Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Kādu foto pakalpojumu komplektu Jūs vēlētos saņemt?
cien. kāzinieki, tie kas vēlās precēties, tie kas jau apprecējušies, kādu pakalpojumu paketi jūs vēlētos saņemt, vai kādu esat saņēmuši - kas jums ir paticis vai patiktu vis vairāk? Piedāvājumu ir daudz - foto albūmi, slaidšovi, kubi un apdrukāti krekli utt. Kas jums šķiet svarīgāks - labas fotogrāfijas uz cd, vai izdrukātā veidā, vai viss kopā?
Man ļoti patika, ka fotogrāfs bija sagatavojis albumu ar labākām bildēm. Tad vēl tikai atlika pielikt savas favorītes no citiem viesiem un skaists kāzu albums jau gatavs. Man personīgi prasītu ļoti daudz laika no visa foto jūkļa izlasīt tās labākās un saprast cik un kādas ir labākās, tā ka šis piedāvājums man dikti patika :)
Foto albūms un ierakstīts CD ar visām bildēm.
Man kāzas tik būs un mēs ar fotogrāfu vienojāmies, ka viņš mums iedos fotogrāfijas uz CD. Jo bildes noteikti pašiem gribēsies izvēlēties.
Varu pateikt, kas pavisam noteikti nepatīk. Man iedeva neapstrādātas bildes, t.i., ar visām pumpiņām u.c. nepilnībām. Dabīgi ir noteikti, bet vai skaisti? Es dabūju CD un fotogrāmatu. Patiktu slaidšovs.
man liekas, ka tas ir atkarīgs no tā, kā vienojas ar fotogrāfu/operatoru :) Piemēram, man kāzas filmēs profesionāls operators, taču esam ar viņu vienojušies, ka viņš tikai nofilmē un visu materiālu iedod mums un tālāk filmiņu jau montējam paši. Tādā veidā gan ietaupīsim naudiņu, gan arī varēšu darīt to, kas man ļoti patīk, jo daļēji tāds arī bija mans darbs :) tādēļ es neuzskatu, ka visam ir jābūt perfekti sapakotam- tikai tik tālu, cik tālu cilvēki ir vienojušies sapakot :)
Musu fotografs ir vnk burvigs cilvecinsh! Stradas no plkst.12.00 lidz lidz pasakuma beigam, no vina dabusim 1200 bildes uz CD, 50 gatavs bildes albumam un vel slaidshovu! :)
Apstrādātas bildītes cd un foto grāmata,albūms :) Var arī slaidšovu no labākajām bildēm :)
visnotaļ interesanti palasīt... PALDIES!
papildināšu jautājumu, ko Jūs uzskatāt par apstrādātām bildēm? jo vienu bildi var apstrādāt 10 sek. un var arī 3 stundas...
Šobrīd, es domāju, ka ja ar fotogrāfu nav papildus vienošanas, tad viņš apstrādā tik ilgi, lai fotogrāfijas būtu maksimāli tehniski labas no tā materiāla ko viņš ir safotografējis kāzu dienā.
Otrais variants apstrāde - ilgāks: http://www.youtube.com/watch?v=d4ppOjoudzQ&feature=player_embedded
Ar to neviens kāzu fotogrāfs nenodarbojas, tā ir cita fotogrāfu novirze (profesija). Kaut arī domāju, ka ir iespējams ar kādu fotogrāfu (it īpaši studijas fotogrāfu) sarunāt šādu apstrādi atsevišķām bildēm.
Apstrādātas manā izpratnē ir tādas, kur piestrādāts pie gaismām (piemēram, ja bilde pa tumšu, tā pataisīta gaišāka), novērstas lielākās nepilnības (kaut kāda pumpa novākta), ja kadrā nonācis kaut kas nevajadzīgs, tas novākts (piemēram, ir skaista bilde, bet pašā stūrī kaut kāda viesa roka. Mainot fotogrāfijas lielumu, to viegli novākt). Tā es domāju.
