FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Ronalds Šulcs atsauksmes

K
Kikucee 10.06.12. 16:18 | Kāzu datums: 18.05.2013

Sveikas meitenes!

Varbūt kāda ir bijusi fotosesijā pie Ronalda Šulca? Vai vēl labāk bija izvēlējusies viņu kā kāzu fotogrāfu? Internetā nu ļoti maz atsauksmes, bet bildes izskatās ļoti kvalitatīvi uzņemtas..

Varbūt kāda zin kādu meiteni, kur piemēram draugos varu apskatīt bildes?

Pladies

10 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
d
diande 10.06.12. 18:05 | Kāzu datums: 21.07.2012

Man ari sakuma bija doma nemt vinu par fotografu savas kazas, tacu aizgaju parunaties, apskatiju uz vietas bildes, kas vinam bija- nu loti neinteresantas likas, vairums tikai reportazas stila. Kazas teicas, ka bildejis loti daudzas, bet bilzu vinam bija nu loti maz un tas pasas neatbilda manai vizijai par skaistam un romantiskam kazu bildem. Bilde jau vins labi, bet uz kazu foto laikam isti keriena tomer nav...

Žipčiks 10.06.12. 20:55 | Kāzu datums: 22.09.2012

Man ar bija doma par viņu, bet beigās atmetu šo domu. Mana diskusija par šo tēmu: http://www.calis.lv/forums/tema/18174311-ja-butu-jaizvelas-fotografs-kazam/

Oceana 10.06.12. 23:21

Sveika!

Runājot par fotogrāfu, esmu dzirdējusi ka viņš ir labs, BET nepamāca kā stāvēt, pozēt utt. Itkā dara savu darbu, bet tomēr pietrūka pamacības! Viņs bija fotogrāfs manas māsas kāzās!

Bet bildes labas sanākušas, mums patika kā viņs apstrādāja tās! Kvalitatīvi un cena arī nav viena no tām lielākajām..

kā teica augstāk, aizej uz studiju un paskaties bildes! :)

Oceana 10.06.12. 23:23

Paldies par linku!

Tagad interesējos par:
http://www.litvyakoff.lv/weddings/

ļoooooti skaistas bildes viņam publicētas... tagad gaidu vai kādai ir bijusi pieredze! :)
Domāju aiziet sarunāt ar viņu tikšanos Jūnija beigās!

Žipčiks 11.06.12. 07:48 | Kāzu datums: 22.09.2012

Tu zini, kad es biju iespringusi uz fotogrāfa meklēšanu, mans līgaivainis baigi labi pateica- no tās dienas bildes nesmukas nevar sanākt! Tad nu pēc tā arī vadījos. Sākumā man likās, ka visiem fotogrāfiem bildes ir vienkārši smukas, atšķirību neredzēju. Pēc tam sapratu, ka ir tādi, kas baigi aizraujas ar apstrādi (Elīna Kursīte, PLūme utt.)- bildes daudzas ir ļoti smukas, bet man liekas neīstas. Tad otra daļa ir tāda, kam bildes ir ļoooti smukas un dzīvas, īstas, viens no tādiem bija Vendiņš, kuru arī izvēlējos!

p
pekausiss 11.06.12. 10:04 | Kāzu datums: 03.08.2012

Manās kāzās fotogrāfs būs Romualds Ignatjevs.
Pakomunicējot ar dažiem citiem, sapratām ka Romualds būs īstais!
Viņa bildēs visur ir emocijas:
www.ignatjev.net/

e
ellina1 19.07.12. 19:07 | Kāzu datums: 09.06.2012

Noteikti neiesaku Šulcu. Viņš fotogrāfēja manas kāzas...bildes ir ļoti daudz,bet no tām visām man patīk tikai kādas divdesmit.Neviena bilde nav apstrādāta, pie bildēm nav piedomāts...visu laiku pašiem bija jādomā,kā un kur labāk bildi taisīt,viņš neko neiesaka..esmu ļoti neapmierināta ar bildēm...

E
Enijaz 25.05.13. 18:46 | Kāzu datums: 07.06.2013

Neiesaku Šulcu! Viņš bija uzaicināts uz manu vecmeitu ballīti - uztaisīt fotosesiju (pozējamās bildes). Ļoti maz ieteica kā stāvēt, kur stāvēt. Bildes saņēmu ar novēlošanos, pie tam ierakstītā diskā nebija man tik ļoti svarīgu tuvplānu bilžu, kuras viņš speciāli uzņēma pēc mana lūguma. Pajautāju, kur tās, Ronalds nevarēja īsti atbildēt, atteica, ka "laikam kaut kur pazuda". Protams, ar galiem. Un tā kvalitāte.. Pat es, tālu no fotogrāfa būdama, saprotu, ka, ja bildēs debesis, kam jābūt zilām, ir baltas (!!!), tad bildes viennozīmīgi ir pārgaismotas! Rezultāts mani nepavisam neapmierināja.

E
Elfrid 03.06.16. 12:57

Iesaku - man pie viņa ļoti laba sesija un bildes bija! Un viņš ir profesionālis gan darbā gan attieksmē! Un viņam var droši sesijas laikā teikt lai pakoriģē kā pozēt un lai parāda fotoaprātā bildes kas jau ir. SUPER! 

i
ingmars 11.06.16. 13:22

Elfrid,
ā pofesionālam fotogrāfam fotosesijas laikā vajag teikt priekšā, lai viņš pakoriģē kā pozēt? Tagad zināsim, paldies :D