Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Liepājas dāmām par fotogrāfu.
Sveikas Liepājnieces vai tuvumā esošās:), man ļoti vajadzīga Jūsu palīdzība.Man ir informācija, ka Liepājas sadzīves pakalpojumu mājā esot baigi labais fotogrāfs, bet neviens man neko vairāk par to, ka viņam gari mati nevar pateikt. Ja Jūs kāda zināt kā viņam vārds un uzvārds tad padalieties un vēl būtu jauki, ja kāda no Jums pateiktu kas fotogrāfēja Jūsu kāzas? Varbūt Liepājā vai rajonā ir zināms vēl kāds labs fotogrāfs.
es labāk iesaku fotogrāfi kas atrodas kungu ielā!!
manuprāt daudz kavlitatīvāk..un iespējams arī dārgāk..
pameklēšu kā sauc..vairs neatceros..
Es esmu sarunājusi šo fotogrāfi http://www.draugiem.lv/friend/?90279
Viņa ir no aizputes
http://www.liepajniekiem.lv/lat/uznemumu_katalogs/?company=3753
šis ir tas salons!
Mums arī būs tā pati fotogrāfe, kas Tev :)
he he heee...tad jau ceru, ka padalīsies kā patika fotogrāfe...:)
kāpēc tieši viņu izvēlējies?
noteikti padalīšos :)
man bija vairāki varianti, bet visvairāk patika tieši viņas bildes ;) un savu lomu nospēlēja arī tas, ka cena ir pieņemama :) ceru, ka nebūšu kļūdījusies izvēlē. kāpēc Tu izvēlējies viņu?
Fotogrāfu jau diezgan laicīgi meklēju, bet kā kaut ko atrodu, tā rīga un nekas cits un lai uz Liepāju fotogrāfs "parakstītos" braukt, jāpiemaksā vel un kopā jau sanāk summa, kuru nebijām gatavi maksāt. Šo fotogrāfi "uzgāju" draugiem.lv. Paskatījos bildes, ieraudzīju tur zināmus pārus un pajautāju vai mūsu plānotais datumiņš ir brīvs. bija un cena tiešām laba. Tāpēc piekritām un tuvāk ar Liepājai. :)
Kur plānojat laulāties un kur svinēt?
Viņš vairs nav Sadzīves pakalpojumos,bet gan pāri ielai-kur kādreiz bija Našķis.Pa trepītēm uz augšu.Manuprāt, ļoti labs fotogrāfs.Mēs brauksm uz viņa salonu bilēties!Ir būts kāzās kur viņš fotogrāfe un bija ļoti skaistas bildes un arī paši esam īpašos brīžos gājuši pie viņa bildēties!
Kungu un zivju ielu krustojumā, mazliet sētā ir fotosalons, kur labi bildes taisa. Pati esmu bijusi tur fotogrāfēties, man patika.
Paldies Jums meitenes. Pati dzīvoju nu jau 6 gadus Rīgā, bet precēties gribās mājās - Liepājā, tāpēc arī prasu Jūsu palīdzību. Man tāda pat problēma kā vetai123, Rīgas fotogrāfi prasa ļoti daudz par fotogrāfēšanu Liepājas rajonā. paldies Bubitei par informāciju.:)
Mēs laulāsimies Talsos, baznīcā (pati esmu no tās puses, kaut gan nu jau vairākus gadus Liepājā dzīvoju) un svinēsim viesu namā netālu no Talsiem :)
Jūs tepat Liepājā? Baznīcā vai dzimtsarakstos? ;)
Mēs jau kādu laiku dzīvojam Kuldīgā, bet mana dzimtā puse ir Liepāja, tāpēc tur arī visu svinēsim. Laulāsimies Grobiņas Sv. Brigitas katoļu baznīcā (skaista, maza baznīca) un svinēsim Karostā - Hotel21. Gribam pie jūras un skaistas bildes pie tās. Gribam uz mola un Karostā - vietā kur pavadīti daudz randiņi :)
Man arī ļoti patīk šīs fotogrāfes bildes apskatījos. Mums arī bija fotogrāfe no Liepājas un arī caur draugiem atradu. Dace Tauriņa arī bija pa pieņemamu cenu.
Man gan par to fotogrāfu ar garajiem matiem nav labas atsauksmes. Esmu bijusi divās kāzās, kur jaunie fotogrāfējas pie viņa salonā, nu dikti jau mākslīgi sanāk. Man nepatīk, ka viņš cilvēkus nostellē kā lelles tādās mākslīgās pozās, un tas mākslīgums pēc tam bildēs ir dikti uzkrītošs.
Nesen draudzene precējās un arī gribēja pie viņa iet bildēties. Kad saruna aizvirzījās līdz cenai, tad viņš pateica interesantu frāzi:"Cena atkarīga no tā, cik fleksibli jūs būsies kāzu dienā!". Kas tas par stulbumu? Tā jau viņš tur beigās var nezin kādu ciparu paprasīt. Man tāda attieksme pilnīgi atturētu no tālākas sadarbības. Draudzene arī tā izdarīja, un izvēlējās fotogrāfēties pie jau te minētā fotogrāfa uz Kungu ielas. Super fotogrāfs, super attieksme un ideālas bildes.
Tāds lūk mans pieredzes stāsts par Liepājas fotogrāfiem.
Es zinu to, ka labāka fotogrāfa par to ar gariem matiem Liepājā nav...bildes viņam ir labas! Vēl it kā labi kāzas fotografējot Kāzu Salonā F.Brīvzemnieka ielā!
www.jrj.lv Jānis Reinfelds Liepājā bildē arī viņš.
Billijs , es ne tikai Liepājā bildēju, braucu kur vajag :) . . Bet te cik noprotu par salonu iet runa un salonā es kāzas nebildēju.
Ir ari labs jauns fotografs Liepajaa: www.citystudio.lv Mes izvelejamies vinu, jo nevelejamies kazu fotografijas studijaa, bet dabaa, pie juras.
Iesaku noteikti personigi runat ar izveleto fotografu. Mes ari sakumaa domajam to fotografu ar gariem matiem preti Sadzives Pakalpojumiem, bet parunajot sapratam, ka vins cilvecigi neatbilst tam, ko velamies. Mums vnk butu gruti sastradaties, jo negribas lieki diskutet.