FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Lūdzu atsauksmes par fotogrāfiem

G
Gach 24.04.09. 12:56

Labdien,

Esam viscaur izmaluši internetu un atlasījuši vairākus fotogrāfus, kuru darbi mums patika vislabāk.
Pašlaik esam apstājušies pie sekojošiem fotogrāfiem: Mārtiņš Plūme (http://pluume.lv/); Juris Popovs (http://www.portreti.lv/); Anna Gaļejeva; Artūrs Jasinskis

Ja kādam/kādai ir bijusi sadarbība ar kādu no šiem fotogrāfiem, lūdzu, pastāstiet kā Jums veicās. Vai viss izdevās kā plānots, kā Jūs to bijāt iedomājušies. Varbūt bija kaut kas īpaši pozitīvs Jūsu sadarbībā, kāds knifiņš ko fotogrāfs izdomāja.

Ja Jūs izmantojāt šeit pieminētā fotogrāfa pakalpojumus un bildes ir pieejamas internētā apskatei, lūdzu, atsūtiet linku.

Lūdzu pastāstiet arī ja bija kāda negatīva pieredze. Ja nevēlaties to teikt publiski, lūdzu atsūtiet privātu epastu.

Ja Jums būtu jāizvēlas no šiem fotogrāfiem, kuru Jūs izvēlētos, kāpēc?

Paldies par palīdzību!

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Beatriss 24.04.09. 13:34 | Kāzu datums: 13.07.2013

Es izvēlētos M.Plūmi. Super fotogrāfs!

G
Gach 24.04.09. 13:40

Beatriss
Vai viņš priekš Jums kaut ko ir fotografējis? Ko? Kā veicās? Vai bildes ir kur apskatāmas? Paldies

M
Maza_Perlite 24.04.09. 13:42

Mums norezervēts M.Plūme, jo ļooooooti patīk viņa bildes, bet, protams, reāla sadarbība būs tikai vēlāk....

Beatriss 24.04.09. 13:54 | Kāzu datums: 13.07.2013

Man personīgi fotogrāfējis nav, bet ir draugiem fotogrāfējis dažādus pasākumus. Apskatot viņa portfolio ir skaidrs fotogrāfēšanas stils un skatījums - fantastika! :)

lina_karlo 24.04.09. 14:10 | Kāzu datums: 30.05.2009

atkārtošos, iesakot Popovu - ļoti profesionāls - pats pat veic apmācības, ja nepieciešams uz kāzām ņems līdz papildus apgaismojumu un atkarībā no apjoma 1-2 asistentus - no pieredzes - kvalitāte garantēta.
par pārējiem neko nevarēšu pateikt - nav bijusi sadarbība.

M
Minna_Bremze 24.04.09. 14:43

Man bija Jasinskis. Man patīk, kā viņš pēc tam sataisa krāsas. Tā ka varu ieteikt.

Pašu Arturu, Mārtiņu un Annu zinu nedaudz arī dzīvē, un viņi visi ir pietiekoši kvalificēti un piešāvuši roku kāzu bildēšanā.
POrtreti savukārt bildē ar visādām gaismām studijās izcili, bet kāds viņš ir kā kāzu fotogrāfs, nezinu.

Varu vēl ieteikt Imantu Urtānu www.fototrio.lv
Viņš ir ļoti profesionāls kāzu jomā.

Privāti nosūtīšu tev linku uz savām kāzu bildēm draugos.

Ki-kii 26.04.09. 00:01 | Kāzu datums: 21.07.2007

Mums kazas fotografeja Pluume, patika, un noteikti iesaku.Nosutishu tev liknu ari uz draugiem, vari apskatities!

Leldej 26.04.09. 07:55 | Kāzu datums: 17.05.2008

Savukārt, es no savas puses varu ieteikt Annu.
Viņa bildēja mūsu kāzās un bildes ir vienkārši fantastiskas!
Man ārkārtīgi patika viņas atraktivitāte un spēja likt cilvēkiem pasmaidīt, tad, kad vajadzīgs, piemēram, kopbildē.
Kā teica viens vecs gudrs vīrs apskatot mūsu kāzu bildes un viņas galeriju internetā - meitenei acis atrodas pareizā vietā...
Salīdzinot ar manas draudzenes kāzām, kurās bildēja viens cits fotogrāfs, kas sevi prezentē kā kāzu fotogrāfu (nav minēts šajā diskusijā), tad es biju ļoti apmierināta, ka izvēlējāmies Annu... Tādas bildes kā tās meitenes kāzās, pat es ar savu ziepīti varētu sataisīt.

Mums ļoti patika Annas spējas mūs iekustināt uz mini fotosessijām - smaidi sanāca dabiski, pat mans fotogrāfēties negribošais vīrs atplauka fotoobjektīvam.

Linku uz kāzu bildēm nosūtīšu privāti...

Bet es viennozīmīgi visiem, kam vajag fotogrāfu, iesaku Annu!

Augustīne 26.04.09. 20:30 | Kāzu datums: 30.05.2008

mums arī fotogrāfēja Anna. Bildes var apskatīt manā aprakstiņā par kāzu dienu
http://www.precos.lv/forum/index.php?bid=348937&pid=1102461
Lai nebūtu jāatkārtojas, varu piekrist visam Leldej sacītajam. Arī no kāzu viesiem dzirdēju apbrīnu par to, cik ļoti atbildīgi Anna strādāja un pamanījās būt visur, visu arī piefiksējot.

Papildus vēl arī gribētu uzsvērt, ka fotogrāfam, manuprāt, ir jāprot ne tikai būt neuzkrītošam un visu piefiksēt, bet jāprot arī komunicēt gan ar jauno pāri un viesiem, dodot padomus, ko un kā labāk darīt, lai sanāktu labākas bildes.