FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Fotogrāfs 100 - 120 Ls robežās

Upmale 17.03.09. 18:09 | Kāzu datums: 25.07.2006

Es te negaidu gudras pamācības, bet reālus ieteikumus.
Maniem vedamiem uz pusi saruka kāzu budžets. Bet kāzas tomēr būs daudz šaurākā lokā.
Mūziķi par 100 Ls jau esam atraduši. Tagad 100 - 120 Ls robežās meklējam fotogrāfu. Nav jābūt ar vārdu un ļoti krutu tehniku, bet ar iemaņām pasākumu fotografēšanā.
Pateicos par sapratni!

10 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
17.03.09. 18:16

...

sancha86 17.03.09. 18:18 | Kāzu datums: 07.08.2009

varbuut der shii fotograafe- agrita Kalinka.
www.agritakalinka.lv

s
smaidosa 17.03.09. 18:45 | Kāzu datums: 18.07.2009

sveiki :) pazistu fotografu, kas ir ar mieru fotografet kazas 150 ls par divam dienam, bet domaju, ka ar vinu var sarunat ari letak, it seviski, ja nepieciemams vienai dienai :) Vins ir profesionals fotografs :) Ja ir interese,rakstiet privati :)

Suns_Funs 17.03.09. 18:57 | Kāzu datums: 18.08.2006

Man ir kolēge, kas nav profesionāls fotogrāfs, bet, kam bildēšana ir sirdslieta. Cilvēks ir strādājis mēdijos, šobrīd mācās privāti kursos. Ļoti atbildīga, komunikabla un izdomas bagāta, kā jau režisore pēc profesijas. Noteikti iekļausies vajadzīgajā summā, ja nebūs pat lētāk. Tā kā neesmu atļauju prasīju reklamēšanai, tad, ja vēl ir interese, tad raksti privāti:)

Upmale 18.03.09. 11:54 | Kāzu datums: 25.07.2006

Es saprotu, ka ir krīze un gribas visiem visur iebāzt savu reklāmu, bet LŪGUMS nepiedāvāt neko, kas neiekļaujas cenas robežās - cilvēki ir izrēkinājuši savu budžetu un tas lielāks nekļūs.
Vai tiešam liela daļa fotogrāfu vispār lasīt neprot - tikai bāž savas reklāmas kur popalo! - Nobildēsim par 150, nobildēsim par 200 utt. Man pasta kaste ir pilna ar šādiem piedāvājumiem.
Mēs ļoti labi apzināmies situāciju, ka dārgāku bildētāju nevaram atļauties.

Upmale 18.03.09. 13:08 | Kāzu datums: 25.07.2006

PALDIES.
Esam atraduši fotogrāfi par 90 Ls no baznīcas līdz mičošanai.

M
Minna_Bremze 18.03.09. 13:34

Ir tāds Andris Romanovskis, kas piedāvā 3 stundu foto darbu par lētu cenu. Bildes ir redzētas, ir pieņemamas.

http://www.precos.lv/pakalpojumi/kazu-foto/client.php?client_id=1346028

M
Minna_Bremze 18.03.09. 13:35

Un vakaram par atlikušo naudu varat nopirkt vienreizējos foto aparātus un izdalīt viesiem.

p
pupite 27.04.09. 12:42 | Kāzu datums: 25.07.2009

Sveikas.
Man ir darba kolēģis, (maketētājs), ļoti jauks puisis, kurš ļoti aizraujas ar fotografēšanu, un viņam tas arī padodas, vēlas praktizēties kāzu fotogrāfēšanā, viņam ir pašam sava " aparatūra" , un pats galvenais, ka viņš to dara bez maksas, jo vēlas, kā saka " piešaut roku" !!! Tā kā puisis ir izmācījies un kjau vairākus gadus strādā par maketētāju, tad bilžu apstrādei pieiet ar ļoti lielu nopietnību, un rezultāts ir tā vērts.
Ja kādai ir interese, droši rakstiet, iedošu kontaktiņu.
Domāju , ka tā ir laba iespēja saņemt jaukas bildītes, pati arī izmantošu viņa pakalpojumus savās kāzās, kaut man arī būs profesionāls fotogrāfs, kā saka, 1 ir labi, 2 vēl labāk!!!! Viens fotogrāfs jau nevar būt klāt visam notiekošajam un iemūžināt šo skaisto dienu no visiem skatu punktiem!!!

s
smaidosa 29.04.09. 08:35 | Kāzu datums: 18.07.2009

Vari lūdzu ieteikt, kur var nopirkt tos vienreizējos fotoaparātus? Dikti gribas tādus sapirkt:))