FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Fotogrāfs Siguldā?

D
DoTheRightThing 27.03.09. 22:15 | Kāzu datums: 23.05.2009

Paši esam no Cēsīm, bet ceremonija būs Siguldā. Varbūt kāds var ieteikt labu, bet ne pārāk smalku (lasi - dārgu) fotogrāfu Siguldā? Vajadzīgs max 3 stundas.

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Suns_Funs 27.03.09. 22:49 | Kāzu datums: 18.08.2006

Varbūt uzraksti konkrētu summu, kādu esi gatava maksāt par 3 stundu darbu, cik gribi bildes, kādas mazās sesijas pēc ceremonijas.
Tad ari piedāvāties un piedāvāt būs vieglāk.

fotoJanis 29.03.09. 19:49

+ suns

Un vai tiešam fotogrāfam jābūt tieši no Siguldas... ?

b
bellydancer 30.03.09. 09:13

http://www.siguldasfoto.lv/
Cik saprotu, tad brauc arī fotosesijās

iveta25 30.03.09. 11:04 | Kāzu datums: 02.08.2008

Mēs gan pie ši fotogrāfa salonā fotogrāfējāmies, bet bija forši- nepiespiesti, jautri un brīvi:) Bet liekas, ka meitenei ar niku Africa bija fotosesija...viņa man arī ieteica šo fotogrāfu:) Viņas bildes ir smukas:)

b
bellydancer 30.03.09. 11:14

Klau, kā tur īsti ir salonā Siguldā? Ir iepriekš jāizvēlas viens fons un noformējums (krēsls, galdiņš utt.) un tad viņš iepriekš visu sagatavo un visa sesija ir ar to vienu fonu un noformējumu? Es itkā jau pieteicu fotosesiju, bet man teica, ka vasarā būs jāatbrauc visu konkrēti sarunāt.

l
linda17 27.01.10. 14:35

Es tikko esmu atvērusi jaunu foto studiju Siguldā un laipni gaidīšu ciemos visus jaunos pārus! Piedāvāju arī citus foto pakalpojumus. Foto apskatāmi - www.rukite.com

Keisa 10.03.10. 09:04 | Kāzu datums: 10.07.2010

Varu ieteikt savu brāļuku - viņam cilvēku un viņiem svarīgu mirkļu fotografēšana ir sirdslieta. Mājas lapā vari apskatīties arī dažas kāzu foto - www.kviesisfoto.lv. Arī savas kāzas bildēt uzticēšu bildēt viņam :) Viņš cenā iekļauj arī bilžu pēcapstrādi un kopumā noteikti sanāks lētāk, nekā ņemt profesionālu fotogrāfu.