Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Fotogrāfs Siguldā?
Paši esam no Cēsīm, bet ceremonija būs Siguldā. Varbūt kāds var ieteikt labu, bet ne pārāk smalku (lasi - dārgu) fotogrāfu Siguldā? Vajadzīgs max 3 stundas.
Varbūt uzraksti konkrētu summu, kādu esi gatava maksāt par 3 stundu darbu, cik gribi bildes, kādas mazās sesijas pēc ceremonijas.
Tad ari piedāvāties un piedāvāt būs vieglāk.
+ suns
Un vai tiešam fotogrāfam jābūt tieši no Siguldas... ?
http://www.siguldasfoto.lv/
Cik saprotu, tad brauc arī fotosesijās
Mēs gan pie ši fotogrāfa salonā fotogrāfējāmies, bet bija forši- nepiespiesti, jautri un brīvi:) Bet liekas, ka meitenei ar niku Africa bija fotosesija...viņa man arī ieteica šo fotogrāfu:) Viņas bildes ir smukas:)
Klau, kā tur īsti ir salonā Siguldā? Ir iepriekš jāizvēlas viens fons un noformējums (krēsls, galdiņš utt.) un tad viņš iepriekš visu sagatavo un visa sesija ir ar to vienu fonu un noformējumu? Es itkā jau pieteicu fotosesiju, bet man teica, ka vasarā būs jāatbrauc visu konkrēti sarunāt.
Es tikko esmu atvērusi jaunu foto studiju Siguldā un laipni gaidīšu ciemos visus jaunos pārus! Piedāvāju arī citus foto pakalpojumus. Foto apskatāmi - www.rukite.com
Varu ieteikt savu brāļuku - viņam cilvēku un viņiem svarīgu mirkļu fotografēšana ir sirdslieta. Mājas lapā vari apskatīties arī dažas kāzu foto - www.kviesisfoto.lv. Arī savas kāzas bildēt uzticēšu bildēt viņam :) Viņš cenā iekļauj arī bilžu pēcapstrādi un kopumā noteikti sanāks lētāk, nekā ņemt profesionālu fotogrāfu.