Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Meklēju kāzu filmētāju!
Meitenes, kāzas ar katru brīdi tuvojas arvien ātrāk, bet vēl joprojām nav atrasts filmētājs. Lūdzu iesakiet labu kāzu filmētāju, kurš pēc tam arī samontēs skaistu filmu!
Paldies jau iepriekš!
mēs izlēmām pirkt kameru!!! Zinu, ka filmētais materiāls nebūs kvalitatīvs, bet atmiņas būs vienalga! :))
Muurija, tas nozīmē, ka kāzas vnk filmēs kāds no Jūsu viesiem?
Es ar kaut ko līdzīgu ieminējos savam tētim, un viņš tā paskatījās uz mani un teica, da nu nafig vajag, jums būs profesionāls fotogrāfs un tā filma paštaisītā tāpat nebūs skatāma, ja nu vienīgi vientulībā zem segas varēs skatīt tās drebošās rokas:)
Manuprāt, :
1) viesis, kurš filmēs kāzas, redzēs visu norisi tikai caur mazo kameras actiņu - viņam tie nebūs svētki;
2) tiešām kvalitāte varētu būt ļoti so, so!!
Vai kādai ir atsauksmes par 2 Ivariem, kas reklamējas šajā portālā?
biju kazas,kur tika filmets ar savu kameru-filmetajs ipasi neiespringa uz filmeshanu,filmeja tad,kad bija atrakcijas,kkadi kuriozi un tad,kad skatijamies,vispar bija jautri sanacis-ja,nebija ka baiga filma,bet ta vai ta-pasi bijam tajas kazas un pie reizes atcerejamies,ka isti viss notikas:)ta ka domaju,ja ir prof fotografs,uz filmu var neiespringt un,ja kads velas pafilmet vakara gaita-kapec ne?
Neesmu gatva maksāt pāris simts latus svešam cilvēkam, kurš visu laiku slraidīs ar kameru un filmēs n-tās stundas, mums to nevajag.
Galvenais ko vēlamais, lai uzfilmē ir paša laulības ceremonija, pirmais valsis un mičošana. Vai tādēļ man jāalgo filmētājs uz visu dienu???
To, ka filmētais materiāls nebūs profesionāls ir skaidrs!
Sirsnīgi iesaku ņemt gan profesionālu fotogrāfu, gan operatoru. Arī man pirms kāzām likās, ka pats galvenais ir brīnišķigas bildes, bet izstāstīt nevaru cik emocionāli patīkami ir skatīt "kustīgas bildītes" lieliski nostrādātās īsfilmiņās.
.....
Patiesiba jau var algot filmetaju kaut tikai uz ceremonijas laiku! Domaju, ka ta naudina ir ta verta, jo kamera ir ieslegta visu laiku, bet fotografs "ker" mirkli, var tacu gadities, ka kaut ko palaiz garam... Manai draudzenei filmeja jauks operators - vins uztaisija loti kvalitativi, bet maza filmina bija tada, ka atkazas visi raudajam no aizkustinajuma! Varu iedot numurinu, bet tad rakstiet privati! :)
Sudrabiene, uzrakstīju privāti!
man zināmi vairāki profesionāli operatori, kas filmē kāzas. Varu iedot kontaktus, bet arī, lūdzu, rakstiet privāti :))
hmmm varbūt tiešām padomāt tieši par ceremonijas filmēšanu!!! :)))
Kļuvu domīga!!! :)
piekritīšu par AKstudio - ļoti jauki cilvēki - izpilda visas vēlmes, visu izskaidro - viss vienmēr precīzi un laikā.
Profesionāli filmētais materiāls ir daudz, daudz labāks un katrā ziņā emocionālāks, jo viss ir nostrādāts perfekti:)
Cik cilvēku tik viedokļu:) mēs uzskatām, ka galvenais ir profesionāla kāzu filma (tā atsver jebkādas fotogrāfijas)
Atbildot uz jautājumu - cik esi gatava maksāt? Ja der Ls 200, tad varu ieteikt.
Lāšukss, smaidosa, Shtrunts, privāti!!! (:
Jap, ap Ls 200 būtu Ok!
Man draudzene ieteica operātoru, sākumā domājām kā nē, bet tad pēdējā mirklī pārdomājām. Tagad noteikti nenožēloju, jo kad redzējām kas samontēts un vecāki arī noskatījās, visiem bija asaras,it sevišķi tajā momentā, kad bija cerimonija , jo samontēts ļoti emocionāli un profisionāli.
Mūs pagājušā vasarā filmēja divi puiši ar divām kamerām, ja nemaldos, viens strādā yellow screen. Patreiz kontaktus nevaru atrast.
Sadabūju viņus caur draudzeni, kuras kāzas arī filmēja šie paši. Vedēji teica, ka tie filmēja nepārtraukti, no paša rīta, kamēr es un mans topošais vīrs gatavojās, līdz mičošanai. Viens no filmētājiem brīžiem brauca ar mums,vai ar viesiem, otrs, pieļauju ar savu auto, vienmēr visur bija priekšā. Brīžiem jutos, kā filmēšanas laukumā. Tad pa nakti tie sataisīja tādu kā klipiņu, ko no paša rīta visi pie brokastīm skatījāmies, īsto filmu gan nācās gaidīt gandrīz vai divus mēnešus, bet toties rezultāts bija tā vērts. Nekāds lētais prieks nebija, jo vajadzēja viņiem piešķirt vienu izstabiņu, kur saslēgt tehniku, lai tie varētu darboties un par darbu arī samaksājām, ja nemaldos 340Ls. Esam ļoti apmierināti, jo tās dienas notiumus atminos samērā miglaini, milzīgā uztraukuma dēļ iespējams:)
Atsutiet, ludzu, koordinates tiem operatoriem, ar kuriem Jums bija pozitiva pieredze un kurus varat ieteikt. Ja kaut kur iespejams apskatities Jusu video paraugus, loti gribetu redzet. Paldies!