Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Kāzu video Jelgava!
Mēs esam no Rīgas bet preceties nolēmama Jelgavā. Tagad aktīvi meklēju video operatoru. Varbūt kada varētu ieteikt kadu videoperatotu no Jelgavas?
sveiki,
Noteikti ieteiktu sergeju Medvedevu, vari draugos paskatīties viņa darbiņus. Varbūt tas ir tieši tas ko vēlies.
Lai veicas!
Man kāzas arī būs Jelgavas apkaimē, bet foto+video nodrošinās jauka meitene Ieva Kreicberga, ja nešaubos, tad šeit viņa slēpjas zem nika "gandrizprecejusies" vai kkā tamlīdzīgi :)
Kā ir iespējams nodrošināt kvalitatīvi divus pakalpojumus vienlaicīgi?
@Marceliite - gandrīz jebkurš video operators būs gatavs braukt uz jebkuru vietu. Ieteiktu paplašināt meklējamo loku un skatīties arī ārpus Jelgavas. Un Jelgava ar nemaz nav tik tālu no Rīgas un tur noteikti būs lielāka izvēle ar video.
Ievai ir kompanjons, viņa nav viena pati :D savādāk ne tikai par kvalitāti varētu šaubīties, bet laikam arī izskatītos gana komisks tāds "cilvēks orķestris" :) Un vispār viņi nemaz arī nav no Jelgavas, jo piekrītu tam, ka jebkurš video operators brauks uz vajadzīgo vietu :)
Nu es ieteiktu pamēģināt ko jaunu un interesantu.
Nesen uzzināju par tādu filmēšānas grupu kā 3D Latvija
Viņi profesionāli un kvalitatīvi nofilmēs kāzas, gan parastajā Full HD formātā, gan 3D formātā
Vairāk jau par viņiem un viņu darbiem var apskatīt viņu mājas lapā- www.3dlv.lv
Man ļoti patika viņu darbi :)
Jā, attālumam nav nozīmes, pati esmu no Mārupes, bet filmēju visā Latvijā, gan Liepājā, Madonā, Limbažos, Bauskā u.c., pat esmu bijusi Baltinavā pie Krievijas robežas.
Par fotogrāfu - sestdienās strādāju kopā ar savu draugu (topošo vīru), bet pārējās dienās cenšos ieteikt jau sev zināmus fotogrāfus. Tas ir tāpēc, jo vieglāk foto + video strādāt kā komandai, netraucēt viens otram, neielienot kadrā un es vienmēr respektēju fotogrāfu un viņa darbu, paliekot nemanāmai visu dienu, tāpēc arī manis veidotie kadri nav mākslīgi, es nelieku "spēlēt teātrīti", bet ķeru tās dienas sajūtas.
Protams, neizbēgami ir strādāt kopā ar man nepazīstamiem fotogrāfiem (jo fotogrāfu parasti izvēlas ātrāk par video operatoru), kas arī ir pozitīvi, jo kontakts rodas uzreiz, neskatoties vai tas ir fotogrāfs vai fotogrāfe :)
Un par kvalitāti var pārliecināties ne jau no portfolio mājas lapā, kur tiek salikts pats labākais, bet satiekoties, parādot un izrunājot visu, iepazīstot viens otru kā personību, jo tikai tā var sanākt kvalitatīvs rezultāts.
Mārtiņš 29888626