FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Līgums ar fotogrāfu

s
snibitis 14.11.08. 08:28

Gribeeju jautaat, vai kaada/s ir sleedzis ar fotograafu arii liigumu, ja jaa vai ir saglabaajies kaads paraugs, jo droshiibas labat jau gribeetos

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
e
elfa 14.11.08. 11:43 | Kāzu datums: 20.06.2009

Nu nē, mēs neslēdzām, bet īstenībā jau baigi vajadzētu, tomēr drošāk!

Friidis 17.11.08. 21:38

Koks ar diviem galiem- gan fotogrāfam, gan jaunajiem var sanākt kreņķi . Un drošības naudu nekad nevaru saņemties paņemt- a ja nu man kautkas gadās. Un nekas- pa 40 gadiem nekad nekas nav nojucis...:)

spigana_k 17.11.08. 21:45

jasaka, ka lidz sim ne ar vienu pari neesmu slegusi ligumu, bet vispar jau laikam ir pratigi noslegt- vienas no pirmajam kazam man ta ari nesamaksaja...
tiesa, ligums ar fotografu ir tada sarezgita lieta- ir loti daudz mainigu apstaklu, kaut vai laikapstakli vai fotosesijai atveletais laiks un beigas var sanakt ta, ka paris nedabu to, ko ir izsapnojusi un tagad skries pie fotografa ar ligumu un lielajam pretenzijam.

s
snibitis 19.11.08. 13:01

Es jau pamataa baidos no ta ka dazhas dienas pirms kazaam neatsaka, tapeec gribas lai buutu garantija, ja nu dotograafs saslimst( taa var visiem gadiities) teiksim dabuu savaa vietaa kaadu citu, lai kaazu ritaa nepaliek bet bildeetaaja.. tas tak buutu shausmiigi

spigana_k 19.11.08. 14:53

nu par sadiem jautajumiem, gan ir verts slegt ligumu, tas ir sapratigi. Ieprieks ari painteresejies cik plass pazinu loks ir izveletajam fotografam, vai vins tiesam vares kaut ko dabut vieta

Nilly 19.11.08. 21:56

Mēs neslēdzām līgumu ar fotogrāfu un problēmu nebija, lai gan es piederu pie tās sabiedrības daļas, kurai nokārtoti papīri ir būtiski :)

p
pekainite 19.11.08. 22:27

Man kaut kā liekas, ja cilvēks ir pārpērkams (no pakalpojuma sniedzēja puses) un tāds, kas mīl piečakarēt, nesamaksāt (no pakalpojuma ņēmēja puses), tad tur arī tāds līgums vai drīzāk pat rakstiska vienošanās neko nelīdzēs :( Nu ko dos, ka pēc tam varēsi tiesā sūdzēt, ja nebūs tik neatkārtojamas dienas bilžu? Es vairāk paļaujos uz cilvēcisko uz intuīciju... lai gan grūti jau spriest, kā labāk un pareizāk :) Mums viss izdevās kā plānots bez neviena līguma :)