26.08.08. 10:58 | Kāzu datums: 28.06.2008

Es tādu grāmatu uzdāvināju savam vecākajam brālim uz 35 gadiem. Tajā sakopoju bildes no bērnības līdz šodienai. Viņam un citiem ļoti patika. Ir vērts tādu pasūtīt. It kā albums, bet vēl labāks variants.Ir doma uz Ziemassvētkiem uzdāvināt vecākiem un vedējiem ar kāzu bildēm...:)

a
a_la_jaunkundze 26.08.08. 11:06

es no viņiem esmu sūtījusi spēļu kārtis, un patiesībā biju patīkami pārsteigta par tiešām labo bilžu kvalitāti!!! un man liekas bij tā ka jo ātrāk samaksā jo ātrāk var sataisīt un pietam sazinoties ar viņiem ar e-pasta palīdzību var palūgt ;) tur bij viens ļoti atsaucīgs puisietis ;))

B
Baibs 26.08.08. 11:14 | Kāzu datums: 16.05.2008

es kā fotogrāmatas veidoju mūsu kāzu albumus. tā kā bildes ir daudz, tad rezultātā sanāca 4 pilnas grāmatas (50 lpp katrā). nu jā, šādam daudzumam sanāk padārgi, bet kāzas jau reiz ir tas notikums, kad var to atļauties...

H
Harmony 26.08.08. 11:20

Mēs arī picturehappy taisām jau kuro fotogrāmatu! Sākām ar kāzām un tagad turpinām taisīt grāmatiņu pēc katra lielāka ceļojuma. Kvalitāte kopš šī gada augusta ir manāmi uzlabojusies, jo acīmredzot ir nopirkts kāds labāks "drukājamais aparāts". Katrā ziņā super ideja un arī izpildes termiņi ir labi.

s
snibitis 27.08.08. 16:40

Man dradzenes kaazas taads bija.. vienkaarshi superiigi izskatiijas....

a
aijochka 13.09.08. 18:33

šodien beidzot dabūju savu grāmatu(ilgi čammājos ar pasūtīšanu).Izgatavoja ātri.kolosāla!!!!!!Apbēdināja tikai mūsu pasta darbinieku darbs :( jau kuro reizi. :( :( :( ....
Bet-grāmata tiešām laba!!!!Iesaku!