Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Kāzu fotogrāfs
Vai kāda var ieteikt kadu labu un ne pārak dārgu kāzu fotogrāfu nelielam kāzām
Billijs Locs: http://www.billyart.net/
Mario - 26888388. Var teikt, ka rekomendācija no KPMG Elīnas:)
Info: Fotogrāfs Mario Ojo (Ojārs Grinbergs)
Fotogrāfs Ēriks Bērziņš www.ebf.lv
Mārtiņš Plūme www.pluume.lv
Es arī iesaku Billiju :)
nju nju - mans vīrs ir profesionals fotogrāfs - macijies arzemes 6 gadi, pati amatieris, diletants ar 4 gadu pieredzi - par Billiju nju nezinu - tads vanabe andreart :) - 80% no bildes fotoshops...
nu var jau nopirkt labu tehniku un apgut fotoshopu, bet jabut ari kaut kam pamata - kaut vai pareiza gaismu izvele, nu nevar but ta ka uz sejas ta krit gaisma - ka seja visa placenis, kaut vai kompozicija, nu kaut kas kas piedod bildei vertibu, nevis tikai - platlenkis, sagriezti kontrasti, pardedzinatas bildes, un uztaisitas melnbaltas - protams dala no lietotajiem - parastajiem - skatisies un sajusminasies - bet grozies ka gribi - ar jaunibas maksimalismu ir pa maz, vajag ari zinasanas - nu nav makslinieciska vertiba tam bildem...
tagad varat sakt kliegt - kadas mulkibas es runaju... bet es tiesam pa tadu cenu ka vinsh strada (precizak par 2x letaku) varu ieteikt baru ar citiem labakiem fotografiem, a ja gribat makslu tad ludzu - jarekinas ar pilnigi citam cenam...
tā kā es neko daudz nesaprotu no šīs mākslas... tikai skatos un novērtēju- patīk vai nē...
apskatot daudzu fotogrāfu bildes, vēlējos savās kāzās tieši Billiju... diemžēl viņam mans kāzu datums aizņemts :/
Prasīja taču "ne pārāk dārgu" fotogrāfu :D Ja jau Plūme skaitās pie tiem, tad cik Tavuprāt ir dārgs?:D
Man? Mums? 22.08.2009. :)
kas tavuprat ir nedargs?
A cik dārgs ir Plūme? Paskatījos bildes un jau nopriecājos (ja jau neesot dārgs)... ;)
NU par stundu fotogrāfēšanu 100Ls +/- , 60Ls JPEG apstrādātas,printējamas bildes.
100Ls stundā?????????????? Tu no šīs planētas esi? Tu esi no zelta?
tad jau no ceremonijas līdz mičošanai ap 1500 Ls grozās... :D ne priekš manis.. :))
Par apm. 6 stundu darbu bija 400ls. Nez, tas manuprāt nav nedārgi.
Ne jau es tadu cenu prasu :D,vnk standarts ekonomiskam kaazaam, pa stundu 30Ls no manis + 15Ls bildes. :),padomajat logiski,lai atmaksajas kamera un visas paarejas lietas + vel fotopapirs - ar nav no letajam vai cd,bet ok,cd maksa santimus,bet katra bilde vel tik apstradata un tas aiznem laiku,lai katru bilde butu baudāma. ;)
"100Ls stundā?????????????? Tu no šīs planētas esi? Tu esi no zelta?"
:D
Katram par cenu kategorija "ne pārāk dārgs" ir sava izpratne. Autore var ieiet vismaz www.lkfa.lv un biedru sadaļā apskatīt aptuvenās cenas, kā arī fotoalbumus.
Piekrītu lina_karlo "ar jaunibas maksimalismu ir pa maz, vajag ari zinasanas", bet tikpat svarīgi kā zināšanas ir arī jaunā/pieredzējušā fotogrāfa īpašā "odziņa, rokraksts", kas tieši viņu izceļ kā individualitāti citu fotogrāfu starpā.
Uzskatu, ka katrs neprofesionālis bildes vērtē tomēr pēc savas gaumes - patīk/nepatīk. Tas nav nosodāms, bet man gribētos, lai apvienojas pieredze, īpašā odziņa, redzējums, profesionalitāte, laba tehnika. Protams, par to arī ir jāmaksā.
mans ieteikums-paratsi visus letos fotografus dabunam caur pazinam-kadai draugs,kadam masa,kadai kursabiedrs,utt.ja ta nekadi nevar,tad ieraksti google fotografs un vnk apzvani visus pec kartas,pasakot savu cenu.
es ta dariju ar muzikiem.
nebiedejiet cilvekus :D
tatad iedodu 2 kontaktus no 2 cenu grupam - nepretende uz augsto makslu starptautiskos konkursos ka te dazs labs pa 100ls stunda, bet kazas nofoches perfekti un visi bus apmierinati:
1) Liene - jauka meitene - man patik ka mak nokert labus momentus un skatienus - www.lifestory.lv - cena 15Ls stundā - cena ieklauts CD ar apstradatam gan krasainam, gan melnbaltam bildem, fotografe ar Nikon;
2) Juris - profesionalis, kas ari apmaca citus - ieradisies uz kazam ar papildapgaismojumiem ja nepieciesams un vismaz vienu asistentu - labas bildes garantetas - www.portreti.lv - ~300Ls - no gerbsanas lidz mičošanai - iekļauts CD ar apstradatam bildem, fotografe ar Canon.