Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Pieredze ar fotogrāfu
Meitenes, gribu visām, kas vēl meklē fotogrāfu,vēlreiz atgādināt, ka tā nav lieta, ar ko eksperimentēt. Man likās, ka jebkurš labs, profesionāls fotogrāfs ir spējīgs labi un kvalitatīvi iemūžināt kāzu norisi. Tomēr nācās piedzīvot nelielu vilšanos. Mūsu kāzās bija fotogrāfs, kas nebija bildējis kāzas-paņēmām viņu, jo citas bildes, ko redzējām, bija vienkārši fantastiskas-ar savu noskaņu, stilu, pa īstam uzrunājošas. Tomēr kāzu bildēs ne tikai nejutām noskaņu, bet pat konstatējām, ka fotogrāfs nav paspējis iemūžināt dažus svarīgus brīžus no ceremonijas.Acīmredzot pieredzes trūkums tieši kāzu fotogafēšanā bija iemesls, kas traucēja viņam pietiekoši ātri reaģēt un uztvert skaistākos un svarīgākos brīžus. Nav jau tā, ka bildes nekam nav derīgas, tomēr līgaviņām iesaku izvēlēties tieši kāzu jomā pieredzējušus fotogrāfus, lai nesanāk tikai viduvēja fotoreportāža.Lai veicas!
žēl ka tā, bet nevarētu arī teikt, kas nebūtu bijis jau iepriekš paredzams un novēršams. Cerams, ka šajā ieklausīsies cilvēki.
ja šis fotogrāfs iepriekš arī brīdināja, ka nav bildējis kāzas, tad jau viņam pārmest nevar neko...
mūsu kāzas arī bildēja, fotogrāfs, kam nebija pieredzes kāzu bildēšanā, bet bildes sanāca fantastiski skaistas, jo pusis centās un darīja to no visas sirds... Nu jau viņa "kontā" ir diezgan padaudz kāzu fotogrāfēšana un arī jaunais pāris, kam būšu vakara vadītāja augustā ir izvēlējušies tieši viņu par savu kāzu fotogrāfu...
Iesaku arī citiem, cenas draudzīgas un cilvēks šai darbiņā ieliek visu savu sirdi - varat sameklēt draugos - Jānis Priedītis...
Meitenes,man ar kaunu jāatzīst, ka viss ko rakstīju varbūt arī ir taisnība principā, bet nekādi neattiecas uz mani:)Nu jau pagājušas gandrīz 2 nedēļas no kāzām, esmu izveidojusi kāzu albumu un saprotu, ka bildes ir fantastiskas, skaistas un neatkārtojamas-ne tuvu ne viduvēja fotoreportāža.Laikam jau pēc kāzām biju joprojām stresaina un ne īpaši adekvāta, tāpēc likās, ka nekas nav gana labi:)