Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Fotogrāfe Linda Rūķīte
Lūdzu atsauksmes par fotogrāfi Lindu Rūķīti ?
Manu lieliskāko dienu fotografēja tieši Linda Rūķīte . Iepazinos ar viņu, kad bildēju viņas studijā savu punci. ;)
Varu teikt tikai to labāko! Ņēmām viņu uz visu kāzu dienu, rezultātā saņēmām vairāk kā 700 ļoti labas bildes (dažas mūsējās var aplūkot www.rukite.com). :)
Strādā neuzkrītoši, netraucējot videooperatoram vai vedējiem, tajā pat laikā nepalaižot garām nevienu svarīgo brīdi. Bet kad vajag pozēt, tad pasaka kā labāk. Smukbildēm dabā arī piegāja radoši. Brauc ar savu transportu, aparatūra izskatījās līmenī (cik nu es no tā saprotu). :)
Attieksme lieliska, par ko pārliecinājos jau punča sesijā. Viegli atbrīvoties un uzticēties.
Pēc mana ieteikuma Linda bildēja arī māsicas kāzas, kā arī draudzenes punci. Neesmu dzirdējusi nevienu sliktu vārdu!
Biju vedējmāte kāzās, kur fotografēja Linda Rūķīte.
Pirms kāzām sazinājās ar mani, lai noskaidrotu kāzu dienas plānu, visnotaļ profesionāli. Palīdzēja izvēlēties vietu, kur jaunajam pārim uztaisīt skaistum fotosesiju.
Pati ir ļoti laipna un neuzkrītoša. Neredzēju, ka bāžas ar objektīvu sejā, bet visi svarīgākie un skaistākie kāzu dienas notikumi ir iemūžināti. Patīk, ka ir gan jaunajam pārim bildes fotosesijas stilā, gan reportāžas stilā iemūžinātas visas kāzu viesu emocijas.
Visi bija apmierināti ar kāzu bildēm, kuras jaunais pāris saņēma 2 nedēļas pēc kāzām. Pēc mēneša uztaisījām atkāzas ar bilžu skatīšanos, visi gavilēja par skaistajām bildēm. Un to bija tik daudz – 901 bilde.
Pati esmu bijusi gandrīz 30mit kāzās un jau 4 reizi vedējmātes godā, diemžēl ir redzēti arī briesmīgi gadījumi, kad kāzu bildes ir briesmīgas – nekvalitatīvas, maz, nesmukās krāsās un kauns kādam rādīt. Par Lindu varu teikt, ja paņemsit viņu kā savu kāzu fotogrāfi -nenožēlosiet.
Protams, vislabāk spriest par darbiem un viņas mājas lapā var paskatīties gan bildes, gan video. Mūsu jaunais pāris ir Rahēle un Edgars: http://rukite.com/wordpress/?p=567
Lai izdodas izvēlēties!
Es uzskatu, ka cilvēka galvenie dzīves uzdevumi ir atrast to, ko viņš vislabāk prot darīt, dot otram labu un dzīvot priekā..Linda ir tas cilvēks, kas ir atradusi sevi un dod labu citiem caur kameru..piepilda mūsu dzīvi ar prieku un neaizmirstamām atmiņām..
Viņa ir mūsu ģimenes fotogrāfs, ir bildējusi mūsu laulības, bērna kristības, gaidību laiku un vēl un vēl.. esmu dāvinājusi arī draugiem dāvanu foto sesijas pie Lindas..
Linda redz mūsu dzīvi skaisti, caur objektīvu, košās krāsās un spilgtās emocijās...!
Es uzskatu, ka cilvēka galvenie dzīves uzdevumi ir atrast to, ko viņš vislabāk prot darīt, dot otram labu un dzīvot priekā..Linda ir tas cilvēks, kas ir atradusi sevi un dod labu citiem caur kameru..piepilda mūsu dzīvi ar prieku un neaizmirstamām atmiņām..
Viņa ir mūsu ģimenes fotogrāfs, ir bildējusi mūsu laulības, bērna kristības, gaidību laiku un vēl un vēl.. esmu dāvinājusi arī draugiem dāvanu foto sesijas pie Lindas..