Apstrādātas manā izpratnē ir tādas, kur piestrādāts pie gaismām (piemēram, ja bilde pa tumšu, tā pataisīta gaišāka), novērstas lielākās nepilnības (kaut kāda pumpa novākta), ja kadrā nonācis kaut kas nevajadzīgs, tas novākts (piemēram, ir skaista bilde, bet pašā stūrī kaut kāda viesa roka. Mainot fotogrāfijas lielumu, to viegli novākt). Tā es domāju.
pāris reižu man līgavas lūdza izbalināt zobus, to es darīju tuvplāniem, portretiem.
Wow! Youtube video ir ļoti iespaidīgs. Protams, ja kaut vienu, vislabāko bildi man uztaisītu šādu, es būtu ļoti priecīga. Super!
es personīgi negribētu sev tādas bildes kur izskatītos pēc neīstas dāmas...kā'dēl sevi mānīt, ka seja ir tik ideāla?! man tas liekas sviests! njaa-ja vēlas pielikt pie sienas savu ideālu-tad jā:)))
Apstrādāt bildes ar fotošopu var jebkurš iesācējs. Es pati esmu sev vākusi nost pumpas, pabalinājusi zobus, mainījusi fonus, krāsas un ko tik vēl ne... Protams forši, ja to izdara fotogrāfs, bet diez vai viņš to darīs 1000 bildēm.
vis jau ir skaisti, bet nu visam ir robežas ja nu man ir seja ar dzimumzīmītē tad nu es nezuskatu to ka bilde būs skaistāka ja man tā visas novāks un līdzarto zūd dabīguma efekts.
Apstrādāt jā, jebkurš iesācējs, bet kādā līmenī viņš to dara? starp mums ir daudzi, kas kaut ko māk. Bet, lai iemācītos to, kas ir redzams augšā, ir nepieciešams gads-divi un nepārtraukta prakse. Ar katru nākamo gadu cilvēks, saprot, ka tas, ko viņš bija iemācījies pa vienu gadu, nekam neder un apgūst citus rīkus tajā pašā fotošopā, lai izdarītu kvalitatīvāk. Iesācējs nekad neredzēs harmoniju un atšķirību starp lelli un dabiskumu. Ja to nejūt klients, tad ir pieņemams.
Apstrādāt bildes un novākt visu lieko? Vai tad tādā gadījumā ar to visu nepazūdi Tu pati?
Tad varbūt jālūdz fotogrāfam iztaisnot zobus bildē, noņemt vēderus, palielināt krūtis, uztaisīt lielākus dibenus?
Tad jāmeklē kāds, kas gatavs strādāt melnu muti ar fotoshopu, lai dabūtu "ideālo" Tevi.
Es esmu par Skaitām bildēm! Ja man uz sejas būtu pumpa ,tad protams, es to gribetu notušēt ,lai bildēs tās nebūtu un man uz tās nebūtu jāskatās visu mūžu,jo tā pumpa jau noies ,bet kāzu bildēs paliks :( Un nevajg pārspīlēt :( Nevins normāls cilvēks neprasīs, lai palielina dibenu un krūtis pakuplina!Nu tas tā :D Bet defektus,kā rētas un pumpas vajadzētu notušēt :)
Par to video-tas viss ir ļoti skaisti,jo ar to nodarbojas gandrīz visi fotogrāfi,kas taisa bildes modes žurnāliem,plakātiem,reklāmām!Visas tās modeles, uz tiem smalkajiem žurčika vākiem,tiek tā apstrādātas :)
Es jau protams mazliet aizrāvos ar aprakstu, bet kāpēc kāzu dienā ir jāvēlas izskatīties pēc iedomāta ideāla, kas īstenībā neesi? To gan es nesapratīšu. Lielu sarkanu pumpu uz pieres, kas nebūtu aiztušēta ar grimmu, vēl nevienai neesmu dzirdējusi:D