Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Iesakiet labu foto un video operatoru Daugavpilī un Rēzeknē
Sveikas meitenes!!!Iesakiet lūdzu labus fotogrāfus un video operatorus Daugavpilī un Rēzeknē!!!!!Protams par normalām naudām nevis mistiski lielām!
Lai varētu ieteikt,
Cik tavā gadījumā būtu normāli un cik -- mistiski lieli?
Ir labs fotogrāfs Krāslavā - pamatcena 150,00Ls (bet tā ir runājama, viss jau atkarīgs no vēlmēm)
Dpils:
1. Jānis Rimicāns nelielam ieskatam:
3km.lv/en/about
draugiem.lv/user/4116762
2. Džeina Saulīte
draugiem.lv/www.dzeinasaulite.lv/gallery/index
3. Veronika Lokotko
vereverie.com
draugiem.lv/user/3782094
Kādas ir cenas gan nezinu. iečeko un aizraksti! :)
Lai veicas!
Nu mistiski liela cena man liekas kad no ģērbšanas līdz mičošanas tortei prasa fotogrāfs no 300ls līdz 400ls kas airākiem bija uzrakstot , gribetos iekļauties līdz kadiem 170ls
Džeina Saulīte...esmu viņai uzrakstījusi, bet vairakas dienas viņa neatbild varbūt kāds zina kadas cenas ir pie viņas?
Kakene99 Cik tu uzskati būtu adekvāta samaksa par stundas darbu fotogrāfam?
Nu ņemot vērā, ja profesionāla fotogrāfe no kāzu fotogrāfu asociācijas ar daudzu gadu pieredzi ņem par kāzu bildēšanu no ģērbšanās līdz mičošanas tortei 150 -max 170ls rēķini pats cik un kā stundā...bildes tiešām smukas,,,nu bet ir tādi , kas prasa par tādu pakalpojumu no 200-250ls bet bildes tiešām neskaistas
1) ja tā fotogrāfe, kas ņem 150-170Ls par dienu ir pieņēma pēc cenas un kvalitātes, kāpēc nepaņemt viņu kā kāzu fotogrāfi? Cik saprotu, tad datums jums nav vēl noteikts un ja šī fotogrāfe ir aizņēmta, tad var uzjautāt datumu, kad viņa varēs.
2) Džeina būs 2x dārgāk nekā vēlaties. Viņa ir ļoti pieprasīta fotogrāfe un kā nekā Labāka Latvijas kāzu fotogrāfe 2011. gadā.
Jūs saprotat nepareizi datums ir noteikt, tikai jāņem vērā , ka lētākus un kvalitatīvākus fotogrāfus jau piesaka stipri agrāk nekā spējat iedomāties.....nu un ja arī kādai būtu vajadzība pēc fotogrāfes pakārtoties tikai datuma dēļ kad var fotogrāfe nu nezinu ,,,LV nav maza var atrast arī citus fotogrāfus,,,,
Latvija ir maza, un kvalitatīvu fotogrāfu pēdējā brīdī, turklāt vēl lētu ir diezgan maza cerība atrast...
"....nu un ja arī kādai būtu vajadzība pēc fotogrāfes pakārtoties tikai datuma dēļ kad var fotogrāfe nu nezinu ,,,LV nav maza var atrast arī citus fotogrāfus,,,,"
Pēdējā laikā tas kļūst aizvien populārāk un šeit jāpieiet no citas puses. Nevis no tās, ka mēs pakārtojamies fotogrāfam, viesu namam vai muzikantiem, bet no tās, ka mūs apsteidza kāds cits pāris norezervējot pakalpojuma sniedzējus agrāk, nekā mēs, un mēs paši esam nedaudz vainīgi šajā situācijā.
rakitova.com/lv
Es sev izvēlējos šo fotogrāfu, lai gan kāzas būs Rīgā. :) Man ļoti patika viņas foto, un arī paziņas, kas precējās D-pilī, bija sajūsmā.
No sevis varu piebilst, ka ar Diānu ļoti patīkami komunicēties. :)
Meitenes, Rēzeknē fantastisks fotogrāfs ir Edgars Pavlovskis, apskaties viņa lapu - eduardo-photo.lv. Profesionāls, neuzkrītošs un ļoti atraktīvs. Un bildes fantastiskas :)
Man arī Edgars sarunāts, skatījos paziņām bija skaistas bildes un labas atsauksmes. Ceru, ka man arī tādas būs :)
Lasot Jusu pirmos vardus, es jau nebutu pieteicies, jo gribat konfektiti nemaksajot neko.
Neticu, ka par 150-170ls var dabut super bildes. Atklajiet noslepumu, kada meitene ta prot?
Jānis Stikāns (laiksfoto.lv)kopa ar savu sievu Sarmīte Stikāne(no Jekabpils pienemamas cenas un pasi superigakie fotografi)vinjus var atrast draugiem.lv
operatoru varu ieteikt- Guntars Nemiro (loti energisks,atraktivs un pats labakais)var atrast gan Draugiem.lv gan saja pasa saita
Mēs izvēlējāmies fotogrāfu no Rēzeknes-Sergejs Neščereckis! (www.nescereckis.com)
Mums ļoooti patika! ;)
Mēs datumu rezervējām jau februārī. Domāju, ka nav reāli atrast labu fotogrāfu mēnesi pirms kāzām...
Neviens jau nesaka , ka mēnesi pirms kāzām , ja kam vajag tad var kaut vai gadu iepriekš runāt...par to, ka vakaru bildē 170ls tas ir normala nauda un kā saka , ja labi meklē tad var atrast ļoti jauku fotogrāfu par tādu summu
Kā saka katram cilvēkam ir izvēle kādu summu fotosesijai atvēlēt cits var atvēlēt 170ls cis var atvēlet kaut 800ls ta jau ir brīva cilvēku izvēle...cik un kā
JevGen laikam pats esi fotogrāfs tāpēc arī saki ka par 170ls nekādas llabas bildes nevar dabūt ir ļoti labi fotogrāfi arī pa 170ls tici vai nē bet ir , ir...tagad jau vnk daudzi uzsit cenu , bet tas nenozīmē , ka pa 170ls bildes ir sūdīgas ..citiem pa 300ls bildes nav tik labas kā maksājot tos pašus 170ls