Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Tā nav reklāma
Ideja sekojoša-es, Raivis Puriņš, vēlos informēt visus, kuri nākotnē grasās precēties, vēlos pieteikties Jums kā bezmaksas fotogrāfs. Tā kā manā draugu lokā kāzas nav cieņā, tad nav bijusi īpaša iespēja piešaut roku. Ja nu kādam ir vēlēšanās, rakstiet, raivis.purins@gmail.com.
Manus darbus var apskatīt šeit: http://www.flickr.com/photos/raivispurins/
kā arī šeit: http://raivis.dirtydeal.lv
Lai visiem jauka diena!
Superīgas bildes! Talants!
Ja nepārdomāsi, mūsu kāzas nākamgad augustā ! rudens@inbox.lv
Tiešām skaisti.
Nepārdomāšu! Vari droši rakstīt uz manis norādīto e-pasta adresi. Un pateicos par komentāriem!
Bildes iespaidīgas! Man patika! :)
baigais bardaks abās lapās...
piekrītu, bet tas jau nemazina bilžu vērtību :)
Vienā lapā ir tikai izstāžu fotogrāfijas un otrā es lieku visu, kas pagadās, Billij! nav protams viss noslīpēts un nonivilēts kā varbūt "vajadzētu", bet es taču neesmu pēc profesijas fotogrāfs, kuram tas būtu nepieciešams un kantora man arī nav! :)
es vienkārši ar to gribu pateikt, ka bildes skatīt būtu baudāmāk, aj pastāvētu kaut kāda kārtība in organizētība! :) flickrā jau nav nemaz tik grūti izveidot bilžu "sets"
Billij, es noteikti varētu noklusēt to faktu, ka lapas, kuras balstītas uz flashu, kā tas ir tavā gadījumā, ir pārāk lēnas un aplūkošanai neinteresantas, jo pi e vienas fotogrāfijas ielādes var aiziet un uzpīpēt. :) Paldies par ieteikumiem, sakārtošu nākotnē pa setiem. :)
nekā personīga, bet bildes Almost home aprakstā angļu valoda pieklibo...
netiku nevienam piedāvājis angļu valodas kursus. Nekā personīga!
Dažas ļoti interesantas bildes.
Tev gan vairāk padodas industriālais foto - āgentūrai, kur vajadzīgs cilvēks, kas bildē objektus, tu būtu lielāks atradums.
Vismaz pārskatāmāk. :) Trenējam ppacietību! :D
Man arī patīk bildes -Skaisti!!!! Visiem māksliniekiem ir tieksme uz haotismu, tāpēc pilnīgi saprotams arī haotisms lapās, šajā gadijumā tas liecina tikai par labu. Par angļu valodu piekasīties vispār šajā sakarā ir nekorekti, tā teikt, kas meklē (kašķi) tas atrod......
Veiksmi!!!!!!!! varēji jau vismaz simbolisku maksu paprasīt, galugalā benzīns, fotopapīrs, DVD utt. un tavs darbs jau kaut ko maksā :)
Nav ne vainas:) Smuki:))
Ļoti smukas bildes un tā kā zinu vācu valodu, kļūdas angļu valodā nu necik netraucēja ;D
Eds arī domāju, ka vajag simbolisku samaksu prasīt, kaut izdevumus nosegt.
Veiksmi !
hmmm...interesanti.saka ka mūsdienās par velti neko dabūt nevar? :)
var dabūt, vajag tik rakt! :)
Kā jau minēju iepriekš, paldies par komentāriem!
"Billij, es noteikti varētu noklusēt to faktu, ka lapas, kuras balstītas uz flashu, kā tas ir tavā gadījumā, ir pārāk lēnas un aplūkošanai neinteresantas"
bišķi ierēcu par augstāk minēto :) kas nu kuram labāks - citam ātrs bardaks, citam lēns, bet pārskatāms :D