Linda redz mūsu dzīvi skaisti, caur objektīvu, košās krāsās un spilgtās emocijās...!
Izvēlējos Lindu par mūsu kāzu fotogrāfi, jo patika viņas bildes www.rukite.com. Man paveicās, jo mūsu kāzu datums Lindai bija brīvs. Viens no trim svarīgākajiem faktoriem mūsu kāzās man bija skaistas un kvalitatīvas bildes, jo tās paliek uz mūžu. Ar Lindu sazinājāmies caur e-pastu, kur pārrunājām kāzu scenāriju, plānu, idejas utt. Jau sarakstē man Linda iepatikās.
Kāzu dienā Linda īstenoja visu, ko biju ieplānojusi. Lai arī būtībā redzējāmies 1.reizi, likās, ka esam labas paziņas. Mūsu kompānijā (bijām kāzās vien 6 cilvēki) Linda bija ar mums "uz viena viļņa", jokojoties un smejoties tapa lieliskas bildes. Mums bija ceremonijas bildēšana, bet vēlāk fotosessija Ķemeru parkā un pie jūras. Bildes ir lieliskas, tik daudz komplimentu nebijām saņēmuši :) Savukārt slaidšovs dažus pat noveda līdz prieka asarām :)
Ļoti ceru, ka Linda arī turpmāk piedalīsies mūsu dzīves skaisto notikumu iemūžināšanā...
L&J
Ar Lindu Rūķīti man bija ļoti pozitīva pieredze. Izvēlējos viņu, jo dzirdēju iepriekš labas atsauksmes, kā arī - man ļoti iepatikās bildes fotogrāfes mājas lapā www.rukite.com . Visu sarunājām caur Facebook - komunikācija bija ļoti viegla un pozitīva. Lielākais prieks bija par to, ka kāzu dienā jutāmies brīvi un nepiespiesti un svinību laikā fotogrāfes klātbūtni nemaz nejutām, taču saņemtās bildes bija patiesi skaistas un kvalitatīvas. Sastrādāties ar fotogrāfi fotosesijas laikā bija viegli, jo viņa radīja nepiespiestu gaisotni un viss notika kaut kā dabiski. Mans nu jau vīrs nav ieradis fotografēties un pozēt, taču fotogrāfes ieteikumi un darba stils kaut kā atraisīja un viss izdevās lieliski. Arī pašai šķita, ka neesmu fotogēniska un nez vai kaut kas labs sanāks, bet Linda prot atrast pareizos rakursus un intuitīvi redz, kas un kā labāk izskatās bildēs. Iesaku!
Varu tikai pievienoties visām pozitīvajām atsauksmēm par Lindu! Uzskatu, ka viena no svarīgākajām lietām, plānojot kāzas, ir kāzu fotogrāfa izvēle. Daudz kas aizmirsīsies, bet skaistas fotogrāfijas ir tās, kas visu mūžu atgādinās par skaisto notikumu. Lindas uzņemtās fotogrāfijas ne tikai nelika vilties, bet pat pārsniedza visas ekspektācijas!
Bildes izdevās vienkārši lieliskas - kvalitatīvas, dabiskas, sirsnīgas. Lindai bija izdevies notvert īstos mirkļus.
Arī saskarsmē Linda ir ļoti mierīga, sirsnīga, atvērta, strādā ar lielu entuziasmu. Kāzu dienas trauksmainajos momentos šīs īpašības ļoti palīdz atraisīties. Patika arī radošums - fotogrāfe arī pati bija sarūpējusi dažādus aksesuārus atsevišķām bildēm.
Iepriekš no citiem pāriem bija dzirdēti stāsti par bilžu gaidīšanas ilgumu. Mēs savas bildes sagaidījām pēc 4 dienām! Ok, kāzas notika janvārī, kas īsti nav nedz kāzu, nedz fotosesiju sezona, taču jebkurā gadījumā radās iespaids, ka Linda strādā ļoti produktīvi!
Vienuvārdusakot, liels liels paldies! Esam joprojām uz viļņa :)