Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Kāzu video
Mīļās meitenes! Cik Jūs esat gatavas maksāt par kāzu video? Runāju ar filmētāju,kurš saka, ka tagad ir apstākļi, kad viņš vairs neprasa noteiktu summu, bet cenu ļauj noteikt pašiem. Un tad viņš skatās, ko par šādu summu var izdarīt! Esmu apjukusi, jo nepavisam nezinu, kādu cenu teikt! :) Zinu, ka nekādus tūkstošus maksāt negribu... :)Lūdzu, palīdziet!
Kādi 150-200 teiktu es :)
Pa Ls 200 var dabūt arī profesionālu video operatoru, kas tikai kāzas nofilmē. Bet vēlāk, kad parādās brīvi līdzekļi - to pārveido par skaistu kāzu filmu.
Cik sapratu, viņš nav nekāds baigais operators ar vārdu, normāls večuks, kurš labi dara savu darbu! :) Jā, Beatriss, arī mana summa grozās ap šādiem skaitļiem! Protams, ja varētu lētāk sarunāt, kāpēc nē, bet bail, ka neaizvainoju, prasīdama vēl lētāk...
Es gribu tā, lai gatavu filmu jau varētu skatīties nedēļu pēc kāzām, proti, atkāzās ;) Ir doma taisīt pēc tam dārzā kino vakaru! :) Un bilžu arī! ;)
tu tik viņam pārjautā ko tad īsti piemāram viņš par tiem LVL 200 ir gatavs filmēt...
Nu, jā, noteikti!
Mums ar fotogrāfu bija līdzīgi, ka runājām, ka mums ir ļooooti ierobežoti finanšu līdzekļi un cik viņš ir gatavs atlaist cenu - parasti kāzās ņem 250, mēs sarunājām pa 100 uz to pašu laiku:)
O, nu, tad man ir jākaulējas !:)Ar fotogrāfu mums problēmu nav - mums būs topošās vīramātes draudzene, kurai, šķiet, maksās ļoti niecīgu samaksu vai nemaksās vispār... Tā kā ar to mums ir paveicies! ;) Bet par to operatoru...nu, jādomā un jāsaka pēc iespējas mazāka cena!
.
Nu, tas nav pareizi - krīzes laikā prasīt vairāk! Tieši otrādi - jāmet cena nost! Tā taču būtu pareizi...Arī kienti netiktu zaudēti. Mums it viss sanāk lētāk, nekā bijām domājuši. Vajag, vajag kaulēties! Es savam operatoram aizrakstīju e-pastu, redzēs, kas sanāks! :)