Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Iespēja dabūt fotografu bez maksas.
Sveikas.
Man ir darba kolēģis, (maketētājs), ļoti jauks puisis, kurš ļoti aizraujas ar fotografēšanu, un viņam tas arī padodas, vēlas praktizēties kāzu fotogrāfēšanā, viņam ir pašam sava " aparatūra" , un pats galvenais, ka viņš to dara bez maksas, jo vēlas, kā saka " piešaut roku" !!! Tā kā puisis ir izmācījies un kjau vairākus gadus strādā par maketētāju, tad bilžu apstrādei pieiet ar ļoti lielu nopietnību, un rezultāts ir tā vērts.
Ja kādai ir interese, droši rakstiet, iedošu kontaktiņu.
Domāju , ka tā ir laba iespēja saņemt jaukas bildītes, pati arī izmantošu viņa pakalpojumus savās kāzās, kaut man arī būs profesionāls fotogrāfs, kā saka, 1 ir labi, 2 vēl labāk!!!! Viens fotogrāfs jau nevar būt klāt visam notiekošajam un iemūžināt šo skaisto dienu no visiem skatu punktiem!!!
a viņš negrib mana kora 20.gadu jubileju pafotogrāfēt? :)) zin kā, mums kultūras pašdarbniekiem grūti ar financēm .. :)
Iedod labāk kādu linku ar viņa darbiem, jo no pieredzes zinu -ja štruntīgi bildē, bet labi mekatē, tad rezult;ats var būt nedabīgas bildes, kur skaidri redzamas fotošopa pēdas. Nesaubos, ka Tavs paziņa visu dara labi, bet tomēr ja kādu piedāvā bez maksas, tad labāk jau ar darbiem.
Nedomāju, ka šāda veida fotogrāfu ņemt kā galveno kāzu fotogrāfu ir prāta darbs. Rezultātus nekādus nevar garantēt. Parasti jau to arī nekādu labo nav.
Es jau nepiedāvāju viņu kā galveno fotogrāfu kāzām, bet kā vēl vienu fotogrāfu, kas Jūsu kāzas var iemužināt no cita skatu punkta, un sagādāt Jums vēl vairāk Jauku bildīšu, labums tiek gan Jums gan arī pašam fotogrāfam, jo viņam radīsies prakse un pieredze, bet Jums vēl viens skats no malas uz Jūsu dzīves svarīgāko dienu, un bez maksas.
Es domāju, ka kādai noderēs.Tas jau vispār baigi labais varijants,cilvēks mācās un piedāvā fotogrāfet bez maksas.Jo ir jau daudzi ,kas mācas fotogrāfēt un tāpat prasa 300 Ls
es labprāt gribētu izmantot šo iespēju,varbūt var dabūt kādu kontakt informāciju :)
laba ideja, es viņam ieteiktu vēl meklēt Latvijas Kāzu fotogrāfu Asociācijas lapā (www.lkfa.lv), tur ir sadaļā kur var piedāvāt sevi kā asistentu un mācīties no jau pieredzējušiem fotogrāfiem.
Paldie, noteikti viņam ieteikšu!!!!